Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Young City Residence 1
în Popești-Leordeni

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Leordeni, 161S, Popești-Leordeni, Ilfov

Young City Residence 1 pe hartă Popești-Leordeni

str. Leordeni, 161S, Popești-Leordeni, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrală termică individuală
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente150
🟧 Număr clădiri20
🟧 Parcareexterioară
🟧 Regim inalțimeP+3E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilcase
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela alb
🟧 Număr cameregarsoniere ,2‑camere
🟧 Suprafața locuințe33.70 – 135.65 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Ansamblul rezidențial „Young City Residence” este construit în zona de Sud a Bucureștiului, pe strada Leordeni, în orașul Popești – Leordeni, județul Ilfov.

Despre facilitățile amplasării

Complexul locativ „Young City Residence” se află așezat într-o zonă liniștită și are ieșire directă către autostrada Soarelui A2. În zonă circulă maxi taxi și rute de RATB. Nu ddeparte se află marketurile și magazinele: Mega Image, Lidl, METRO, Auchan, Jumbo. Selgros, Dedeman, Kika, Hornbach. Distanță până la Piața Unirii este de 10,8 km prin DN4 și până la Piața Victoriei sunt 14,9 km prin Splaiul Unirii. De la Ansamblul locativ până la Gara de Nord sunt de parcurs 14,6 km prin DN4. Până la Aeroportul Internațional Henri Coandă sunt de parcurs 27,5 km, distanța până la Aeroportul Internațional Băneasa este de 19,7 km.

Structura constructivă și caracteristica generală a Proiectului Rezidențial

Complexul locativ „Young City Residence” se desfășoară pe un teritoriu de 10 000 mp și este compus din 20 de blocuri locative care sunt construite cu un regim mic de înălțime cu parter și două etaje locative (fără pod). Imobilele sunt construite din cadre, stâlpi, grinzi și planșee din beton armat. Din exterior clădirile dispun de un strat de termo-sistem din polistiren expandat. Compartimentările interioare din apartamente sunt efectuate din rigips și sunt prelucrate cu tencuială mecanizată. Tâmplăria exterioară este de la Rehau și este cu geam termopan și profil PVC. Există amenajate 150 de locuri exterioare de parcare pentru fiecare apartament câte un loc (care se vând separat). Apartamentele ansamblului rezidențial „Young City Residence” dispun de schițe bine gândite, sunt logic proiectate și dispun de una sau două camere separate sau studio - uri cu 2 camere și toate dispun de balcoane. În total complexul dispune de 150 de unități locative. Proprietarii locuințelor de la parter beneficiază de terase private cu ieșire directă către grădina privată amenajată, care poate fi cu suprafața de până la 84,85 mp. Suprafața apartamentelor începe de la 33,70 mp și cel mai mare apartament este cu două camere (de tip studio) și are maxim 135,65 mp. Apartamentele sunt foarte bine compartimentate și complet finisate cu gresie și faianță de import (cu modele la alegerea cumpărătorului) și parchet laminat în dormitoare și camere. La intrare în apartamente sunt instalate uși din metal. Sistemul de încălzire este cu calorifere în camere, dormitoare și holuri, iar în baie și bucătărie este instalată încălzirea prin pardosea, locuințele se încălzesc autonom prin centrale termice individuale în condensare. Camerele de baie sunt echipate cu cadă sau cu cabină de duș, cu chiuvetă și cu mobilier. În costul apartamentelor sunt incluse instalațiile electrice, sunt dotări și cablaj pentru TV, telefonie și internet. Toate unitățile locative dispun de toate utilitățile orașului și sunt contorizate separat.

Metode de achitare

Orice tip de finanțare: credit ipotecar, credit ipotecar - „Prima Casă” sau plata cash din surse proprii.

Pentru mai multe detalii utile și informații detaliate despre blocurile locative, rezervarea apartamentelor, alegerea finisajelor, prețuri, disponibilitate și despre cele mai confortabile metode de achiziționare directă de la Dezvoltator, sunteți așteptat pe site-ul web a ansamblului rezidențial „Young City Residence”.

Acest proiect mai este numit și Young City Residence.

Unde se află Young City Residence 1?

str. Leordeni, 161S, Popești-Leordeni, Ilfov.

Termen de finalizare Young City Residence 1?

  • C5 (tip A), C6 (tip A), C7 (tip B), C8 (tip B), C1 (tip A), C2 (tip A), C3 (tip B), C4 (tip B), C9 (tip A), C10 (tip A), C11 (tip B), C12 (tip B) – finalizat
  • C13 (tip A), C14 (tip A), C15 (tip B), C16 (tip B), C17 (tip A), C18 (tip A), C19 (tip B), C20 (tip B) – în viitor

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Young City Residence 1 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Young City Residence 1 din Popești-Leordeni?

Dezvoltătorul Young City Residence 1 este – Young City Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC