Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Young City 2
în Popești-Leordeni

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Biruintei, 45, Popești-Leordeni, Ilfov

Mai detaliat despre blocul

str. Biruintei, 45, Popești-Leordeni, Ilfov (YoungCity 2)
7 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 4
Indisponibil

Young City 2 pe hartă Popești-Leordeni

str. Biruintei, 45, Popești-Leordeni, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrala termică de apartament,
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente91
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+6E
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere1‑camera, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe37–75 m²

Despre ansamblu rezidențial

Avantajele amplasării

Ansamblul locativ „YougCity Residence 2” se află dezvoltat pe strada Biruinței, la numărul 45, în zona orașului Popești Leordeni din județul Ilfov. Blocul de apartamente este amplasat într-o zonă bine dezvoltată cu multe puncte de interes și cu acces facil către mijloacele de transport în comun. În vecinătatea locuințelor noi funcționează supermarketurile Profi, Penny Market, Mega Image, sunt magazinele Pepco și Kik, se află cafenele, pizzerii, cofetării și sucursale bancare, sunt stomatologii, farmacii și se găsesc saloanele de înfrumusețare „Kitty Beauty Salon, Anias Bauty Center și Infinite Beauty. La o distanță de circa 550–600 de metri se ală sala sportivă „KomFitness II” și „BodyFit Popești”. În zona de amplasare a complexului locativ sunt multe organizații educaționale și instituții de învățământ, la 350 de metri este școala primară „Apollo Kids”, sunt 650 de metri până la școala KID 2 KIDS, 850 de metri până la Grădinița Hai Hui, 1,4 km până la Grădinița Maria Natalia, 1,4 km până la Colegiul Tehnic „Miron Nicolescu”, 1,8 km până la Școala „Miles Of Smiles” și 2,5 km până la Liceul Tehnologic „Dacia”. În proximitatea blocului de apartamente circulă mijloace de transport în comun cu rute de autobuz, iar la doar un kilometru față de complexul locativ se află stația de metrou Dimitrie Leonida. O distanță de 9,9 km este de parcurs de la complexul rezidențial „YougCity Residence 2” până în Piața Unirii din capitală, sunt 13,9 km până la Gara de Nord din București, se parcurg 27,2 km până la Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă” și 21,1 km până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu”.

Caracteristica ansamblului de locuințe

Complexul rezidențial „YougCity Residence 2” este prezentat pe piața imobiliară din orașul Popești Leordeni cu un modern bloc de locuințe confortabile. Imobilul noi este proiectat cu un regim de înălțime mediu și are construit un Parter plus 6 Etaje locative și dispune de un aspect atractiv, ce este realizat într-un stil arhitectural contemporan cu fațade de design modern. Blocul de apartamente dispune de un grad înalt de rezistență seismică și este construit cu respectarea tuturor normelor și standardelor în vigoare, la construcție au fost folosite materiale calitative și durabile în timp. Structura de rezistență a corpului imobiliar este realizată responsabil și este formată din cadre din beton armat. Locuințele sunt asigurate cu un mediu termic și fonic confortabil datorită faptului că toți pereții sunt realizați din cărămidă și pe partea exterioară imobilul este termo izolat fiabil și are instalată tâmplărie exterioară calitativă cu profil din PVC cu 5 camere termice și geam tripan termopan. În interiorul imobilului toate spațiile comune sunt finisate și la casa scării este instalat un ascensor modern cu capacitatea de transportare a 6 pasageri. Accesul în interior se face prin sistem cu interfon.

Toate locurile de parcare sunt organizate supraterane (lângă blocul locativ) în curtea complexului rezidențial „YougCity Residence 2”.

Finisajele apartamentelor

În blocul locativ „YougCity Residenec 2” este proiectat un număr de 91 unități locative. La alegerea cumpărătorilor sunt prezentate două tipuri de apartamente cu o cameră - de tip „Garsonieră” sau „Studio” și în bloc există prevăzute locuințe cu două și trei camere, ce sunt inteligent proiectate în mai multe configurații. Toate proprietățile locative sunt ergonomic compartimentate, au scheme funcționale și dispun de suprafețele de la 37 mp până la 72 mp. Se livrează apartamentele complet finisate și pentru placarea pardoselilor și a pereților sunt alese cele mai calitative și moderne plăci de gresie, faianță și parchet. Locuințele au instalate uși interioare din lemn și au ușă de acces din metal. În camerele de baie sunt instalate obiectele sanitare și sistemul sanitar este complet realizat. Este dotată câte o centrală termică pentru fiecare apartament plus calorifere.

Contactele dezvoltatorului și alte detalii despre apartamente, le găsiți prezentate pe pagina web a complexului locativ „YougCity Residence 2”.

Acest proiect mai este numit și Young City Residence, Young City Residence 2.

Unde se află Young City 2?

str. Biruintei, 45, Popești-Leordeni, Ilfov.

Termen de finalizare Young City 2?

YoungCity 2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Young City 2 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Young City 2 din Popești-Leordeni?

Dezvoltătorul Young City 2 este – Young City Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC