Previzualizare foto – fotografie originală aici

Timflex Residence
în Timișoara

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
Calea Timișoarei, 12, zona Giroc, Timișoara

Mai detaliat despre blocul

Calea Timișoarei, 12, zona Giroc, Timișoara (Timflex)
7 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 2
Indisponibil

Timflex Residence pe hartă Timișoara

Calea Timișoarei, 12, zona Giroc, Timișoara

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţivideointerfon, supermarket
🟧 Încălzirecentrala termică proprie marca Daikin, incalzire in pardoseală
🟧 Liftlift marca Schindler
🟧 Mijloace de transportautobuz, troleibuz (firobuz)
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțime7
🟧 Securitatesupraveghere video
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe50–90 m²

Despre ansamblu rezidențial

Adresă, vecini și distanțe până la punctele de interes

La intrare în comuna Giroc, pe strada Calea Timișoarei, care face parte din zona metropolitană a orașului Timișoara, se găsește amplasat ansamblul de locuințe „Emesa Residence”. Zona rezidențială, unde se află amplasat complexului de apartamente este în plină dezvoltare și dispune de stații cu mijloace de transport în comun, oferă acces facil către toate punctele importante și are în apropierea sa multe diverse puncte de interes. Imediat lângă blocurile rezidențiale se află supermarket-ul LIDL, la doar câți-va pași este supermarket-ul Carrefour și magazinul Pepco.

La doar 500 de metri (pietonal) se află complexul sportiv cu piscină „Dyadora” și sunt numai 1,4 km până la Policlinica pentru copii „Boia”, unde se ajunge în doar 2 minute cu mașina, nu departe de casele locative este o farmacie și sunt 2,7 km până la Școala Mini Kids și doar 1,9 km până la Grădinița cu program prelungit și Școala Gimnazială din Giroc.

Până la Primăria din Giroc sunt 1,4 km, până la Piața Victoria din Timișoara sunt de parcurs 5,6 km, Aeroportul Internațional din Timișoara „Traian Vuia” este situat la 15,1 km, iar Gara din Timișoara se află la 6,7 km de la complexul locativ „Emesa Residence”.

Caracteristici tehnice și amenajarea blocurilor locative

Corpurile de imobile ale complexul rezidențial „Emesa Residence” sunt proiectate cu un regim de înălțime diferit de: Parter plus 3 Etaje și Parter plus 4 Etaje + Etajul 5 este Retras. Blocurile locative dispun de o structură de rezistență formată din beton armat cu un schelet pe cadre și cu o zidărie a închiderilor exterioare și interioare din cărămidă Porotherm. Complet blocurile locative sunt termo și hidroizolate în conformitate cu toate normele și cerințele tehnice. Ferestrele instalate la locuințe dispun de profil PVC cu geamuri termopane triplu-stratificate și cu argon la mijloc.

Ascensoarele moderne de la producător cu renume, ce sunt instalate la blocuri sunt programate cu opriri la toate etajele inclusiv și la parcarea subterană.

Toate apartamentele complexului rezidențial sunt echipate cu interfoane de ultimă generație, care dispun de camere video și oferă rezidenților confort, siguranță și posibilitatea controlului oaspeților și vizitatorilor neinvitați.

În complexul de locuințe există amenajate locuri de parcare atât exterioare cât și subterane și sunt organizate stații de încărcare pentru automobilele electrice, precum și există sistem de monitorizare video.

Toate străzile interioare din complex și toate căile de acces către complex sunt asfaltate și sunt iluminate.

Apartamente cu nivel de confort +

Proiectul rezidențial „Emesa Residence” este proiectat cu apartamente ce dăruiesc o atmosferă primitoare în spațiile generoase și foarte funcționale, unde căminul Dumneavoastră este perfect proiectat și finisat doar cu materiale de ce mai înaltă calitate.

La dispoziția cumpărătorilor sunt prezentate locuințe cu planimetrii cu 2 și 3 camere, care dispun de balcoane generoase și există prezentate și apartamente de tip – Penthouse cu terase extrem de fascinante.

Suprafața apartamentelor cu două camere este cuprinsă între 50,88 mp și 58,92 mp, iar locuințele cu 3 camere dispun de suprafața de 72,36 mp și Penthouse-urile de 90,77 mp.

Apartamentele sunt dotate cu sisteme de climatizare și pentru încălzire este ales sistemul termic prin pardoseală, care este compus din centrale termice proprii, ce funcționează în condensații și cu gaz.

Ușile, ce sunt instalate la intrare în apartamente sunt blindate, iar ușile de interior, care la fel sunt dotate și instalate de către Dezvoltator, au aspecte moderne și dispun de înălțimea de 210 cm. Iar plăcile de gresie și faianță sunt de import din Italia. Toate bateriile instalate sunt de producere de la Grohe și în camerele de baie sunt dotate căzile, chiuvetele împreună cu dulap, vasele de toaletă suspendate și oglinzile.

Blocurile rezidențiale dispun de branșament la utilități și în apartamente este racordare la țeava cu gaze, sistem de alimentare a locuințelor cu apă și cu curent electric, iar pentru controlul și consumul utilităților, sunt instalate contoare și apometre separat pentru fiecare apartament.

Sunteți invitați la fața locului, unde cu siguranță vă veți convinge de calitatea lucrărilor de construcție și de calitatea materialelor și finisajelor folosite la realizarea locuințelor complexului imobiliar „Emesa Residence”. Vă invităm să treceți direct pe pagina web a Dezvoltatorului, unde puteți face o programare la locuințele noi.

Acest proiect mai este numit și Emesa Residence, Future Residence.

Unde se află Timflex Residence?

Calea Timișoarei, 12, zona Giroc, Timișoara.

Termen de finalizare Timflex Residence?

Timflex – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Timflex Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Timflex Residence din Timișoara?

Dezvoltătorul Timflex Residence este – Project Ace Studio, General Future Project, Atacons Banat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC