Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex New Confort City
în București

Prețul / m2
de la ‍751 € +TVA
pe ‍251 €
Dezvoltator
Adresa
str. Splaiul Unirii 9, Popești-Leordeni, București

Schițe și prețuri în New Confort City

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 7 aprilie
Garsonieremp utilide la 41.2 m2de la ‍913 € +TVA / m2de la ‍37 622 € +TVA
2 camere66–81 m2de la ‍751 € +TVA / m2de la ‍50 100 € +TVA

New Confort City pe hartă București

str. Splaiul Unirii 9, Popești-Leordeni, București

Etape dezvoltare

New Confort City
bloc 1, bloc 2, bloc 3, bloc 4, bloc 5, bloc 6, bloc 7, bloc 8, bloc 9, bloc 10, bloc 11, bloc 12
construit
sunt locuințe la vânzare
finalizat4 trimestrul 2022

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

FacilităţiSpațiu de joacă pentru copii, grădinițe, școli, supermarket-uri
Încălzirecentrală termică
Liftda
Mijloace de transportMijloace de transport in comun
Număr apartamente280
Număr clădiri4
Parcaresubterana și supraterană
Regim inalțimeS+P+11
Structură rezistențăstructura din beton armat
Tip imobilblocuri locuințe
Ziduribeton
Сurte închisăacces securizat

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisaje moderne
Număr camerestudio-uri, 2‑camere, 3‑camere,
Suprafața apartamente41–101

Informații despre Ansamblul rezidențial

La liniște localizat și de capitală apropiat

Ansamblul rezidențial „New Confort City” se află localizat în parte de Sud-Est a capitalei și locuințele noi sunt amplasate pe strada Splaiul Unirii, la numărul 9, în orașul Popești – Leordeni, din județul Ilfov. Imobilele se găsesc în imediata apropiere de orașul București și zona de amplasare a complexului locativ este foarte liniștită și oferă rezidenților acces facil la toate punctele de interes. Nu departe se află școli, grădinițe, parcuri și supermarket-uri, în doar câteva minute cu mașina ușor se ajunge până la centrul comercial Pallady și accesul către capitală și către alte puncte de interes din București se face ușor prin Splaiul Unirii, autostrada A2 și DNCB. În apropiere de locuințele noi sunt stați cu mijloace de transport în comun și stația de metrou Anghel Saligny se află situată la o distanță de 2,4 km, până unde se ajunge cu mașina în aproximativ 8 minute.

De la cartierul rezidențial sunt de parcurs aproape 10 km până la Piața Unirii din București și 14,5 km până la Gara de Nord din capitală, iar până la Aeroportul internațional din Otopeni „Henri Coandă” sunt de parcurs circa 27 km și aproximativ 21 de kilometri până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu”.

Informații generale despre complex

Proiectul rezidențial „New Confort City” reprezintă o comunitate locativă confortabilă dezvoltată pentru o viață fericită la liniște și nu departe de toate facilitățile capitalei. La etapa actuală dezvoltate sunt 4 blocuri de locuințe cu egale regimuri de înălțime, fiecare cu câte un Subsol plus Parter și plus 11 Etaje. Structura de rezistență a imobilelor este durabilă, este realizată din cadre din beton armat și blocurile locative dispun de un grad sporit de rezistență seismică. Umplutura pereților este zidită din blocuri eficiente termic și pe exterior casele de apartamente sunt izolate termic. În interiorul blocurilor spațiile comune sunt finisate și la casă scării sunt lifturi performante și sigure instalate. În incinta complexului locativ sunt prevăzute cafenele, un salon și magazin, iar în curtea cartierului rezidențial este amenajate un loc special dedicat pentru joaca copiilor și sunt plantate spații verzi, iar accesul în cartier este controlat și securizat 24/7, accesul în locuințe se face prin interfon. Atât supraterane cât și subterane sunt organizate locurile de parcare din complexul locativ „New Confort City” cu un total de 282 locuri și 288 de spații de depozitare.

Descrierea unităților locative

În total în blocurile ansamblului rezidențial „New Confort City” sunt concepute 280 de unități locative primitoare și confortabile. Toate locuințele sunt modern finisate și ingenios proiectate cu spații mari vitrate. În vânzare sunt oferite apartamente cu o cameră de tip Studio și locuințe spațioase cu 2 și cu 3 camere, care au suprafețele utile cuprinse între 32,2 mp și 101 mp utili, iar suprafața balcoanelor apartamentelor variază între 4,7 mp și 14,4 mp. În folosință unitățile locative se predau complet finisate, în versiune „la cheie” și toate pardoselile, tavanele, pereții sunt prelucrați, vopsiți și placați cu gresie, faianță și parchet. Sistemele inginerești, sistemul de electricitate, sistemul sanitar și sistemul termic sunt complet realizate și fiecare unitate locativă are instalată câte o centrală termică proprie. În exploatare imobilele se predau cu racordare completă la toate utilitățile generale.

Proiectul imobiliar „New Confort City” este dezvoltat de către compania „InteRo”, care are o experiență de peste 30 de ani și construiește obiecte rezidențiale la cele mai înalte standarde, cu aplicarea elementelor inovatoare și a stilurilor de design oriental, unde calitatea se îmbină cu frumusețea.

Sunteți invitați să vizitați pagina web a companiei „InteRo”, accesul către care este oferit direct de pe site-ul nostru, de unde puteți afla și alte informații despre locuințe și de unde puteți contacta direct cu managerii de vânzări ai Dezvoltatorului.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial New Confort City?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Unde se afla New Confort City?

str. Splaiul Unirii 9, Popești-Leordeni, București.

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în New Confort City în București?

Se oferă spre vânzare garsoniere, 2 camere.

Cât costă metru pătrat în New Confort City?

Metru pătrat în acest complex costă de la 751 € +TVA.

Termen de finalizare New Confort City?

New Confort City – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC