Previzualizare foto – fotografie originală aici

Cartierul Kogalniceanu
în Sibiu

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Partenie Cosma, 3-49, zona Ferneziu, Sibiu

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 9 blocuri în această etapă
Încă 9 blocuri
str. Partenie Cosma, 3, Sibiu (bloc 1)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 4
Indisponibil
Faza construcție
Încă 8 blocuri în această etapă
Încă 8 blocuri
str. Partenie Cosma, 23, zona Ferneziu, Sibiu (bloc 11)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 1
Indisponibil
Faza construcție
Încă 3 blocuri în această etapă
Încă 3 blocuri
str. Partenie Cosma, 41, zona Ferneziu, Sibiu (bloc 20)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 3
Indisponibil

Cartierul Kogalniceanu pe hartă Sibiu

str. Partenie Cosma, 3-49, zona Ferneziu, Sibiu

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiloc de joaca
🟧 Încălzirecentrală
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, tren, autogara
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente400 de apartamente și 46 de penthouse-uri
🟧 Număr clădiri23
🟧 Parcare490 locuri de parcare terestră
🟧 Regim inalțimeP+3E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilblocuri locuinte
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere3‑camere, 4‑camere, penthouse
🟧 Suprafața locuințe56–101.30 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare complex

Ansamblul rezidențial „Cartierul Kogălniceanu” are o poziționare de excepție pe strada Pertenie Cosma cu acces facil absolut la toate zonele de interes din Sibiu. În apropiere se află supermarketurile Kaufland, Lidl și Penny Market – la care se poate ajunge în doar 2 minute cu transport personal. Până în centrul orașului sunt de parcurs în jur la 7-8 minute. Autogara și Piața Cibin sunt la 2 și 5 minute, respectiv. Complexul locativ facilită de două ieșiri cu acces dublu în două direcții a orașului.

Prezentarea proiectului locativ

Ansamblul rezidențial „Cartierul Kogălniceanu” apare în orașul Sibiu ca un cartier modern și inovativ și însumează un număr de 23 de blocuri locative construite cu o structură de rezistență pe cadru din beton armat și cu umplutura pereților din cărămidă eficientă energetic. Blocurile locative chiar și cele care dispun de un regim mic de înălțime de 4 etaje, absolut toate dispun de ascensoare performante și silențioase. Complexul locativ „Cartierul Kogălniceanu” dispune de mai multe locuri de parcare decât este numărul apartamentelor și are în total un număr de 490 de locuri de parcare ce sigur garantează câte un loc de parcare pentru fiecare locuință, precum și pentru familiile cu 2 mașini, de asemenea și pentru transportul vizitatorilor. Între blocuri sunt sădite multe spații verzi cu iarbă și arbuști pentru a oferi locatarilor aer curat și proaspăt plus plăcere de la natura din curtea cartierului. Pentru comoditatea gospodinelor în incinta complexului locativ funcționează un mini – supermarket. Un loc special amenajat, vesel și colorat este organizat pentru copiii locatarilor din blocurile locative a Cartierului Kogălniceanu.

Cum primiți apartamentele

Proiectul „Cartierul Kogălniceanu” prezintă pe piața imobiliarelor noi din Sibiu un număr total de 446 de unități locative, dintre care sunt menționate 46 de penthouse-uri iar restul apartamentelor sunt cu schițe cu 3 camere cu compartimentare decomandată. Absolut toate apartamentele se predau beneficiarilor complet finisate – în versiune „la cheie”, până la ultimul detaliu. Bugetul prevăzut pentru finisaje, gresie, faianță, parchetul, ușile și restul este unul ca pentru clasă premium. Penthouse-urile sunt proiectate în două terase fiecare și toate dispun de suprafața utilă de 100 de mp. Din ferestrele penthouse-lor se deschid viziuni asupra Sibiului la 360 de grade. Apartamentele cu 3 camere sunt construite cu diferite planimetrii și dispun de suprafața utilă de 72 mp. Camerele de baie au suprafața de 6,6 mp și terasele dispun de 12 mp. Apartamentele sunt racordate la apă, gaz, curent electric și sistemul de canalizare și toate dispun de contoare individuale pentru fiecare utilitate în parte. Este CATV, telefon, telefon internațional și internet prin fibră optică. Încălzirea este autonomă pentru fiecare locuință prin centrală termică personală.

Dezvoltatorul proiectului rezidențial „Cartierul Kogălniceanu” este Compania „Rhenania Immo”.S. R. L., care construiește de mai multe de 10 ani în Sibiu și împrejmuirile acestuia. Și are obiecte finalizate cu succes, care pot fi vizualizate. Dezvoltatorul oferă o colaborare ușoară, transparentă și cinstită bazată pe un contrat ferm unde sunt mrnționate toate obligațiile și drepturile pentru ambele părți.

Pentru mai multe detalii despre construcție, disponibilitate, poze, contacte și alte informații despre locuințele noi din centrul Sibiului, accesați site-ul ansamblului rezidențial „Cartierul Kogălniceanu”.

Acest proiect mai este numit și Kogalniceanu rezidential area, Kogalniceanu rezidential.

Unde se află Cartierul Kogalniceanu?

str. Partenie Cosma, 3-49, zona Ferneziu, Sibiu.

Termen de finalizare Cartierul Kogalniceanu?

bloc 1, bloc 2, bloc 3, bloc 4, bloc 5, bloc 6, bloc 7, bloc 8, bloc 9, bloc 10, bloc 11, bloc 12, bloc 13, bloc 14, bloc 15, bloc 16, bloc 17, bloc 18, bloc 19, bloc 20, bloc 21, bloc 22, bloc 23 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Cartierul Kogalniceanu în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Cartierul Kogalniceanu din Sibiu?

Dezvoltătorul Cartierul Kogalniceanu este – Rhenania Immo.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC