Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Ascend Residence
în Popești-Leordeni

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
Drumul Fermei, Popești-Leordeni, Ilfov

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Drumul Fermei, Popești-Leordeni, Ilfov (Bloc A)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil
Faza construcție
Drumul Fermei, Popești-Leordeni, Ilfov (Bloc B)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Ascend Residence pe hartă Popești-Leordeni

Drumul Fermei, Popești-Leordeni, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere 1‑cameră, 2‑camere
🟧 Suprafața locuințe42–72 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

În partea de Sud a municipiului București se află construit complexul locativ „Ascend Residence”. Locuințele noi au o poziționare confortabilă și liniștită și se găsesc localizate pe strada Drumul Fermei în orașul Popești – Leordeni din județul Ilfov. În apropiere de imobilele noi funcționează organizații educaționale și de învățământ și sunt de parcurs 290 de metri până la Grădinița „Rose Garden Kids”, sunt 850 de metri până la Grădinița Maria Natalia, nu departe se află Grădinițele „Sfânta Maria” și „Sf. Agnes”, sunt 900 de metri până la Școala Gimnazială „Ion Bădescu”, puțin mai departe se află Liceul Tehnologic „ Dacia” și sunt circa 3 km până la Universitatea Spiru Haret. La o distanță de un kilometru față de blocurile locative sunt supermarketurile Mega Image și LIDL, în proximitate sunt piețe agroalimentare, la 3 km este supermarketul Kaufland și la 4 km se află magazinul Metro Cash & Carry și hipermarketul Auchan, iar centrul comercial „Sun Plaza Mall” se găsește la 4,1 km. În apropiere de case funcționează cafenele și restaurante, sunt bănci, se află sălile sportive „Real GYM” și „Get Fit 113” și sunt saloane de înfrumusețare, spitale și farmacii. Nu departe de clădirile colective sunt stații de mijloace de transport în comun și stația de Metrou Dimitrie Leonida este situată la o distanță de 2,7 km, unde se ajunge pe jos în cel mult 30 de minute sau în 5 minute cu mașina. De la complexul locativ „Ascend Residence” sunt de parcurs 8,6 km până în Piața Unirii din București, sunt 12 km până la Gara de Nord și 25 km până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă”, iar Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” este la 19 km.

Prezentarea complexului locativ

Ansamblul de imobile „Ascend Residence” este compus din două blocuri de locuințe comune cu un regim de înălțime cu Parter și 5 Etaje. Imobilele sunt construite pe cadre din beton armat cu o mare răspundere și cu respectarea tuturor normelor și standardelor în vigoare. Casele de apartamente sunt izolate termic și au instalată tâmplărie exterioară eficientă termic și fonic din profil PVC cu geam termopan. Fațadele imobilelor sunt finisate cu tencuială decorativă de culoarea albă și blocurile rezidențiale au aspecte foarte atractive. Spațiile interioare comune sunt finisate și la casa scării sunt instalate ascensoare moderne și sigure, cu funcționare silențioasă.

Ansamblul locativ „Ascend Residence” oferă locuri de parcare organizate subterane și supraterane, iar căile de acces și infrastructura zonei dispune de drumuri asfaltate și public iluminate.

Apartamente

Ansamblu locativ „Ascend Residence” dispune de locuințe ergonomic proiectate cu încăperi decomandate și scheme bine gândite. Există posibilitatea de a alege dintr-o gamă diversificată de garsoniere și apartamente cu 2 camere. Suprafața garsonierelor începe de la 42 mp și suprafața apartamentelor cu 2 camere ajunge până la 72 mp. În vânzare locuințele sunt oferite complet finisate și utilate, unde sunt folosite finisaje moderne de cea mai bună calitate, cu modele moderne de plăci de gresie și faianță, iar parchetul laminat placat are grosimea de 8 mm. Obiecte sanitare moderne și calitative sunt instalate în camere de baie. Sistemul termic este realizat autonom pentru fiecare apartament și este instalată câte o centrală termică proprie cu putere de 24KW cu funcționare pe gaze. Blocurile rezidențiale au branșament la toate utilitățile generale orășenești și apartamentele sunt alimentate cu apă curentă, au gaze naturale, sunt asigurate cu energie electrică și sunt racordate la sistemul de canalizare. Fiecare unitate locativă este contorizată individual și în fieacre apartament sunt instalate apometre și contoare de gaz și pentru curent electric.

Ansamblul imobiliar „Ascend Residence” este dezvoltat de către compania „Sud Rezidențial”, care acceptată plata cu orice tip de credit bancar și plata prin programul Prima Casă.

Managerii de vânzări ai Dezvoltatorului vă invită să vizitați site-ul web al complexului locativ „Ascend Residence”, unde vă puteți programa cu o vizionare la locuințele noi și de unde puteți afla mai multe informații despre apartamente și puteți primi o consultanță profesională.

Acest proiect mai este numit și Ascend Residence Popesti Leordeni.

Unde se află Ascend Residence?

Drumul Fermei, Popești-Leordeni, Ilfov.

Termen de finalizare Ascend Residence?

Bloc A, Bloc B – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Ascend Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Ascend Residence din Popești-Leordeni?

Dezvoltătorul Ascend Residence este – Sud Rezidential.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC