Previzualizare foto – fotografie originală aici

Adamar Residence Mamaia
în Mamaia

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
bd. Mamaia, 483, zona Mamaia Centru, Constanța

Mai detaliat despre blocul

bd. Mamaia, 483, zona Mamaia Centru, Constanța (Adamar)
10 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 1
Indisponibil

Adamar Residence Mamaia pe hartă Mamaia

bd. Mamaia, 483, zona Mamaia Centru, Constanța

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiloc de joaca pentru copii
🟧 Încălzire centrala termica marca VIESSMANN, aer conditionat YAMATO 12000btu inclus
🟧 Lift2 lifturi de 10 si de 6 persoane marca KLEEMANN
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+9E
🟧 Securitatesupraveghere video
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe67–202 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasare la soare și mare

Complexul de locuințe „Adamar Residence Mamaia” se află poziționat în centrul stațiunii Mamaia, pe Bulevardul Mamaia, la numărul 483, județul Constanța. Fiind poziționat pe partea Lacului Siutghiol și dispune de acces direct către Bulevardul Mamaia și către zona de Promenadă până la care sunt de parcurs nu mai mult de 800 de metri, asemenea ca și până la SUMMERLAND.

De la apartamente este o distanță de doar 250 de metri până la plajă și în apropiere de bloc este stație pentru autobuze. De la blocul locativ „Adamar Residence Mamaia” sunt de parcurs 9,3 km până la Piața Unirii din Constanța, sunt 10,1 km până la Gara din Constanța și 25,8 km până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu”.

Caracteristici tehnice și avantaje

Ansamblul imobiliar „Adamar Residence Mamaia” este prevăzut cu un singur bloc de apartamente. Înălțimea clădirii rezidențiale este cu un Parter plus 9 Etaje locative.

Structura de rezistență este din beton armat cu închiderile exterioare din blocuri BCA precum și cu compartimentările interioare din blocuri BCA. Peste pereții perimetrali ai blocului pe partea exterioară este placat un sistem termic de 10 cm grosime format din polistiren cu densitatea de EPS 80, iar fațada blocului este de tip –ventilată, în plus placată cu vată bazaltică și cu un strat de finisare cu ceramică. Ferestrele instalate la bloc sunt de clasa de eficiență energetică „A” și dispun de profil SLAMANDER BluEvolution 92 cu geam triplu cu grosimea de 52mm, float și cu control solar 4low-e, iar pervazurile exterioare sunt confecționate din marmură. Imobilul este echipat cu două ascensoare de ultimă generație de marca Kleemann, unul din lifturi are capacitatea de transportare a 10 pasageri și al doilea ascensor dispune de capacitatea de transportare a 6 persoane, ambele lifturi sunt rapide și funcționează silențios. Pardoseala și pereții de pe casa scării sunt complet placați cu marmură, precum și restul spațiilor comune, holurile și coridoarele la fel sunt finisate, iar la holul blocului rezidențial este amenajată și funcționează o recepție.

Pentru copii este un loc de joacă organizat în incinta complexului și sunt plantate insule și zone cu spații verzi. Parcarea este organizată cu locuri supraterane (acoperite) poziționate la parterul blocului locativ. Întreg teritoriul ansamblului de locuințe „Adamar Residence Mamaia” este sub supraveghere video. Și în complex este prevăzut și un bazin de rezervă cu capacitatea de 2000 litri și hidrofor pentru asigurarea presiunii apei.

Facilitățile apartamentelor

Proiectul rezidențial „Adamar Residence Mamaia” dispune de locuințe confortabile cu 2 și 3 camere. Apartamentele cu 2 camere au suprafața de la 67,22 mp până la 78,42 mp și locuințele cu 3 camere au suprafața de la 96,17 mp până la 104,72 mp.

Balcoanele apartamentelor se predau finisate, sunt acoperite și perfect hidroizolate și au instalate balustrade din sticlă securizată, iar pardoselile sunt placate cu marmură și/sau granit. Apartamentele pot fi achiziționate în două tipuri de finisare: „la glet” și „la cheie”. În apartamentele finisate „la glet” pardoselile sunt turnate cu sapă autonivelată și pereții sunt prelucrați cu tencuială pe bază de ciment și sunt finisați cu glet, iar tavanele sunt din plăci de rigips. În camerele de baie sunt montate toate instalațiile sanitare, vasul wc este de la TECE (îngropat) și rigola de duș TECE. Sistemul autonom de încălzire este prevăzut autonom pentru fiecare apartament, cu instalațiile termice din țevi PEX conectate la calorifere și separat pentru fiecare locuință este instalată câte o centrală termică de marca Viessmann de 24 Kw. Sistemul de aer condiționat la fel este prevăzut pentru fiecare locuință sunt montate instalații Yamato 12000btu incluși. Complexul este echipat cu senzori anti incendiari, instalația electrică și dozele (gewiss) sunt montate. La intrare în fiecare apartament este instalată ușă cu antiefracție.

Locuințele achiziționate în versiune „la cheie” beneficiază de aceleași dotări și finisaje menționate mai sus și în plus au placaje cu finisaje puse la alegere: gresie, parchet, faianță, vopsea lavabilă, toate ușile interioare instalate, camerele de baie complet finisate și mobilate și cu pervazuri interioare din marmură.

Întreg complexul este racordat la țeava de gaze, la sistemul de electricitate și este asigurat cu apă și racordat la sistemul de canalizare. Fiecare utilitate este individual contorizată (apometrele și contoarele sunt dotate și instalate).

Pentru a verifica disponibilitatea apartamentelor și pentru a contacta direct cu managerii de vânzare a Dezvoltatorului, vă invităm să treceți direct pe pagina web a complexului de locuințe „Adamar Residence Mamaia”.

Acest proiect mai este numit și Adamar Residence.

Unde se află Adamar Residence Mamaia?

bd. Mamaia, 483, zona Mamaia Centru, Constanța.

Termen de finalizare Adamar Residence Mamaia?

Adamar – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Adamar Residence Mamaia în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Adamar Residence Mamaia din Mamaia?

Dezvoltătorul Adamar Residence Mamaia este – Adamar Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC