Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Miio Residence
în Constanța

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. D18, zona Mamaia Sat, Năvodari, Constanța

Miio Residence pe hartă Constanța

str. D18, zona Mamaia Sat, Năvodari, Constanța

Etape dezvoltare

Mio Residence
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat2 trimestrul 2021

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon
Încălzirecentrală termică
Liftda
Număr apartamente27
Număr clădiri1
Parcaresupraterana
Regim inalțimeP+3E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
Tip imobilbloc locuințe
Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

Finisare apartamentela alb
Număr camere1‑cameră, 2‑camere
Suprafața apartamente43–64 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Informații despre zona de amplasare

Complexul de locuințe „Miio Residence” se află construit în partea de Nord a stațiunii Mamaia Sat pe strada D18 în zona Năvodari din județul Constanța. Blocul de apartamente este localizat într-o zonă nouă cu clădiri contemporane, cu vile, pensiuni și hoteluri moderne. Locuințele sunt perfect amplasate în apropiere de Marea Neagră și este de parcurs o distanță de doar 400 de metri până la plajă, iar până la Plaja Kazeboo sunt de parcurs aproximativ 1000 de metri. Până la supermarketul Mega Image este de parcurs o distanță de 1,1 km și sunt 1,4 km până la LIDL. De la complexul de locuințe „Miio Residence” este acces facil către Bulevardul Prelungirea Ghencea și până în centrul orașului Constanța este de parcurs o distanță de 14,7 km, sunt 15,4 km până la Gara din Constanța și 21,8 km până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu”.

Descrierea complexului locativ cu detalii constructive

Ansamblul rezidențial „Miio Residence” este prezentat cu un bloc de apartamente proiectat într-un stil arhitectural modern, ce este construit calitativ și dispune de un aspect foarte atractiv, este elegant și decent. Imobilul dispune de un regim de înălțime cu Parter și 3 Etaje locative, are un grad înalt de rezistență seismică și materialele folosite la construcție sunt durabile în timp și rezistente la intemperii. Structura constructivă a blocului de apartamente este formată din cadre din beton armat cu toate închiderile exterioare, pereții perimetrali ai apartamentelor și compartimentările interioare realizate din blocuri din beton celular autoclavizat BCA și pe partea exterioară toți pereții sunt fiabil izolați termic cu polistiren de 10 cm grosime și densitatea EPS80. Tâmplăria exterioară instalată este cu profil din PVC și are geam termopan tripan cu exterior reflexiv (de tip oglindă). Fațadele imobilului sunt finisate cu tencuială decorativă siliconică de culoarea albă cu elemente gri. Pentru circulația interioară confortabilă pe vertical în clădirea locativă este instalat un ascensor de ultimă generație, ce funcționează nu numai silențios, dar și dispune de un grad înalt de siguranță. Spațiile comune din bloc sunt modern finisate, au placaje cu granit și dispun de sistem de iluminat instalat, iar balustradele sunt din inox. Accesul în incinta locuințelor noi se face prin sistem cu interfon.

Complexul rezidențial „Miio Residence” este prevăzut cu locuri de parcare supraterane și căile de acces sunt asfaltate și amenajate.

Tipuri de apartamente și finisaje

Complexul imobiliar „Miio Residence” dispune de un număr limitat de apartamente și în vânzare sunt oferite numai 27 de unități locative cu scheme funcțional compartimentate. Disponibile sunt apartamente cu o cameră de tip – Studio, garsoniere și locuințe cu 2 camere decomandate. Apartamentele poziționate la parterul clădirii dispun de grădini private cu suprafețele de la 20 mp până la 100 mp, locuințele de la etaje beneficiază de balcoane primitoare, iar apartamentele de la etajul superior facilită de terase generoase. Suprafețele locuințelor încep de la 43 mp și ajung până la 64 mp. Apartamentele se predau beneficiarilor finisate „la alb” cu toți pereții tencuiți, gletuiți și finisați cu vopsea lavabilă de culoarea albă, iar pardoselile sunt turnate până la nivel de șapă. Toate instalațiile inginerești din apartamente sunt realizate, este centrală termică proprie dotată și caloriferele sunt instalate, iar instalațiile termice sunt realizate cu țevi din PEX și plus sunt distribuitoare. Din PPR sunt montate instalațiile sanitare și sistemul electric este complet realizat (cu doze). Blocul locativ se predă în folosință complet racordat la utilitățile generale și apartamentele sunt alimentate cu curent electric, gaze naturale, au apă și sunt branșate la sistemul de canalizare. La intrare în fiecare apartament este instalată ușă din metal.

Pentru mai multe detalii despre blocul locativ și finisarea apartamentelor noi, vă invităm să treceți de pe pagina noastră direct pe web site-ul ansamblului locativ „Miio Residence”.

De asemenea Complexul Locativ numesc Mio Residence.

Unde se afla Miio Residence?

str. D18, zona Mamaia Sat, Năvodari, Constanța.

Termen de finalizare Miio Residence?

Mio Residence – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Miio Residence.

Cine este dezvoltatorul Miio Residence în Constanța?

Dezvoltator Miio Residence – Medrano.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC