Previzualizare foto – fotografie originală aici

Ravel Residence
în Timișoara

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Tristan Tzara, 1, Timisoara

Mai detaliat despre blocuri

Corp A,B
Încă 1 bloc în această etapă
Încă 1 bloc
str. Tristan Tzara, 1, Timișoara (Corp A)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 2
Indisponibil
Corp C
str. Tristan Tzara, 1, Timișoara (Corp C)
7 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 4
Indisponibil

Ravel Residence pe hartă Timișoara

str. Tristan Tzara, 1, Timisoara

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrală proprie marca Bosch, încălzire prin pardoseală, aer conditionat inclus
🟧 Liftlift marca Orona
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr clădiri3
🟧 Parcaresubterană, terestră
🟧 Regim inalțime S+P+ 3E / S+P+6E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilblocuri apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe52–127 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare potrivită pentru o viață împlinită

Pentru ansamblul locativ „Ravel Residence” este ales un loc avantajos, ferit de aglomerație, în zona Calea Aradului, pe strada Tristan Tzara, la numărul 1, între străzile Marginii și Tristan din orașul Timișoara. În proximitatea imediată a imobilelor complexului rezidențial funcționează o mulțime de magazine, market-uri, hipermarket-uri așa ca: Auchan, Selgros, Kaufland, Hornbach, Decathlon, Momax și este centrul comercial „Iulius Mall”. La distanțe mici de la casele cu apartamente se găsesc Grădinițele: „Children Care Center” și „Artă în Nori”, este Școala „British International School of Timișoara” și se află Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului. De asemenea în apropiere de complex funcționează Spitalul „Premiere”, sunt complexele sportive, ATM-uri și sucursale bancare.

Din acest punct este acces facil către Centura și Aeroportul Timișoara, aici este stația de autobuz „Express 1”. Până la Piața Victoriei din Timișoara sunt de parcurs în jur la 5,6 km, iar de la blocurile complexului locativ „Ravel Residence” până la Aeroportul Internațional din Timișoara „Traian Vuia” este de parcurs o distanță de 11,4 km.

Date generale și detalii utile ale complexului

Ansamblul imobiliar „Ravel Residence” reprezintă un complex de locuințe, ce cuprinde trei corpuri de imobile. Dintre aceste imobile, primul bloc rezidențial are un nivel de înălțime, ce cuprinde un Subsol, un Parte și 3 etaje locative. Regimul de înălțime al blocului doi este caracterizat cu un Subsol, un Parter, 3 Etaje plus etajul 4 este retras, iar al treilea corp de imobil are un Subsol, un Parter și 6 Nivele cu apartamente. Clădirile sunt construite doar din materiale contemporane și durabile, acestea sunt proiectate în stil modern și au design minimalist, unde sunt aplicate culorile contraste alb cu negru, ce oferă caselor aspecte elegante cu accent și dispoziție de sărbătoare. Balcoanele clădirilor rezidențiale sunt finisate și dispun de balustrade parapeți (din beton) cu inex satinat. Culoarea profilului tâmplăriei exterioare este gri antracit pe exterior și de culoare albă pe interior, cu trei rânduri de sticlă (44 mm, Argon) și profil PVC de la Veka sau Rehau, cu feronerie Siegenia Titan. Fiecare corp imobiliar este dotat cu câte un ascensor contemporan de la firma Orona, care funcționează liniștit fără a deranja locatarii. La dispoziția rezidenților în complexul locativ „Ravel” locurile de parcare sunt delimitate și sunt oferite atât subterane cât și supraterane. Zonele de recreere din complex sunt bine organizate cu locuri de joacă și mobilier urban, teritoriul ansamblului locativ este protejat și are spații verzi frumos amenajate.

Apartamente elegant finisate și perfect compartimentate

În blocurile ansamblului rezidențial „Ravel Residence” sunt excelent proiectate și oferite în vânzare 85 de apartamente cu 2 sau cu 3 camere, care sunt compartimentate funcțional și dispun de spații generoase. Suprafețele utile ale locuințelor încep de la 53 mp și ajung până la 85 mp. Fiecare apartament poate fi personalizat și finisat conform dorințelor cumpărătorului. Toate finisajele interioare sunt de clasă Premium și sunt oferite la alegerea beneficiarilor. Pentru placarea pardoselilor din apartamente este folosit parchet-ul KronoSwiss cu grosimea de 10-12 cm. Locuințele beneficiază de un sistem autonom de încălzire, aceste este format din materiale germane de la TECE cu distribuitoare de inox, care sunt instalate prin pardoseală. Precum și fiecare locuință dispune de o centrală termică proprie instalată, acesta este de la firma Bosch Condens 2200.

Ușile sunt de marca Dorigo, iar în unele din bucătării sunt incastrate uși culisante, care economisesc spațiul și modernizează designul interior. Ușa de acces în apartamente dispune de un strat de izolație interioară acustică și termică din vată bazaltică și este ornamentată în culoarea nucului natural. Blocurile sanitare sunt complet echipate și utilate și au instalate obiecte sanitare de la Ideal Standard plus baterii de la Grohe. Materialele folosite la conectarea utilităților și echiparea locuințelor sunt de calitate superioară și au o garanție de 10 ani pentru țevile sanitare, iar țeava și sistemul de încălzire în pardosea are o garanție de 12 ani, pentru manoperă este o garanție de 3 ani. Agenția imobiliară „Șodolescu Construcții și Imobiliare” este dezvoltatorul ansamblului imobiliar „Ravel Residence” și este o companie de top de pe piața imobiliară a Timișoarei. Compania are o experiență vastă de mai mult de 20 ani în domeniul vânzărilor, închirierilor și consultanței profesioniste și vă stă la dispoziție în perioada negocierilor, vă ajută cu consultanțe și susțin la contractele de vânzare-cumpărare și întocmirea actelor notariale plus toate garanțiile de cumpărare sau închiriere.

Sunteți așteptați să vizitați website-ul complexului locativ „Ravel Residence” pentru a vedea mai multe poze și a afla mai multe materiale utile, detalii constructive, schemele locuințelor și toate informațiile de care ați rămas interesați.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Ravel Residence Timisoara.

Unde se află Ravel Residence?

str. Tristan Tzara, 1, Timisoara.

Termen de finalizare Ravel Residence?

Corp A, Corp B, Corp C – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Ravel Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Ravel Residence din Timișoara?

Dezvoltătorul Ravel Residence este – Șodolescu.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC