Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Prestige Residence
în Popești-Leordeni

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Amurgului, 25, Popești-Leordeni, Ilfov

Mai detaliat despre blocuri

Bloc 2
str. Amurgului, 25, Popești-Leordeni, Ilfov (Bloc 2)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 1
Indisponibil
Bloc 1
str. Amurgului, 25, Popești-Leordeni, Ilfov (Bloc 1)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 4
Indisponibil

Prestige Residence pe hartă Popești-Leordeni

str. Amurgului, 25, Popești-Leordeni, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrala termică proprie
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente56
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+4E
🟧 Tip imobilblocuri apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate
🟧 Număr camere1‑camera, 2‑camere
🟧 Suprafața locuințe40–59 m²

Despre ansamblu rezidențial

Foarte confortabil localizat

Ansamblul locativ „Prestige Residence-Leonida” se află dezvoltat pe strada Amurgului, la numărul 25 în orașul Popești–Leordeni din județul Ilfov. În imediata vecinătate a complexului de apartamente - la doar 300 de metri se află supermarketul Mega Image, sunt circa 800 de metri până la Penny Market și 900 de metri până la Profy. În proximitatea locuințelor noi funcționează pizzerii și cafenele, sunt câteva saloane de înfrumusețare și se află sala de fitness „BodyFit Popești” și clubul sportiv „KomFitness II”, nu departe este o stomatologie și farmacie. De la casele noi sunt de parcurs 1000 de metri până la Grădinițele „Maria Natalia” și „Appollo Kids”, iar la doar 650 de metri se găsește Grădinița „Kid 2 Kids”, la 1,5 km se află Liceul Tehnologic „Dacia” și sunt 1,7 km până la Școala Gimnazială „Eremia Grigorescu”.

În apropiere de complexul rezidențial sunt stații de transport public și circulă autobuze, iar până la stația de metrou Dimitrie Leonida sunt de parcurs numai 999 de metri și pe jos se ajunge în 12 minute. Până în centrul capitalei se ajunge în 22 de minute parcurgând 8,6 km până la Piața Unirii, sunt 12,3 km până la Gara de Nord și se parcurg 26,3 mp până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă”, iar până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” sunt 16,9 km.

Descrierea complexului de locuințe

Proiectul locativ „Prestige Residence-Leonida” se compune din două blocuri de apartamente, ce sunt construite cu un regim redus de înălțime și cu un grad înalt de rezistență seismică și ambele imobile sunt realizate cu câte un Parter plus 4 Etaje. Structura de rezistență a clădirilor este realizată pe cadre (stâlpi și grinzi) din beton armat și cu plăci turnate din beton armat peste etajul patru. Iar pereții clădirilor sunt formați din cărămidă Porotherm cu grosimea de 25 cm pentru umplutura închiderilor exterioare și cu grosimea de 11,5 cm sunt realizate toate compartimentările interioare. Peste pereții exteriori ai blocurilor sunt aplicate materiale DURAZIV. Tâmplăria instalată are profil PVC și 5 camere termice cu geam termopan de tip „patru anotimpuri” cu acoperire cu peliculă low-e. Blocurile rezidențiale dispun de certificat de eficientă energetică de clasa – „A”. La casa scării din bloc este instalat un ascensor silențios și la intrare în bloc este montat interfon. La parter sunt prevăzute și spații comerciale.

Toate locurile de parcare din complexul locativ „Prestige Residence-Leonida” sunt organizate supraterane. Și toate căile de acces către complex sunt asfaltate și iluminate.

Apartamente

În blocurile locative „Prestige Residence-Leonida” sunt prezentate 56 de unități locative cu 2 camere proiectate cu două modele de scheme, ce au suprafețele utile de la 40 mp până la 53,81 mp, inclusiv balcoane. Se livrează imobilele finisate complet – „la cheie” și toate pardoselile apartamentelor sunt turnate cu sape, iar tavanele și pereții sunt tencuiți mecanizat. Plăcile de gresie și faianță sunt alese cu bun gust și au modele moderne, acestea sunt importate din Italia și Spania. Și din Austria este importat parchetul laminat (cu dublu click), ce are grosimea de 8 mm. Toate ușile interioare sunt prezentate de la firma Porta Doors plus fiabilă, calitativă și metalică este instalată ușa de la intrare cu sistem antiefracție. Iar camerele de baie au instalate obiecte sanitare ceramice de la firma Cersanit. Sistemele inginerești sunt realizate și câte o centrală termică proprie de marca Immergas este dotată, aceasta are puterea de 24 kW și sistemul termic este complet realizat cu instalații de calitate înaltă. Blocurile rezidențiale au branșament total la utilitățile orășenești și fiecare unitate locativă se contorizează separat.

Pentru alte informații despre proiectul locativ, vă rugăm să contactați direct cu Dezvoltatorul complexului locativ „Prestige Residence-Leonida”.

Acest proiect mai este numit și Prestige Residence Leonida.

Unde se află Prestige Residence?

str. Amurgului, 25, Popești-Leordeni, Ilfov.

Termen de finalizare Prestige Residence?

Bloc 1, Bloc 2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Prestige Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Prestige Residence din Popești-Leordeni?

Dezvoltătorul Prestige Residence este – Sud Rezidential.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC