Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Soho Brasov
în Brașov

Stoc epuizat de la dezvoltator
Adresa
str. Narciselor, 12, zona Triaj, Brașov

Soho Brasov pe hartă Brașov

str. Narciselor, 12, zona Triaj, Brașov

Etape dezvoltare

Faza 1
bloc 1, bloc 2
construit
totul e vândut
finalizat3 trimestrul 2021
Faza 2
bloc 3, bloc 4, bloc 5, bloc 6, bloc 7, bloc 8, bloc 9, bloc 10, bloc 11, bloc 12, bloc 13, bloc 14
în proiect
totul e vândut

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţispaţii comerciale, supermarket, loc de joacă copii; grădiniţă; piscină; zonă spa, sală fitness.
Încălzirecentrală termică proprie
Liftda
Mijloace de transportmicrobuz, autobuz
Număr clădiri14
Parcaresubteranî și supraterană
Regim inalțimeD+P+7E
Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilblocuri locuințe
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă
Сurte închisăvideointerfon

Despre apartamente

Număr camerestudio-uri, 2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente51–94 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Bine localizat cu centrul orașului ușor conectat

Ansamblul rezidențial „Soho Brașov Residence” se află dezvoltat într-o nouă zonă de interes din orașul Brașov - în zona Triaj și se găsește amplasat pe strada Narciselor, la numărul 12. De la cartierul rezidențial este acces ușor către toate zonele orașului Brașov și este acces facil la drumul european E574. Cel mai mare centru comercial din Brașov „Coresi Shopping Center” se află localizat la o distanță de 1,8 km, unde se ajunge pietonal în 20 de minute de la complexul de locuințe „Soho Brașov” și la dispoziția locatarilor în apropiere de casă se află hipermarketul Auchan, sunt magazine, buticuri, cafenele și restaurante, nu departe funcționează supermarketurile LIDL și Profi și sunt sucursale bancare. La circa 2 km se află centrul distractiv pentru copii Zao Planet și de la complexul locativ este de parcurs o distanță de 1,7 km până la Colegiul Tehnic de Transporturi.

În proximitatea blocurilor locative se va construi o pistă ecologică pentru biciclete și pe lângă clădirile noi circulă autobuze și microbuze. De la complexul locativ „Soho Brașov Rezidențial” se ajunge cu mașina până în Centrul Vechi în cel mult 13 minute și se parcurge o distanță de 6,8 km, până la Gara din Brașov sunt doar 3,2 km, iar până la Aeroportul Internațional din Brașov se parcurge o distanță de 17 km.

Complex rezidențial inovativ de Premium confort

Ansamblul rezidențial „Soho Brașov Residence” este o comunitate de locuințe moderne și reprezintă un cartier confortabil, ce este compus din 14 corpuri de imobil, proiectate cu un regim de înălțime cu Demisol plus Parter și plus 7 Etaje. Imobilele sunt responsabil construite și dispun de o structură de rezistență formată din cadre de beton armat, unde este folosit betonul de calitate superioară C25 – 30, S4 și la blocurile locative toți pereții exteriori și compartimentările interioare sunt zidite din cărămidă. Toate casele de apartamente sunt echipate cu lifturi de ultimă generație, ce funcționează sigur și silențios.

În incinta complexului locativ „Soho Brașov Residence” sunt planificate galerii comerciale, este prevăzută o grădiniță, funcționează un supermarket, este restaurant, cafenea, coafor, sală de gimnastică, zonă SPA cu saună și este o piscină. Pentru petrecerea veselă a copilării sunt organizate locuri de joacă pentru copiii rezidenților și există amenajate diverse spații verzi cu un total de circa 11 600 mp și pentru îmbunătățirea microclimatului din complexul locativ între blocuri sunt plantate scuaruri verzi și sunt amenajate locuri de relaxare. Sunt prevăzute aproximativ 500 de locuri de parcare subterane în incinta complexului de locuințe, acestea sunt structurate pe 2 niveluri, precum și există organizate și parcări supraterane. Accesul în incinta cartierului este securizat și accesul în apartamente se face prin sistem cu video interfon.

Apartamente deosebite

În complexul rezidențial „Soho Brașov Residence” sunt concepute apartamente cu o camere de tip – Studio și locuințe spațioase cu 2 și 3 camere funcțional proiectate cu mărimea de la 47 mp până la 94 mp și au balcoane deschide cu balustrade din zidărie. Suprafața utilă a studio-urilor este de 47 mp, locuințele cu 2 camere sunt proiectate cu suprafețele utile, ce variază între 50 mp și 68 mp, iar apartamentele cu 3 camere sunt prezentate cu suprafețele de la 88 mp până la 94 mp. Pardoselile apartamentelor sunt turnate cu șapă, pereții și tavanele sunt tencuiți, toate sistemele inginerești sunt realizate și instalațiile sanitare și electrice sunt conduse până la poziții. Cartierul rezidențial se predă în exploatare cu racordare deplină la toate utilitățile: electricitate, gaze, apă curentă și sistem de canalizare. Fiecare cumpărător poate beneficia de serviciile oferite din partea Dezvoltatorului pentru a personaliza locuința sa și a forma un design interior propriu și este ajutat la alegerea mobilierului, accesoriilor, corpurilor de iluminat, ș.a.).

Vă invităm să treceți pe pagina web a complexului locativ „Soho Brașov Residence”, unde sunt afișate toate contactele directe către Dezvoltator și unde se află prezentate informații despre oferte de finanțare.

Unde se afla Soho Brasov?

str. Narciselor, 12, zona Triaj, Brașov.

Termen de finalizare Soho Brasov?

  • Faza 1 – construit
  • Faza 2 – în proiect

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Soho Brasov.

Cine este dezvoltatorul Soho Brasov în Brașov?

Dezvoltator Soho Brasov – Lempes View Imobiliare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC