Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Panoramis Lake Mamaia
în Constanța

Prețul / m2
de la ‍1 300 € +TVA
Adresa
bd. Mamaia, 477-471, zona Butoaie, Mamaia, Constanța

Schițe și prețuri în Panoramis Lake Mamaia

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 26 martie
2 camere61.66–99.05 m2de la ‍1 300 € +TVA / m2de la ‍81 699 € +TVA

Panoramis Lake Mamaia pe hartă Constanța

bd. Mamaia, 477-471, zona Butoaie, Mamaia, Constanța

Etape dezvoltare

Panoramis Lake Mamaia
dat în exploatare
sunt locuințe la vânzare
finalizat4 trimestrul 2021

Modalități de achiziție a unui apartament în Panoramis Lake Mamaia

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon
Încălzirecentrală termică
Lift lift marca Schindler
Mijloace de transportautobuz
Număr apartamente33
Număr clădiri1
Parcaresupraterana
Regim inalțimeP+8E
Structură rezistențăstructura din beton armat
Tip imobilbloc apartamente
Сurte închisăvideointerfon, sistem de supraveghere

Despre apartamente

Finisare apartamentela alb
Număr camere2‑camere
Suprafața apartamente61–65 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasare între Lac și Mare

Complexul cu imobile de lux „Panoramis Lake Mamaia” se află localizat pe malul Lacului Siutghiol, în zona Butoaie, pe Bulevardul Mamaia, la numărul 477, stațiunea Mamaia, județul Constanța.

În vecinătatea apartamentelor se află cele mai frumoase plaje, funcționează diverse restaurante, terase , taverne și cluburi de noapte. Aici se află o mulțime de hotele, campinguri și vile luxoase.

Până la Marea Neagră se ajunge în câteva minute pe jos, Parcul Acvatic „Aqua Mamaia” se află la o distanță de 3,8 km,și sunt 9,2 km de la complex până în centrul orașului Constanța, iar până la Gara din Constanța sunt de parcurs circa 10,1 km și sunt de parcurs 25,7 km până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu”.

Facilitățile complexului rezidențial

Proiectul ansamblului rezidențial „Panoramis Lake Mamaia” cuprinde un bloc de apartamente ultra modern cu un regim de înălțime de Parter plus 8 Etaje cu apartamente atractive.

Imobilul este realizat la cele mai înalte standarde de calitate și dispune de o structură de rezistență formată din cadre și stâlpi din beton armat cu spații mari vitrate pe fațada clădirii rezidențiale, pentru a asigura locatarii cu cele mai minunate vederi pe o parte către Marea Neagră și pe altă parte către Lacul Siutghiol. În interiorul blocului locativ toate spațiile comune, holul, coridoarele și casa scării sunt complet finisate cu materiale de calitate superioară și în bloc este instalat un ascensor rapid, de ultimă , ales de la firma Schindler.

În incinta ansamblului de locuințe „Panoramis Lake Mamaia” sunt organizate locuri de parcare supraterane, sunt prevăzute zone verzi și este organizat un sistem de supraveghere video a întregului complex. Iar la intrare în fiecare apartament accesul este controlat prin video interfon.

Apartamente moderne cu terase generoase

În total în blocul rezidențial „Panoramis Lake Mamaia” sunt prezentate un număr de 33 de unități locative confortabile, inteligent proiectate cu spații funcționale și terase spațioase de unde se deschid cele mai spectaculoase vederi, unde se întâlnesc cele mai frumoase răsărituri și se petrec cele mai fascinante apusuri. Apartamentele excepționale sunt proiectate cu scheme confortabile și au câte două camere și dispun de suprafețe cuprinse între 61 mp și 83 mp.

Locuințele se predau beneficiarilor în variantă de finisare – la glet (semifinisate) și au toate tavanele placate cu plăci din rigips și pardoselile turnate cu sapă autonivelantă, iar toți pereții tencuiți cu tencuială pe bază de ciment și sunt prelucrați cu două straturi de glet (de încărcătură și glet de finisaj). Pentru finisarea pardoselilor balcoanelor sunt folosite placajele cu marmură sau granit. În fiecare apartament este dotată câte o centrală termică proprie pentru sistemul de încălzire autonom și toate instalațiile electrice din apartamente sunt montate și trase până la poziții și fiecare apartament are instalat contor individual pentru controlul consumului de curent electric. De asemenea toate instalațiile sanitare sunt montate și în apartamente sunt instalate apometrele. Locuințele se predau cumpărătorilor cu ușile de la intrare instalate și alese cu sistem fiabil de antiefracție.

Ansamblul rezidențial „Panoramis Lake Mamaia” este dezvoltat cu responsabilitate și profesionalism de către compania „Panoramis Residence”, care are o experiență de peste 10 ani și care oferă mai multe modalități de plată: este acceptat programul guvernamental Prima Casă, plata cu avans și diferența, iar la plata integrală beneficiați de cele mai bune prețuri din oferte.

Dacă sunteți în căutarea unui cămin permanent perfect sau doriți un apartament de vacanță ideal, în complexul de locuințe „Panoramis Lake Mamaia” găsiți proiectate cele mai favorabile locuințe perfect poziționate și atent construite. Vă invităm să treceți pe pagina web a Dezvoltatorului și să contactați unul dintre consultanți pentru a afla mai multe informații utile despre toate avantajele apartamentului Dumneavoastră de vis.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Panoramis Lake Mamaia?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Panoramis Lake Mamaia în Constanța?

Se oferă spre vânzare 2 camere.

Cât costă metru pătrat în Panoramis Lake Mamaia?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1300 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Panoramis Lake Mamaia în Constanța?

Modalități de plata în Panoramis Lake Mamaia: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Panoramis Lake Mamaia?

Panoramis Lake Mamaia – dat în exploatare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC