Previzualizare foto – fotografie originală aici

Cartierul Kogalniceanu
în Sibiu

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Partenie Cosma, zona Ferneziu, Sibiu

Mai detaliat despre bloc

4 etaje
Totul e vândut
Necunoscut
Finalizat in 4 tr. 2021

Schițe și prețuri în Cartierul Kogalniceanu

3 camere
de la 71.1 m2totul e vândut
Penthouse-uri
de la 101.3 m2totul e vândut

Cartierul Kogalniceanu pe hartă Sibiu

str. Partenie Cosma, zona Ferneziu, Sibiu

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
🟧 Facilităţiloc de joaca
🟧 Încălzirecentrală
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, tren, autogara
🟧 Număr apartamente446
🟧 Număr clădiri23
🟧 Parcare490 locuri de parcare terestră
🟧 Regim inalțimeP+3E
🟧 Tip imobilblocuri locuinte
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe56–101.30 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare complex

Ansamblul rezidențial „Cartierul Kogălniceanu” are o poziționare de excepție pe strada Pertenie Cosma cu acces facil absolut la toate zonele de interes din Sibiu. În apropiere se află supermarketurile Kaufland, Lidl și Penny Market – la care se poate ajunge în doar 2 minute cu transport personal. Până în centrul orașului sunt de parcurs în jur la 7-8 minute. Autogara și Piața Cibin sunt la 2 și 5 minute, respectiv. Complexul locativ facilită de două ieșiri cu acces dublu în două direcții a orașului.

Prezentarea proiectului locativ

Ansamblul rezidențial „Cartierul Kogălniceanu” apare în orașul Sibiu ca un cartier modern și inovativ și însumează un număr de 23 de blocuri locative construite cu o structură de rezistență pe cadru din beton armat și cu umplutura pereților din cărămidă eficientă energetic. Blocurile locative chiar și cele care dispun de un regim mic de înălțime de 4 etaje, absolut toate dispun de ascensoare performante și silențioase. Complexul locativ „Cartierul Kogălniceanu” dispune de mai multe locuri de parcare decât este numărul apartamentelor și are în total un număr de 490 de locuri de parcare ce sigur garantează câte un loc de parcare pentru fiecare locuință, precum și pentru familiile cu 2 mașini, de asemenea și pentru transportul vizitatorilor. Între blocuri sunt sădite multe spații verzi cu iarbă și arbuști pentru a oferi locatarilor aer curat și proaspăt plus plăcere de la natura din curtea cartierului. Pentru comoditatea gospodinelor în incinta complexului locativ funcționează un mini – supermarket. Un loc special amenajat, vesel și colorat este organizat pentru copiii locatarilor din blocurile locative a Cartierului Kogălniceanu.

Cum primiți apartamentele

Proiectul „Cartierul Kogălniceanu” prezintă pe piața imobiliarelor noi din Sibiu un număr total de 446 de unități locative, dintre care sunt menționate 46 de penthouse-uri iar restul apartamentelor sunt cu schițe cu 3 camere cu compartimentare decomandată. Absolut toate apartamentele se predau beneficiarilor complet finisate – în versiune „la cheie”, până la ultimul detaliu. Bugetul prevăzut pentru finisaje, gresie, faianță, parchetul, ușile și restul este unul ca pentru clasă premium. Penthouse-urile sunt proiectate în două terase fiecare și toate dispun de suprafața utilă de 100 de mp. Din ferestrele penthouse-lor se deschid viziuni asupra Sibiului la 360 de grade. Apartamentele cu 3 camere sunt construite cu diferite planimetrii și dispun de suprafața utilă de 72 mp. Camerele de baie au suprafața de 6,6 mp și terasele dispun de 12 mp. Apartamentele sunt racordate la apă, gaz, curent electric și sistemul de canalizare și toate dispun de contoare individuale pentru fiecare utilitate în parte. Este CATV, telefon, telefon internațional și internet prin fibră optică. Încălzirea este autonomă pentru fiecare locuință prin centrală termică personală.

Dezvoltatorul proiectului rezidențial „Cartierul Kogălniceanu” este Compania „Rhenania Immo”.S. R. L., care construiește de mai multe de 10 ani în Sibiu și împrejmuirile acestuia. Și are obiecte finalizate cu succes, care pot fi vizualizate. Dezvoltatorul oferă o colaborare ușoară, transparentă și cinstită bazată pe un contrat ferm unde sunt mrnționate toate obligațiile și drepturile pentru ambele părți.

Pentru mai multe detalii despre construcție, disponibilitate, poze, contacte și alte informații despre locuințele noi din centrul Sibiului, accesați site-ul ansamblului rezidențial „Cartierul Kogălniceanu”.

Alte surse despre acest Complex

Unde se afla Cartierul Kogalniceanu?

str. Partenie Cosma, zona Ferneziu, Sibiu.

Termen de finalizare Cartierul Kogalniceanu?

– construit.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Cartierul Kogalniceanu.

Cine este dezvoltatorul Cartierul Kogalniceanu în Sibiu?

Dezvoltator Cartierul Kogalniceanu – Rhenania Immo.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC