Previzualizare foto – fotografie originală aici

Rezidential Braytim - Daliei
în Timișoara

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Daliei, zona Braytim, Giroc

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
str. Daliei (Corp A)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2019 tr. 2
Indisponibil
Faza construcție
str. Daliei (Corp B)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2019 tr. 4
Indisponibil
Faza construcție
str. Daliei (Corp C)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 2
Indisponibil

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat și cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare strazi asfaltate, betonate
🟧 Facilităţiparcare inclusa in pret
🟧 Încălzirecentrala proprie Bosh, incalzire in pardoseala
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente54
🟧 Număr clădiri3
🟧 Parcaresubterană
🟧 Regim inalțimeS+P+4E
🟧 Securitateinterfon
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe49 – 79 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare liniștită într-o zonă dezvoltată

În zona Braytim din cartierul Giroc al orașului Timișoara, pe strada Dalei se găsește localizat ansamblul de locuințe „Braytim - Dalei”.

În apropiere de clădirile rezidențiale se află Parcul Constructorul, Parcul Karlsruhe și nu departe este Parcul Ion Creangă, de asemenea la o distanță mică față de complex este Clubul Sportiv „Florin Teodorescu”, este Sala Sporturilor „Constantin Jude”, sunt sălile sportive „Hercules Gym”, „Dance Stage” și „Palladium Dance Club”, funcționează câteva saloane de înfrumusețare și frizerii. Pentru agrement și relaxare în apropiere de locuințe găsiți multe pizzerii și fast food-uri, sunt cafenele și restaurante, se află clubul de noapte „Fratelli Lounge&Club” și se poate de vizitat Ștrandul „ZHH Thermal”.

Aici în zona de amplasare a complexului se află magazinul alimentar Super Max, supermarket-ul Profi și hipermarket-ul Carrefour, precum și sunt sucursale ale multor bănci și se află Centrul regional de Afaceri „CRAFT”, Oficiul Poștal din Timișoara Nr. 12 și un moment destul de important este faptul că în vecinătate se află sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Banat” al județului Timiș.

În această zonă sunt farmacii, se găsesc centrele medicale „Cabinet Dr. Olaru”, „Cabinet Dr. Nicodin”, „Omnisan”, „Policlinica Dr. Cîtu”, centrul de sănătate „Sophia” și este cabinetul stomatologic „Casa Denti – Dental Clinic”.

Din punct de vedere al dezvoltării educaționale aici sunt foarte multe organizații de învățământ: Universitatea „Tibiscus”, Facultățile Universității de Vest, Universitatea Dimitrie Cantemir, Universitatea „Ioan Slavici”, Colegiul Național de Artă „Ion Vidu”, Colegiul Național „Constantin Diaconovici Loga”, Liceul Teoretic „Vlad Țepeș”, Liceul Teoretic „Jean Louis Calderon”, Școala Gimnazială Nr. 28 și Școala Gimnazială Babei.

În proximitatea complexului rezidențial funcționează câteva benzinării și de aici este foarte simplu și destul de repede de ajuns în orice punct din oraș atât cu transportul personal cât și cu mijloace de transport în comun, până în centrul Timișoarei se ajunge în 5-6 minute cu mașina și sunt de parcurs în jur la 2 km până la Piața Victoriei, iar de la complexul rezidențial „Braytim - Dalei” până la Aeroportul Internațional din Timișoara „Traian Vuia” sunt 10,7 km.

Informații generale despre structura complexului

Proiectul imobiliar „Braytim - Dalei” este compus din trei corpuri de imobil, toate corpurile sunt realizate cu un egal regim de înălțime, fiecare cu un Demisol plus Parter plus 3 Etaje Rezidențiale și plus câte un Etaj Retras. Un moment important este faptul că toate imobilele construite beneficiază de un grad înalt de rezistență seismică. Toate clădirile sunt construite din materiale durabile în conformitate cu toate standardele și normele în vigoare. Carcasa caselor este din beton armat și toate închiderile exterioare și interioare sunt realizate din zidărie din cărămidă de tip Porotherm, aceasta dispune de un nivel înalt nu numai de eficiență termică dar și este de un grad sporit de izolare fonică. Peste pereții exteriori ai tuturor blocurilor este placat un sistem cu grosimea de 100 cm de izolare termică compus din polistiren eps 80. Fațada imobilelor este căptușită cu tencuială decorativă de culoare bej și parțial la parter, sub acoperiș și la balcoane este prezentă culoarea gri plus pe toată înălțimea sunt fâșii placate cu piatră de culoarea maro.

Tâmplăria exterioară instalată la blocurile rezidențiale dispune de profil din PVC de la firma Salamander și aceasta are geam termopan instalat în trei rânduri de sticlă, datorită ferestrelor calitativ montate în apartamente este nu numai liniște dar și foarte cald.

Chiar dacă regimul de înălțime al clădirilor este mic, toate trei blocuri rezidențiale sunt echipate cu ascensoare moderne, de ultimă generație și acestea sunt foarte silențioase. Casa scării și restul spațiilol comune din blocuri sunt perfect finisate în stil contemporan și cu materiale moderne.

În folosința rezidenților sunt oferite locuri de parcare subterane, unde transportul personal va fi în securitate și la adăpost. Precum și în complex sunt prevăzute și locuri de parcare exterioare și există organizate parcări pentru transportul oaspeților sau pentru o parcare de scurtă durată. De asemenea, în curtea ansamblului de locuințe sunt amenajate spații verzi, există plantate insule cu gazon și cu arbuști decorativi.

Întreg complexul rezidențial atât din partea interioară cât și pe exterior dispune de servicii de curățenie și întreținere, iar locatarii beneficiază de serviciu de administrare. Pentru securitatea locatarilor și bunurilor, în complex este montat sistem de supraveghere video și nu numai pentru securitate dar și pentru comoditate toate locuințele sunt echipate cu interfoane.

Drumurile de acces către clădirile rezidențiale și drumurile interioare din comples sunt asfaltate și există organizat iluminat exterior al drumurilor și aleilor pietonale.

Compartimentarea și finisarea apartamentelor

În cele trei clădiri rezidențiale ale complexului imobiliar „Braytim - Dalei” sunt construite în total un număr de 54 de unități locative. Apartamentele sunt excepțional compartimentate cu scheme confortabile cu 2 și cu 3 camere, unde fiecare metru pătrat este logic gândit și foarte funcțional.

Suprafața apartamentelor cu două camere este cuprinsă între 46,95 mp și 65,27 mp, iar pentru apartamentele cu trei camere suprafața proiectată începe de la 60,78 mp și ajunge până la 75,18 mp.

Arhitecții și designerii de interior au muncit asupra locuințelor pentru a satisface nevoile și cerințele cumpărătorilor și au folosit la finisarea apartamentelor cele mai calitative și atractive finisaje. Unitățile locative se predau completate, finisate și echipate – la cheie. Pardoselile din camerele de baie și din bucătării sunt placate cu gresie de proveniență din Spația și /sau Italia, iar pentru restul pardoselilor este prevăzut parchet-ul stratificat. Toate ușile interioare, ce sunt instalate la camere sunt alege din gama Poera Doors, iar ușa de la intrare în fiecare locuință este din metal și are un grad înalt de antiefracție.

Pentru încălzirea locuințelor inginerii au proiectat și au calculat cel mai eficient sistem – sistemul de încălzire prin pardoseală, care este montat autonom pentru fiecare apartament separat și toate locuințele beneficiază de câte o central termică proprie de la firma Bosh.

Toate apartamentele blocurilor locative sunt racordate la utilitățile generale și dispun de aprovizionare cu apă, au gaze naturale, racordare la sistemul de amenajare cu curent electric și este branșament la sistemul de canalizare. Plus toate utilitățile sunt contorizate separat și pentru fiecare apartament în parte sunt instalate contoare la consumul de gaze, electricitate și apometre. În folosință se predau locuințe cu CATV, internet și telefon.

Proiectantul ansamblului de locuințe este compania „Project Ace Studio” și complexul locativ „Braytim – Dalei” este dezvoltat de către compania „Ava Home Building”, care este recunoscută ca o companie de prestigiu din județul Timiș și care se deosebește prin lucrările sale de un design ultra modern și aspecte foarte deosebite și de calitate superioară a construcțiilor și materialelor folosite.

Pe site-ul Dezvoltatorului sunt afișate mai multe detalii și informații despre apartamentele ansamblului rezidențial „Braytim – Dalei”, vă rugăm, să luați legătură direct cu Dezvoltatorul proiectului.

Acest proiect mai este numit și Complex rezidential Braytim.

Unde se află Rezidential Braytim - Daliei?

str. Daliei, zona Braytim, Giroc.

Termen de finalizare Rezidential Braytim - Daliei?

Corp A, Corp B, Corp C – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Rezidential Braytim - Daliei în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Rezidential Braytim - Daliei din Timișoara?

Dezvoltătorul Rezidential Braytim - Daliei este – Project Ace Studio.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC