Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Pipera 46
în Voluntari

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
bd. Pipera, 46, Voluntari, Ilfov

Mai detaliat despre blocul

bd. Pipera, 46, Voluntari, Ilfov (Pipera 46)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 1
Indisponibil

Pipera 46 pe hartă Voluntari

bd. Pipera, 46, Voluntari, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrală termică individuală marca Viesmann, încălzire în pardoseală
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente13
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană inclusă în preț
🟧 Regim inalțimeP+4E
🟧 Securitatevideointerfon
🟧 Tip imobilbloc boutique
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din gips carton

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe70–170 m²

Despre ansamblu rezidențial

Punctele cheie din zona de amplasare

Ansamblul rezidențial „Pipera 46” se află localizat într-o zonă liniștită din partea de Nord a orașului București, pe bulevardul Pipera, numărul 46, orașul Voluntari, județul Ilfov.

Lângă blocul locativ funcționează supermarketul Mega Image, este Carrefour Express și Auchan, sunt cafenele și restaurante, este sala de sport „World Class Atlantis”, sunt parcuri, saloane de înfrumusețare, se află spitalul „Bio-Medica Internațional”, este oficiul Poștal Pipera și sunt multe organizații educaționale așa ca: Grădinița „Maria Montessori Home”, Grădinița Dreamland, Grădinița „Aricel” + Școala „Sfânta Maria”, Școala Germană „Hermann Oberth”, British School of Bucharest și Școala Internațională „Olga Gudynn”. Până la centrul comercial „Băneasa Shopping City” se ajunge în 10 minute cu mașina și sunt de parcurs circa 6 km.

De la locuințele complexului rezidențial „Pipera 46” sunt 12,1 km până la Piața Victoriei din capitală, Gara de Nord din București se află la o distanță de 13,2 km. Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din Otopeni se află localizat la o distanță de 11,5 km față de blocul locativ și până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu” sunt de parcurs aproximativ 8 km.

Informații tehnice și detalii de amenajare

Ansamblul locativ „Pipera 46” reprezintă un bloc de bloc de locuințe de tip – Boutique. Imobilul nou are un aspect excepțional, inovativ și foarte atractiv. Clădirea de apartamente are un regim de înălțime cu Parter și 3 Etaje. Blocul de apartamente dispune de o structură pe cadre, stâlpi și planșee din beton armat cu închiderile exterioare și pereții interiori dintre apartamente construiți cu zidărie din cărămidă eficientă din punct de punct de vedere termic și fonic și cu toate compartimentările interioare realizate din gips-carton. Pe partea exterioară a clădirii de apartamente este placat un sistem termic fiabil din polistiren cu grosimea de 10 și fațada clădirii este finisată cu tencuială decorativă și cărămidă aparentă de tip Klinker. Tâmplăria exterioară instalată la blocul de locuințe este cu profil PVC de firma Reynaers și are geam termopan de tip „four season”. În interiorul blocului locativ toate coridoarele, spațiile comune și lobby-ul sunt finisate cu un bun gust, cu materiale de Premium clasă, unde sunt folosite placajele cu marmură și ceramică.

Locurile de parcare sunt prevăzute subterane (incluse în prețul locuințelor).

Complexul rezidențial „Pipera 46” are instalat sistem cu videointerfon 7 inch color.

Scheme, finisaje, suprafețele apartamentelor și dotări

Complexul imobiliar„Pipera 46” este prezentat cu 13 apartamente spațioase cu scheme confortabile cu 2-3 și 4 camere și este oferită posibilitatea de alegere a tipului de bucătărie, care poate fi deschisă sau închisă. Suprafețele locuințelor încep de la 70 mp și ating 170 mp plus suprafețele teraselor și balcoanelor, care dispun de pereți de tip – fațadă ventilată și sunt placați cu plăci ceramice de tip Kerlit și au instalate balustrade din fier.

Apartamentele se livrează – „La cheie” și sunt finisate cu materiale de calitate Premium și cu posibilitatea de personalizare a locuințelor. Pardoselile apartamentelor sunt placate cu parchet din lemn masiv (triplu stratificat). Gresia și faianța aleasă pentru placările pardoselilor și pereților din băi și bucătării sunt de producere italiană din gama Premium. În locuințe sunt instalate toate ușile interioare (magnetice și pline) de la firma Pinum, ce sunt de import din Italia și au balamale ascunse. Și la intrare în fiecare apartament este instalată ușă de acces cu sistem de antiefracție de producere italiană, din gama Premium. Toate camerele de baie din locuințe sunt complet utilate și echipate cu obiecte sanitare de la firma Villeroy & Boch, Laufen sau Duravit și au instalate baterii de la Grohe, Kludi sau Hans Grohe. Este instalată câte o centrală termică de marca Viesmann și încălzirea este prin pardoseală cu instalații termice de marca REHAU + sistem de reglare digital. Locuințele dispun de toate instalațiile electrice de la firma Bticino și beneficiază de sistem de climatizare multisplit Daikin, controlat prin Wi-Fi.

Alte informații, contacte și mai multe detalii utile despre apartamente sunt afișate pe site-ul web al complexului locativ „Pipera 46”.

Acest proiect mai este numit și Pipera 46 Voluntari, Pipera 46 Residence.

Unde se află Pipera 46?

bd. Pipera, 46, Voluntari, Ilfov.

Termen de finalizare Pipera 46?

Pipera 46 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Pipera 46 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Pipera 46 din Voluntari?

Dezvoltătorul Pipera 46 este – ECO Group România.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC