Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Adamar Residence Mamaia
în Constanța

Prețul / m2
de la ‍1 144 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
bd. Mamaia, 483, zona Mamaia Centru, Constanța

Schițe și prețuri în Adamar Residence Mamaia

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 10 februarie
3 camere96.17–104.72 m2de la ‍1 144 € +TVA / m2de la ‍110 000 € +TVA

Adamar Residence Mamaia pe hartă Constanța

bd. Mamaia, 483, zona Mamaia Centru, Constanța

Etape dezvoltare

Adamar
dat în exploatare
sunt locuințe la vânzare
finalizat1 trimestrul 2020

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiloc de joaca pentru copii
Încălzire centrala termica marca VIESSMANN, aer conditionat YAMATO 12000btu inclus
Lift2 lifturi de 10 si de 6 persoane marca KLEEMANN
Mijloace de transportautobuz
Număr clădiri1
Parcaresupraterană
Regim inalțimeP+9E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
Tip imobilbloc apartamente
Ziduricompartimentări interioare din BCA
Сurte închisăsupraveghere video

Despre apartamente

Finisare apartamentela cheie
Număr camere2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente67–202 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasare la soare și mare

Complexul de locuințe „Adamar Residence Mamaia” se află poziționat în centrul stațiunii Mamaia, pe Bulevardul Mamaia, la numărul 483, județul Constanța. Fiind poziționat pe partea Lacului Siutghiol și dispune de acces direct către Bulevardul Mamaia și către zona de Promenadă până la care sunt de parcurs nu mai mult de 800 de metri, asemenea ca și până la SUMMERLAND.

De la apartamente este o distanță de doar 250 de metri până la plajă și în apropiere de bloc este stație pentru autobuze. De la blocul locativ „Adamar Residence Mamaia” sunt de parcurs 9,3 km până la Piața Unirii din Constanța, sunt 10,1 km până la Gara din Constanța și 25,8 km până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu”.

Caracteristici tehnice și avantaje

Ansamblul imobiliar „Adamar Residence Mamaia” este prevăzut cu un singur bloc de apartamente. Înălțimea clădirii rezidențiale este cu un Parter plus 9 Etaje locative.

Structura de rezistență este din beton armat cu închiderile exterioare din blocuri BCA precum și cu compartimentările interioare din blocuri BCA. Peste pereții perimetrali ai blocului pe partea exterioară este placat un sistem termic de 10 cm grosime format din polistiren cu densitatea de EPS 80, iar fațada blocului este de tip –ventilată, în plus placată cu vată bazaltică și cu un strat de finisare cu ceramică. Ferestrele instalate la bloc sunt de clasa de eficiență energetică „A” și dispun de profil SLAMANDER BluEvolution 92 cu geam triplu cu grosimea de 52mm, float și cu control solar 4low-e, iar pervazurile exterioare sunt confecționate din marmură. Imobilul este echipat cu două ascensoare de ultimă generație de marca Kleemann, unul din lifturi are capacitatea de transportare a 10 pasageri și al doilea ascensor dispune de capacitatea de transportare a 6 persoane, ambele lifturi sunt rapide și funcționează silențios. Pardoseala și pereții de pe casa scării sunt complet placați cu marmură, precum și restul spațiilor comune, holurile și coridoarele la fel sunt finisate, iar la holul blocului rezidențial este amenajată și funcționează o recepție.

Pentru copii este un loc de joacă organizat în incinta complexului și sunt plantate insule și zone cu spații verzi. Parcarea este organizată cu locuri supraterane (acoperite) poziționate la parterul blocului locativ. Întreg teritoriul ansamblului de locuințe „Adamar Residence Mamaia” este sub supraveghere video. Și în complex este prevăzut și un bazin de rezervă cu capacitatea de 2000 litri și hidrofor pentru asigurarea presiunii apei.

Facilitățile apartamentelor

Proiectul rezidențial „Adamar Residence Mamaia” dispune de locuințe confortabile cu 2 și 3 camere. Apartamentele cu 2 camere au suprafața de la 67,22 mp până la 78,42 mp și locuințele cu 3 camere au suprafața de la 96,17 mp până la 104,72 mp.

Balcoanele apartamentelor se predau finisate, sunt acoperite și perfect hidroizolate și au instalate balustrade din sticlă securizată, iar pardoselile sunt placate cu marmură și/sau granit. Apartamentele pot fi achiziționate în două tipuri de finisare: „la glet” și „la cheie”. În apartamentele finisate „la glet” pardoselile sunt turnate cu sapă autonivelată și pereții sunt prelucrați cu tencuială pe bază de ciment și sunt finisați cu glet, iar tavanele sunt din plăci de rigips. În camerele de baie sunt montate toate instalațiile sanitare, vasul wc este de la TECE (îngropat) și rigola de duș TECE. Sistemul autonom de încălzire este prevăzut autonom pentru fiecare apartament, cu instalațiile termice din țevi PEX conectate la calorifere și separat pentru fiecare locuință este instalată câte o centrală termică de marca Viessmann de 24 Kw. Sistemul de aer condiționat la fel este prevăzut pentru fiecare locuință sunt montate instalații Yamato 12000btu incluși. Complexul este echipat cu senzori anti incendiari, instalația electrică și dozele (gewiss) sunt montate. La intrare în fiecare apartament este instalată ușă cu antiefracție.

Locuințele achiziționate în versiune „la cheie” beneficiază de aceleași dotări și finisaje menționate mai sus și în plus au placaje cu finisaje puse la alegere: gresie, parchet, faianță, vopsea lavabilă, toate ușile interioare instalate, camerele de baie complet finisate și mobilate și cu pervazuri interioare din marmură.

Întreg complexul este racordat la țeava de gaze, la sistemul de electricitate și este asigurat cu apă și racordat la sistemul de canalizare. Fiecare utilitate este individual contorizată (apometrele și contoarele sunt dotate și instalate).

Pentru a verifica disponibilitatea apartamentelor și pentru a contacta direct cu managerii de vânzare a Dezvoltatorului, vă invităm să treceți direct pe pagina web a complexului de locuințe „Adamar Residence Mamaia”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Adamar Residence Mamaia?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Unde se afla Adamar Residence Mamaia?

bd. Mamaia, 483, zona Mamaia Centru, Constanța.

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Adamar Residence Mamaia în Constanța?

Se oferă spre vânzare 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Adamar Residence Mamaia?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1144 € +TVA.

Termen de finalizare Adamar Residence Mamaia?

Adamar Residence Mamaia – dat în exploatare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC