Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Trend Residence
în Popești-Leordeni

Dezvoltatorul a vândut toate apartamentele din acest proiect
Adresă
str. Cheiul Dâmboviței, 26, Popești-Leordeni, Ilfov

Trend Residence pe hartă Popești-Leordeni

str. Cheiul Dâmboviței, 26, Popești-Leordeni, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare strazi asfaltate, betonate
🟧 Facilităţipiscină
🟧 Încălzirecentrala termică
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente144 apartamente și 356 de vile
🟧 Parcarein curtea imobilului
🟧 Regim inalțime2
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilcase și blocuri
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, vile
🟧 Suprafața locuințe114–132 m²

Despre ansamblu rezidențial

Zonă de amplasare liniștită și apropiată de capitală

Ansamblul de locuințe mixte „Trend Residence” se află localizat în sud-estul orașului București, pe strada Cheiul Dâmboviței, la numărul 29, în orașul Popești – Leordeni, județul Ilfov. Zona de localizare a locuințelor este foarte liniștită și oferă multă siguranță și intimitate locatarilor, datorită faptului că aceasta este ferită de gălăgia și aglomerația străzilor încărcate ale capitalei, aici rezidenții primesc doar confort și relaxare acasă.

Dar, nici într-un caz liniștea și confortul nu sunt lipsite de puncte de interes și centre comerciale, pe o rază de până la 5,8 km față de complexul rezidențial funcționează hipermarket-ul Auchan Pallady și se află magazinele: Decathlon, IKEA, JYSK, Jumbo, Dedeman și METRO Cash&Carry, până la market-ul Mega Image din Popești-Leordeni la fel este o distanță de până la 5,5 km.

Iar pe o rază de până la 9-11 km se găsesc săli sportive, rezidenții au oferite la alegere următoarele: World Class, Viva Sport, Clubul sportiv Apollo și Bery Fitness & SPA Berceni.

Pentru educația micilor rezidenți ai complexului „Trend Residence” nu departe se află Grădinița din Popești-Leordeni Nr. 3 și Școala Gimnazială nr. 3, este Școala Gimnazială Ion Bădescu, Școala „Spectrum București”, Liceul Teoretic Radu Popescu, Liceul Internațional de Informatică și puțin mai departe se află Școala Gimnazială Nr. 92 din București.

Din incinta ansamblului de locuințe „Trend Residence” circulă transport gratuit până la stația RATB, aceasta se află situată foarte aproape la numai 1,8 km de la casele locative. Distanța până la cea mai apropiată stație de Metrou - Anghel Salligny este de doar 5,3 km, unde se ajunge în maxim 10 minute cu transport, iar distanța până la Piața Unirii din București este de aproximativ 14,3 km, Gara de Nord București este la 18,8 km, Aeroportul „Henri Coandă” se află la 31,8 km, iar până la Aeroportul Aurel Vlaicu din Băneasa sunt 25,1 km.

Tipuri de locuințe și amenajarea exterioară a complexului

Fiind desfășurat pe un teren cu suprafața de circa 95 000 mp, ansamblul locativ „Trend Residence” oferă rezidenților locuințe generoase și vaste spații înverzite.

Complexul rezidențial este format atât din vile private cât și din blocuri de apartamente cu un regim de înălțime de până la 4 etaje. Unde sunt îmbinate cele mai noi tehnologii cu cele mai calitative materiale de construcții și unde sunt aplicate ultimele tendințe ale finisajelor de design. Sistemul constructiv al corpurilor imobiliare este conceput pe cadre, stâlpi și diafragme din beton cu închideri din cărămidă „Porotherm” pe exterior corpurile sunt termoizolate cu polistiren și au ferestre din profil PVC și geamuri termopane. Fațadele și acoperișurile caselor sunt finisate într-un stil de design modern, care neapărat este menținut și accentuat în fiecare detaliu, unde culoarea ansamblului de locuințe este perfect evidențiată pe spațiul verde și amintește o grădină de trandafiri de culoarea roză ideal structurați și perfect situați pe un lan verde.

Absolut fiecare pas făcut în curtea ansamblului locativ este înconjurat de verdeață, ansamblul este complet înverzit și dispune de spații plantate cu cele mai frumoase flori, copaci, conifere și arbuști decorativi. În incinta complexului de locuințe este amenajată o piscină, unde rezidenții pot petrece zilele de odihnă sau pot începe activ și sănătos zilele de lucru. Și în curtea complexului rezidențial sunt amenajate locuri vesele pentru joaca odorașilor rezidenților chiar în curtea complexului, care este demn securizată și păzită.

Fiecare locatar ale posibilitatea de a-și alege locul de parcare pentru mașina sa, în complex sunt organizate două tipuri de parcări: sunt locuri de parcare situate în fața casei și spații de parcări grupate.

Complexul locativ „Trend Residence” este un cartier de tip închis cu străzi și alei interioare asfaltate și perfect iluminate, unde accesul este efectuat prin poartă și intrarea este controlată.

Unități locative rafinate și foarte elegante pentru orice gust

În blocurile proiectului imobiliar „Trend Residence” sunt realizate în total 144 de apartamente cu 2 și cu 3 camere și există case private de următoarele tipuri: 236 vile de tip „Smarald”, sunt 60 de vile de tip „Rubin” și 14 vile de tip „Safir”. Toate vilele sunt construite cu un Parter plus un Etaj și o mansardă, acestea dispun de schițe perfecte, sunt excelent amenajate și beneficiază de grădini private.

Unitățile locative din complexul imobiliar „Trend Residence” sunt finisate la cheie și dispun de pardoseli placate cu parchet și gresie, de pereți tencuiți și vopsiți lavabil și/sau placați cu faianță și au toate ușile interioare celulare instalate și metalice la intrare în locuințe.

Spațiile locative sunt încălzite individual, unde fiecare unitate rezidențială este echipată cu instalații termice și au centrale termice proprii plus calorifere.

Desigur că restul instalațiilor sanitare plus obiecte sanitare și instalațiile electrice sunt montate și toate locuințele complexului sunt racordate la curent electric, sunt asigurate cu apă și gaze naturale și au conexiune la canalizare. Proprietățile rezidențiale sunt contorizare separat și au CATV.

Dezvoltatorul proiectului imobiliar „Trend Residence” este compania „Future Tools Construction” S. R. L. și aceasta acceptă flexibile metode de plată, care sunt accesibile pentru toți cumpărătorii, sunt acceptate creditele ipotecare, există tranșe de la Dezvoltator, puteți profita de creditul Prima Casă și este prielnică plata din surse proprii.

Pentru a alege cea mai potrivită metodă de plată și pentru a primi o consultanță financiară gratuită, nu numai o consultanță dar și un ajutor vast pentru a vă determina care din metodele de plată acceptate de către Dezvoltator este cea mai potrivită pentru Dumneavoastră, insistăm să nu ezitați faptul de a face legătură direct cu Departamentul de consultanță financiară, consultanții acestuia vă vor ajuta cu toate documentele și actele necesare pentru obținerea rapidă a unei finanțări. Pentru a lua legătură cu consultanții Departamentului, trebuie să treceți direct pe web pagina ansamblului locativ „Trend Residense”, unde sunt afișate nu numai contactele dar absolut toate materialele detaliate și informațiile depline despre apartamentele superbe și vilele excelente ce sunt amplasate în minunata și liniștita zonă din apropierea capitalei.

Acest proiect mai este numit și Trend Residence Popești-Leordeni.

Unde se află Trend Residence?

str. Cheiul Dâmboviței, 26, Popești-Leordeni, Ilfov.

Termen de finalizare Trend Residence?

vile Smarald, vile Rubin – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Trend Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Trend Residence din Popești-Leordeni?

Dezvoltătorul Trend Residence este – Future Tools Construction.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC