Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Pipera Luxury
în Voluntari

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
bd. Pipera, 28, Voluntari, Ilfov

Mai detaliat despre blocul

bd. Pipera, 28, Voluntari, Ilfov (Pipera Luxury)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Pipera Luxury pe hartă Voluntari

bd. Pipera, 28, Voluntari, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din BCA
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrala termica proprie
🟧 Liftascensor marca Schindler
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente11
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcare subterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+ P+2E+3R
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe65–112 m²

Despre ansamblu rezidențial

Descrierea zonei de amplasare

În una din cea mai dinamică zonă din capitală se află dezvoltat complexul locativ „Pipera Luxury Residnce”. Clădirea de apartamente este construită pe Bulevardul Pipera, la numărul 28 în orașul Voluntari din județul Ilfov. În proximitatea imediată a locuințelor noi funcționează Carrefour Express, la 900 de metri este supermarketul Mega Image și sunt 1300 de metri de parcurs pietonal până la Auchan Voluntari, de asemenea în zona de amplasare a apartamentelor noi funcționează diverse cafenele și restaurante, este Oficiu Poștal, sunt sucursale bancare, farmacii și se află centrul medical „Bio – Medica Internațional”, iar la 1,6 km se află sala de fitness „World Class Atlantis”. În 10 minute cu mașina se ajunge până la centrul comercial „Băneasa Shopping City” și se parcurg circa 6,7 km și în 8 minute se ajunge până la „Promenada Mall” parcurgând 4,4 km. De la blocul locativ sunt de parcurs circa 1000 de metri până la Grădinița și Școala Primară „Zece” și sunt 400 de metri până la Școala Gimnazială Nr. 3 Pipera Voluntari, iar pe o rază de circa 2-2,5 km se află cele mai prestigioase școli internaționale din București.

În apropiere de casa locativă circulă autobuze și sunt de parcurs aproximativ 8 km până la Piața Victoriei din București și circa 9 km până la Gara de Nord din capitală, Aeroportul Internațional Henri Coandă” din Otopeni se află la 12 km față de blocul locativ și sunt de parcurs aproape 5 km până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” din Băneasa.

Prezentarea complexului rezidențial

Proiectul imobiliar „Pipera Luxury Residnce” este prezentat cu o clădire locativă de un aspect modern și elegant. Casa locativă este realizată cu un regim mic de înălțime - cu Subsol plus Parter și plus 3 Etaje, unde etajul 2 și 3 sunt construite retrase. Imobilul este cu grijă construit și cu o mare atenție până la ultimul detaliu, cu respectarea tuturor normelor de calitate și standardelor de siguranță în vigoare. La realizarea blocului locativ au fost folosite tehnologiile de ultimă generație și materialele durabile, de un nivel înalt de calitate și imobilul dispune de un grad înalt de rezistență seismică (la cutremure de până la 8 grade pe scara Richter) și structura constructivă a imobilului constă din cadre din beton armat, iar tâmplăria exterioară are profil PVC de culoarea gri antracit, ce are 7 camere termice și este ales de la Gealan plus geam tripan termopan. Blocul locativ este echipat cu ascensor de marca Schindler, care are acces din nivelul parcărilor subterane.

Suprafața terenului aferent complexului de locuințe este de 667,94 mp și pentru copiii rezidenților chiar lângă casă este amenajat un loc de joacă și sunt spații verzi plantate. Pentru parcarea transportului rezidenților și a vizitatorilor în incinta complexului de locuințe sunt organizate locuri de parcare supraterane și pentru fiecare apartament este asigurat câte un loc de parcare subteran.

Apartamente rafinate cu bun gust amenajate

În blocul locativ „Pipera Luxury Residnce” există 11 apartamente, ce oferă mult confort și intimitate la maxim. Apartamentele au scheme ergonomic proiectate cu 2 și 3 camere și dispun de suprafețele de la 65 mp – 112 mp plus toate dispun de balcoane sau terase. În vânzare imobilele sunt prezentate complet finisate și au design-uri moderne și finisaje de lux. Pentru finisarea camerelor de baie și a bucătăriilor sunt folosite plăcile de gresie și faianță de la Delta Studio, pentru pardoselile altor încăperi este placat parchetul triplu stratificat, iar de la firma Grohe sunt instalate obiectele sanitare. Fiecare unitate locativă dispune de câte o centrală termică proprie și instalațiile sistemului de încălzire sunt conduse prin pardoseală. Instalațiile sanitare și electrice sunt realizate și toate utilitățile sunt racordate.

Restul informațiilor despre locuințele noi și mai multe informații despre disponibilitate și despre metodele de plată sunt disponibile pe site-ul ansamblului locativ „Pipera Luxury Residnce”.

Acest proiect mai este numit și Pipera Luxury Residence.

Unde se află Pipera Luxury?

bd. Pipera, 28, Voluntari, Ilfov.

Termen de finalizare Pipera Luxury?

Pipera Luxury – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Pipera Luxury în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Pipera Luxury din Voluntari?

Dezvoltătorul Pipera Luxury este – Prand Natimar Smile.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC