Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Silver Mountain Resort
în Brașov

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Doinașului, 11, Poiana Brașov

Silver Mountain Resort pe hartă Brașov

str. Doinașului, 11, Poiana Brașov

Etape dezvoltare

Bloc 1-4
Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4
dat în exploatare
totul e vândut

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon, restaurant, club, centru spa&fitness cu piscină, sauna, heliport
Încălzirecentrală termică proprie
Liftda
Mijloace de transportautobuz
Număr apartamente171
Număr clădiri4
Parcaresubterană și supraterană
Regim inalțimeS+P+6E
Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilblocuri locuințe
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă
Сurte închisăpază și protecție

Despre apartamente

Finisare apartamentela cheie
Număr camere1‑camere, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere, 5‑camere, penthouse
Suprafața apartamente48,31–438,37 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Locație de minune cu vecinătăți de invidie

În poalele masivului Postăvaru, în Poiana Mică, pe strada Doinașului în Poiana Brașov, la doar 14 km de la orașul Brașov se află excelent localizat ansamblul rezidențial „Silver Mountain Resort”. Aici este un loc minunat pentru iubitorii sporturilor de iarnă, pentru prețuitorii naturii, aerului curat și peisajelor extraordinar de fermecătoare. De la poarta complexului rezidențial până la Pârtia Bradu este o distanță de doar 3,3 km. Gara din Brașov se află la o distanță de 15,1 km. Aeroportul va funcționa în curând și se află la 20,1 km de la imobile.

Proiect imobiliar irepetabil cu structură de vis

Ansamblul rezidențial „Silver Mountain Resort” conține un număr de patru clădiri rezidențiale cu o arhitectură modernă plus o clădire comună unde se află toate serviciile SPA cu jacuzzi, restaurantul, sala de fitness, piscina și saunele (umedă și uscată). De asemenea aici sunt proiectate și două săli de conferință plus este un club. Afară la exterior este amenajată și o piscină exterioară, cu apă caldă.

Un nivel seismic ridicat clădirilor este asigurat de construcția pe cadre din beton armat și imobilele sunt rezistente la cutremure de până la 8 grade pe scara Richter. Toate clădirile rezidențiale sunt bine termoizolate din exterior cu un sistem cu grosimea de 15 cm din polistiren, iar toate fațadele sunt ventilate. Pardoselile din complex sunt de tip PVC Gerflor. Toate blocurile sunt dotate cu lifturi contemporane. În complex sunt locuri de parcare subterane cu instalație automată de detectare și semnalizare a incendiilor. Securitatea complexului este asigurată 24 din 24 ore cu pază și protecție.

Locuințe formidabile cu finisaje luxoase

Ansamblul rezidențial „Silver Mountain Resort” oferă apartamente cu 1-2-3-4 camere și Penthouse-uri excelente cu vederi irepetabile și magice asupra muntelui și pădurii, care cuprind până la 7 camere. Toate locuințele sunt disponibile finisate la cheie la cele mai înalte standarde. Suprafața apartamentelor cu o cameră este construită de la 48,31 mp până la 66,58 mp. Dintre apartamentele cu 2 camere se poate alege unul cu suprafața cuprinsă între 58,81 mp și 123,28 mp. Apartamentele ce cuprind 3 camere au suprafața proiectată între 77,48 mp și 130,65 mp. Iar cele mai spațioase apartamente din complex cu 4 și mai multe camere sunt prezentate cu suprafața de la 106,34 mp și până la 128,96 mp.

Menirea apartamentelor este de a dărui locatarilor confort maxim și fericire atât în vacanțe cât și pentru traiul permanent (anul împrejur). Unele apartamente dispun de scări interioare din lemn (Kahrs) și schemele tuturor locuințelor sunt foarte bine gândite, astfel încât zonele de zi sunt clar delimitate de zona de noapte, care în principal este proiectată în partea apropiată de pădure, unde este mult mai multă liniște și permite înfundarea deplină în sânul naturii datorită ferestrelor de tip “floor to ceiling”.

Apartamentele sunt finisate cu materiale de clasă „Premium”, între apartamente este realizată fonoizolare și izolare termică de calitate superioară, care oferă intimitate și liniște la maxim locatarilor, datorită zidăriei din cărămidă atât pentru pereții interiori pentru delimitarea camerelor cât și pentru pereții despărțitori dintre apartamente. Plăcile ceramice placate sunt de la Graniti Fiandre. Obiectele sanitare ce sunt instalate în camerele de baie de la Roca și Standard Ideal. Ușa de acces de la intrare în apartamente este oferită de la Pinum Nusco. Sistemul de aer condiționat funcționează și sistemul de încălzire în locuințe este centralizat. Fiecare apartament beneficiază de instalații cu interfoane. În apartamente este conexiune de internet Wi Fi și este cablu TV.

Locuințele sunt proiectate cu terase generoase și toate dispun de spații vitrate mari, ce asigură locatarilor contact maxim cu natura. Proiectul exclusivist „Silver Mountain Resort” vă așteaptă în ospeție cu o vizită, pentru a lua cunoștință cu minunatele apartamente și pentru a afla despre toate facilitățile locației, calitatea finisajelor, funcționalitatea schemelor, nivelul prețurilor, metodelor de plată și despre disponibilității acestora și contactele directe puteți afla vizitând site-ul ansamblului rezidențial „Silver Mountain Resort”.

Unde se afla Silver Mountain Resort?

str. Doinașului, 11, Poiana Brașov.

Termen de finalizare Silver Mountain Resort?

Bloc 1-4 – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Silver Mountain Resort.

Cine este dezvoltatorul Silver Mountain Resort în Brașov?

Dezvoltator Silver Mountain Resort – Silver Mountain.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC