Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Siena Residence
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Biruintei, zona Apărătorii Patriei, Popești-Leordeni

Schițe și prețuri în Siena Residence

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
Garsoniere
de la 35.62 m2totul e vândut
2 camere
de la 50.97 m2totul e vândut
3 camere
de la 68.19 m2totul e vândut

Siena Residence pe hartă București

str. Biruintei, zona Apărătorii Patriei, Popești-Leordeni

Etape dezvoltare

Faza 1
Corp C3, Corp C4
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat4 trimestrul 2018
Faza 2
Corp C1, Corp C2
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat0 2019

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiparc, supermarket, spațiu de joacă pentru copii, interfon
Încălzirecentrală termică proprie
Liftda
Mijloace de transportautobuz
Număr apartamente38
Număr clădiri4
Parcaresubterană și supraterană
Regim inalțimeDS+P+4+5R
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilbloc de apartamente
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă
Сurte închisăacces securizat

Despre apartamente

Finisare apartamentela cheie
Număr camere2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente76,90–98,95 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasare și descrierea localității

În orașul Popești-Leordeni, în zona de sud, pe strada Biruinței se prezintă ansamblul rezidențial „Siene Residence 3”.

De la complexul locativ până al Mall-ul „La Strada Concept” se ajunge în cel mult 14 minute pe jos. De asemenea în apropiere de complex se află pizzeria „Pizza Hut”. Funcționează market-urile: Lidl, Penny, Mega Image, sunt farmacii și instituții de învățământ. Stația de Metrou Dimitrie Leonida este așezată la o mică distanțăde la locuințe (de doar 1 100 metri), unde se ajunge în maxim 10 minute pe jos cu pas lent.

Structura și detaliile tehnice ale Complexului

Ansamblul rezidențial „Siene Residence 3” este compus din patru blocuri locative, fiecare din acestea este construit cu Demisol + Parter + 4 nivele + 5 etaj retras. Imobilele sunt construite cu o clasă superioară de eficiență energetică și toate fiind dublu izolate la etajele de la parter și la ultimul etaj. Structura constructivă a clăirilor este realizată din cărămidă Porotherm pe carcasă din beton armat, izolare termică din polistiren, finisarea fațadei este cu tencuială decorativă în culori contraste pe fon alb cu gri închis și vișiniu. Blocurile rezidențiale sunt construite și finisate într-un design asemănător. Sunt dotate lifturi silențioase și spațiile comune, casa scării sunt complet finisate. Tâmplăria exterioară dispune de geam termopan și profilul este din PVC, acestea la fel asigură un nivel termic sporit. Parcajele subterane se află organizate la demisolul clădirii și de asemenea la dispoziția locatarilor sunt oferite și locuri de parcare supraterane pentru oaspeți sau pentru parcare temporară. În zona centrală a complexului locativ se află amenajat un parc personal, plantat cu plante decorative și arbuști. Blocurile locative dispun de servicii de administrare, străzile sunt dotate cu iluminat și accesul este securizat.

Detaliile apartamentelor și finisajele acestora

Complexul locativ „Siene Residence 3” dispune de 225 de unități locative. Garsoniere simpatice și apartamente moderne cu scheme cu 2 și cu 3 camere decomandate cu balcoane și/sau terase (multe din ele au câte 2 balcoane). Unitățile locative amplasate la etajul 5 al clădirilor dispun de terase generoase de tip penthouse. Locuințele sunt proiectate cu diverse planimetrii, sunt oferite scheme de tip clasic, garsoniere de tip – Studio (cu bucătărie deschisă și posibilitatea de a organiza un bar) și apartamente decomandate. Unele apartamente de la parter beneficiază și de câte o curte proprie destul de mare pentru a-și putea amenaja o grădină cu plante, zonă de odihnă și loc de joacă pentru micii locatari.

  • Suprafața garsonierelor este cuprinsă între: 37,2 mp - 41,37 mp;
  • Suprafața studiouri-lor este cuprinsă între: 46,54 mp – 62,62 mp;
  • Suprafața apartamentelor cu 2 camere este cuprinsă între: 46,86 mp – 95,55 mp;
  • Suprafața apartamentelor cu 3 camere este cuprinsă între: 74,69 mp – 116,7 mp.

Cumpărătorilor li se oferă apartamente complet finisate și echipate cu toate instalațiile, cu prize și întrerupătoare. Finisajele apartamentelor sunt alese cu grijă de la producători de renume. Interiorul locuințelor este finisat cu gresie, parchet, faianță și vopsea lavabilă, toate ușile sunt montate (interioare – celulare, de acces – metalică cu anti-efracție). Locuințele sunt echipate cu obiecte sanitare și dispun de câte o centrală termică plus toate caloriferele sunt instalate. Cumpărătorii apartamentelor au posibilitatea de a alege culoare finisajelor pentru ași personaliza locuința în stilul dorit. Blocurile locative sunt racordate la țeava de gaze, este apă și canalizare și conexiune la sistemul de curent electric. Modalități de plată acceptate: credite ipotecare, programul Prima Casă* și plata integrală.

Restul materialelor informative și alte detalii despre construcția blocurilor, finisajele apartamentelor, schemele și contactele dezvoltatorului se află pe site-ul web al Complexului locativ „Siene Residence 3”, unde sunt așteptați cu drag toți doritorii de a cumpăra aici o locuință.

De asemenea Complexul Locativ numesc Sienna Residence.

Unde se afla Siena Residence?

str. Biruintei, zona Apărătorii Patriei, Popești-Leordeni.

Termen de finalizare Siena Residence?

Faza 1, Faza 2 – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Siena Residence.

Cine este dezvoltatorul Siena Residence în București?

Dezvoltator Siena Residence – Sud Rezidential.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC