Previzualizare foto – fotografie originală aici

Panoramis Lake Mamaia
în Mamaia

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
bd. Mamaia, 477-471, zona Butoaie, Mamaia, Constanța

Mai detaliat despre blocul

bd. Mamaia, 477-471, zona Butoaie, Mamaia (Panoramis Lake Mamaia)
9 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 4
Indisponibil

Panoramis Lake Mamaia pe hartă Mamaia

bd. Mamaia, 477-471, zona Butoaie, Mamaia, Constanța

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Lift lift marca Schindler
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente33
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresupraterana
🟧 Regim inalțimeP+8E
🟧 Securitatevideointerfon, sistem de supraveghere
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricaramida

Despre apartamente

🟧 Finisajela alb
🟧 Număr camere2‑camere
🟧 Suprafața locuințe61–65 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasare între Lac și Mare

Complexul cu imobile de lux „Panoramis Lake Mamaia” se află localizat pe malul Lacului Siutghiol, în zona Butoaie, pe Bulevardul Mamaia, la numărul 477, stațiunea Mamaia, județul Constanța.

În vecinătatea apartamentelor se află cele mai frumoase plaje, funcționează diverse restaurante, terase , taverne și cluburi de noapte. Aici se află o mulțime de hotele, campinguri și vile luxoase.

Până la Marea Neagră se ajunge în câteva minute pe jos, Parcul Acvatic „Aqua Mamaia” se află la o distanță de 3,8 km,și sunt 9,2 km de la complex până în centrul orașului Constanța, iar până la Gara din Constanța sunt de parcurs circa 10,1 km și sunt de parcurs 25,7 km până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu”.

Facilitățile complexului rezidențial

Proiectul ansamblului rezidențial „Panoramis Lake Mamaia” cuprinde un bloc de apartamente ultra modern cu un regim de înălțime de Parter plus 8 Etaje cu apartamente atractive.

Imobilul este realizat la cele mai înalte standarde de calitate și dispune de o structură de rezistență formată din cadre și stâlpi din beton armat cu spații mari vitrate pe fațada clădirii rezidențiale, pentru a asigura locatarii cu cele mai minunate vederi pe o parte către Marea Neagră și pe altă parte către Lacul Siutghiol. În interiorul blocului locativ toate spațiile comune, holul, coridoarele și casa scării sunt complet finisate cu materiale de calitate superioară și în bloc este instalat un ascensor rapid, de ultimă , ales de la firma Schindler.

În incinta ansamblului de locuințe „Panoramis Lake Mamaia” sunt organizate locuri de parcare supraterane, sunt prevăzute zone verzi și este organizat un sistem de supraveghere video a întregului complex. Iar la intrare în fiecare apartament accesul este controlat prin video interfon.

Apartamente moderne cu terase generoase

În total în blocul rezidențial „Panoramis Lake Mamaia” sunt prezentate un număr de 33 de unități locative confortabile, inteligent proiectate cu spații funcționale și terase spațioase de unde se deschid cele mai spectaculoase vederi, unde se întâlnesc cele mai frumoase răsărituri și se petrec cele mai fascinante apusuri. Apartamentele excepționale sunt proiectate cu scheme confortabile și au câte două camere și dispun de suprafețe cuprinse între 61 mp și 83 mp.

Locuințele se predau beneficiarilor în variantă de finisare – la glet (semifinisate) și au toate tavanele placate cu plăci din rigips și pardoselile turnate cu sapă autonivelantă, iar toți pereții tencuiți cu tencuială pe bază de ciment și sunt prelucrați cu două straturi de glet (de încărcătură și glet de finisaj). Pentru finisarea pardoselilor balcoanelor sunt folosite placajele cu marmură sau granit. În fiecare apartament este dotată câte o centrală termică proprie pentru sistemul de încălzire autonom și toate instalațiile electrice din apartamente sunt montate și trase până la poziții și fiecare apartament are instalat contor individual pentru controlul consumului de curent electric. De asemenea toate instalațiile sanitare sunt montate și în apartamente sunt instalate apometrele. Locuințele se predau cumpărătorilor cu ușile de la intrare instalate și alese cu sistem fiabil de antiefracție.

Ansamblul rezidențial „Panoramis Lake Mamaia” este dezvoltat cu responsabilitate și profesionalism de către compania „Panoramis Residence”, care are o experiență de peste 10 ani și care oferă mai multe modalități de plată: este acceptat programul guvernamental Prima Casă, plata cu avans și diferența, iar la plata integrală beneficiați de cele mai bune prețuri din oferte.

Dacă sunteți în căutarea unui cămin permanent perfect sau doriți un apartament de vacanță ideal, în complexul de locuințe „Panoramis Lake Mamaia” găsiți proiectate cele mai favorabile locuințe perfect poziționate și atent construite. Vă invităm să treceți pe pagina web a Dezvoltatorului și să contactați unul dintre consultanți pentru a afla mai multe informații utile despre toate avantajele apartamentului Dumneavoastră de vis.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Panoramis Lake, Lake tower apartaments.

Unde se află Panoramis Lake Mamaia?

bd. Mamaia, 477-471, zona Butoaie, Mamaia, Constanța.

Termen de finalizare Panoramis Lake Mamaia?

Panoramis Lake Mamaia – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Panoramis Lake Mamaia în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Panoramis Lake Mamaia din Mamaia?

Dezvoltătorul Panoramis Lake Mamaia este – Panoramis Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC