Previzualizare foto – fotografie originală aici

Art Vertical Residence 4
în Pitești

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Valea Geamăna, 69H, zona Geamăna, Pitești

Art Vertical Residence 4 pe hartă Pitești

str. Valea Geamăna, 69H, zona Geamăna, Pitești

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrala termică
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri9
🟧 Parcaresupraterană proprie
🟧 Regim inalțime2
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilvile individuale
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere3‑camere, 4‑camere

Despre ansamblu rezidențial

Despre zona de amplasare

Ansamblul locativ „Art Vertical Residence 4” se află dezvoltat într-o zonă liniștită și neaglomerată, ce poate fi ușor accesată. Locuințele noi se amplasează pe strada Valea Geamănă, numărul 69H, în zona Geamăna, cartierul Prundu din partea de Sud a orașului Pitești. Complexul locativ este înconjurat de zone verzi și este construit în spatele parcului de copii din Prundu. În apropierea caselor funcționează sucursale bancare, la 1100 de metri este Oficiu Poștal, sunt 1,6 km până la Colegiul Tehnic Costin D. Nenițescu și 2,2 km până la Școala Gimnazială „Tudor Arghezi”, iar până la Spitalul de Recuperare Sfântul Nicolae” sunt de parcurs nu mai mult de 2,3 km. Nu departe de complexul locativ sunt cafenele și restaurante, este un salon de înfrumusețare, se află supermarketul LIDL și sunt 2,2 km până la magazinele Brico Depot, JYSK și până la hipermarketul Auchan. În proximitatea imobilelor sunt stații ale mijloacelor de transport în comun pe unde circulă autobuze și de la complexul imobiliar „Art Vertical Residence 4” este acces facil către centrul orașului Pitești, care se află la o distanță de aproximativ 5 km și sunt doar 3,7 km până la Gara din Pitești.

Detaliile ansamblului rezidențial

Complexul imobiliar „Art Vertical Residence 4” este compus din vile individuale, realizate într-un stil arhitectural mediteranean. Toate casele sunt proiectate unifamiliale individuale și sunt construite cu un regim mic de înălțime fiecare având câte un Parter plus un Etaj. Imobilele sunt responsabil construite cu atenție la detalii din materiale de construcții durabile și de calitate înaltă, în conformitate cu toate normele și cerințele în vigoare și casele corespund celor mai înalte standarde de confort. Structura constructivă a caselor este formată din cadre din beton armat cu pereți exteriori și cu compartimentări interioare realizate cu zidărie din cărămidă eficientă din punct de vedere termic și fonic Porotherm cu grosimea de 25 cm. Și peste pereții exteriori ai imobilelor este placat un sistem de izolare termică de 10 cm grosime format din polistiren expandat. Ferestrele instalate sunt de calitate superioară, au un grad sporit de eficiență termică și fonică, dispun de profil de la Rehau/Salamander și geam tripan. Casele au aspecte moderne și atractive și au fațade finisate cu vopsea decorativă cauciucată de culoarea albă combinată cu culoarea gri, care în contrast se privesc perfect.

Ce ține de locurile de parcare din complexul locativ „Art Vertical Residence 4”, acestea sunt suprateran organizate, proprii pentru fiecare unitate locativă.

Detalii de finisare ale caselor

Complexul locativ „Art Vertical Residence 4” este compus din 9 case individuale, fiecare având câte o curte verde plantată și fiecare proprietate este împrejmuită cu gard. Unitățile locative sunt inteligent proiectate și au scheme funcționale cu 3 sau 4 camere spațioase. Suprafața imobilelor începe de la 110 mp, acestea au balcoane și terase. Se livrează imobilele complet finisate și complet utilate, având toate instalațiile inginerești realizate. Sistemul de încălzire pentru fiecare unitate locativă este autonom și casele sunt echipate cu centrale termice proprie și au toate instalațiile termice conduse prin pardoseli. Pentru finisarea pardoselilor este folosit parchetul compatibil cu sistem de încălzire prin pardoseală. La complex sunt racordate toate utilitățile generale și fiecare casă este asigurată cu electricitate, are gaze naturale, este alimentată cu apă curentă și branșată la sistemul de canalizare. Locuințele se contorizează individual și sunt echipate cu contoare de gaze, de electricitate și au apometre.

Vă invităm să treceți de pe pagina noastră direct pe site-ul web al Dezvoltatorului complexului locativ „Art Vertical Residence 4”, unde sunt afișate mai mute detalii despre locuințele noi, unde găsiți contactele directe ale managerilor de vânzări și de pe care vă puteți programa cu o vizionare la căsuțele de vis din Pitești.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Art Vertical Residence, Art Vertical 4 Residence.

Unde se află Art Vertical Residence 4?

str. Valea Geamăna, 69H, zona Geamăna, Pitești.

Termen de finalizare Art Vertical Residence 4?

Casa 1, Casa 2, Casa 3, Casa 4, Casa 5, Casa 6, Casa 7, Casa 8, Casa 9 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Art Vertical Residence 4 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Art Vertical Residence 4 din Pitești?

Dezvoltătorul Art Vertical Residence 4 este – Art Vertical.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC