Previzualizare foto – fotografie originală aici

Next Residence
în Pitești

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Principala, 212, Geamana, Pitești

Next Residence pe hartă Pitești

str. Principala, 212, Geamana, Pitești

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzireincalzire pardoseala
🟧 Izolații termiceizolatie termica exterioara Caparol de 10 cm
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Parcaresupraterană proprie
🟧 Regim inalțimeP+1E
🟧 Securitateinterfon
🟧 Tip imobilvile individuale
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere5‑camere
🟧 Suprafața locuințe230 m²

Despre ansamblu rezidențial

Despre zona de amplasare

Ansamblul locativ „Next Residence” se află dezvoltat pe strada Principală, în satul Geamăna, comuna Bradu, Județul Argeș, nu departe de orașul Pitești. Locuințele noi sunt construite într-un cartier rezidențial nou și pe o rază de până la 700 de metri față de imobilele noi se găsesc cafenele și restaurante, se află o farmacie și funcționează un supermarket, la o distanță mică și ușor accesibilă este hipermarketul Auchan și magazinul Brico Depot. Precum și nu departe este comuna Bradu, unde se găsește Sectorul de Poliție, este Primăria comunei, Oficiu Poștal și stadion. De la complexul rezidențial „Next Residence” este acces facil către punctele importante din Pitești atât cu transport personal cât și cu mijloace de transport în comun, nu departe de locuințe (la doar 100 de metri) se află stație de autobuz și până în centrul orașului Pitești se parcurge o distanță de aproximativ 4 - 5 km, Gara Feroviară se află la circa 3 – 4 km și nu departe se află Aerodromul Geamăna.

Prezentarea cartierului luxos cu detalii constructive ale imobilelor

Ansamblul locativ „Next Residence” este o comunitate rezidențială compusă din case individuale. Toate imobilele sunt proiectate într-un stil arhitectural ultramodern și dispun de un regim egal de înălțime, fiecare are câte un Parter plus un Etaj. La construcția imobilelor au fost folosite materiale calitative și durabile cu aplicarea tehnologiilor de ultimă generați și a ideilor de design performante. Locuințele sunt realizate în conformitate cu cele mai înalte standarde de confort și siguranță și sunt finisate într-un stil de design minimalist cubist. Structura constructivă a imobilelor constă din cadre din beton armat și toți pereții sunt construiți din cărămidă Porotherm, cu grosimea închiderilor exterioare de 30 cm. Sistemul de izolare termică exterioară a caselor este ales de la firma Caparol și are grosimea de 10 cm și tencuiala decorativă într-o combinație perfectă a culorii albe și gri. Ferestrele instalate la imobile au 7 camere termice și geam termopan tripan, ce asigură locuințele cu liniște și excelent le izolează termic.

În incinta complexului este amenajată o strada interioară cu lățimea de 7 metri, la care este acces direct din curtea caselor. Locurile de parcare sunt organizate supraterane proprii și în complex funcționează sistem de alarmă și sistem cu video interfon.

Detalii de finisare a caselor

Ansamblul locativ „Next Residence” se compune din zece unități locative extra luxoase. Fiecare casă se amplasează pe un teren cu suprafața de 350 mp și este împrejmuită cu gard vopsit în câmp electrostatic, iar la intrare sunt instalate porți automatizate. Suprafața utilă a imobilelor este de 230 mp, unde parterul este proiectat cu 115 mp și suprafața etajului la fel are 115 mp. Casele sunt inteligent compartimentate, dispun de 5 camere: la parter este un living generos cu spațiu pentru dining, bucătăria, un grup sanitar și o cameră tehnică și terasă. La etaj se află prevăzute 3 dormitoare spațioase, sunt două camere de baie și de la etaj este ieșire la două balcoane. Vilele sunt oferite în vânzare în versiune de finisare „la gri” sau „la cheie” (alege beneficiarul) pentru tipul de finisare ales sunt folosite materiale și finisaje de calitate superioară. Toate sistemele inginerești sunt realizate și instalațiile sistemului termic sunt montate prin pardoseală atât la parter cât și la etajul casei și fiecare proprietate locativă se încălzește individual cu centrala sa termică proprie. Imobilele facilită de sistem de aer condiționat, au instalații electrice și sanitare conduse până la poziții. În exploatare unitățile locative se predau cu racordare totală la utilitățile generale.

Cu mare drag sunteți invitați și așteptați în ospeție cu o vizită la case, pentru o prezentare mul mai detaliată și pentru a vă convinge personal de toate facilitățile acestui proiect imobiliar unic. Pentru programări vă oferim acces direct pe site-ul web al complexului „Next Residence”.

Acest proiect mai este numit și Next Residence Bradu.

Unde se află Next Residence?

str. Principala, 212, Geamana, Pitești.

Termen de finalizare Next Residence?

Next Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Next Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Next Residence din Pitești?

Dezvoltătorul Next Residence este – Next Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC