Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Crinului Residence
în Târgu Mureș

Stoc epuizat de la dezvoltator
Adresa
str. Crinului 12, zona Budai Nagy Antal, Târgu Mureș

Schițe și prețuri în Crinului Residence

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
2 camere
semifinisate
de la 52.21 m2totul e vândut

Crinului Residence pe hartă Târgu Mureș

str. Crinului 12, zona Budai Nagy Antal, Târgu Mureș

Etape dezvoltare

Crinului Residence
corp C1, corp C2, corp C3
construit
totul e vândut
finalizat4 trimestrul 2020

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Încălzireîncălzire în pardoseală, centrală termică
Mijloace de transportautobuz
Număr apartamente53
Număr clădiri3
Parcaresubterană și supraterană
Regim inalțimeS+P+1/2E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilblocuri locuințe
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

Finisare apartamentesemifinisate
Număr camere1‑camera, 2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente52–63 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Centralizat localizat

Ansamblul locativ „Crinului Residence” se află amplasat pe strada Crinului, la numerele 12 – 12A, în zona Budai Nagy Antal din orașul Târgu Mureș. Datorită amplasării excelente a locuințelor, rezidenții acestui complex beneficiază de toate facilitățile zonei centrale și au în apropiere de casă supermarketuri, magazine, sucursale bancare, pizzerii, cafenele și restaurante, sunt farmacii și centrele medicale: „TopMed”, „Galenus”, „Nova Vita”, și „Empathy” și nu departe de clădirile locative funcționează sala de fitness „Body Factory”, iar până la piscina Ing. Mircea Birău se parcurg doar 650 de metri. Imediat lângă blocurile locative funcționează Grupul Școlar „Avram Iancu” și Școala Generală Nr. 2, iar până la Școala Gimnazială Nr. 10 „Dacia” sunt 500 de metri. Pentru shopping și retail în 5 minute pe jos se ajunge la centrul comercial „Mureș Mall”. În proximitatea locuințelor noi circulă autobuze și este o distanță de doar 1,5 km până în centrul orașului Târgu Mureș, 1,1 km până la Gară și până la Aeroportul Internațional „Transilvania” sunt 13,5 km.

Descrierea proiectului locativ cu detalii tehnice

Din trei blocuri rezidențiale este compus complexul locativ „Crinului Residence”. Două corpuri de imobil au un regim egal de înălțime și sunt realizate cu Subsol plus Parter și plus 2 Etaje locative și un bloc rezidențial este construit cu un Subsol plus Parter și plus un Etaj. Imobilele sunt construite cu o mare atenție la toate detaliile, cu respectarea tuturor normelor și standardelor și cu folosirea materialelor calitative și durabile. Structura construcțiilor este realizată pe cadre din beton armat cu închiderile exterioare și compartimentările zidite din cărămidă. Peste pereții exteriori perimetrali ai blocurilor este fiabil placat un sistem de izolare termică exterioară format din polistiren Dalmatina de la firma Caparol, ce are grosimea de 10 cm, iar cu vată bazaltică sunt izolate termic spațiile între etaje. La blocurile locative sunt instalate geamuri termopane cu trei rânduri de sticlă instalate în profil PVC de 70 mm, ce dispun de capacități înalte de eficiență termică și fonică. Aspectul imobilelor este atractiv și acestea sunt finisate într-un stil arhitectural modern cu accente nordice.

La intrare în incinta complexului de locuințe este instalată barieră de acces și accesul în incintă este controlată. În preajma imobilelor este amenajat modern un loc de joacă pentru copii și sunt alei și trotuare pavate plus arbuști decorativi plantați. Fiecare apartament din complexul locativ se vinde cu câte un loc de parcare subteran inclus în preț, dar și există și locuri de parcare supraterane localizate în curtea complexului locativ.

Amenajarea și utilarea apartamentelor de clasă Premium

În total în blocurile rezidențial „Crinului Residence” se însumează un număr de 53 de locuințe moderne, confortabile, luminoase și primitoare. Prezentate spre vânzare sunt locuințe cu una, două și trei camere eficient compartimentate, ce au suprafețele de la 52 mp până la 63 mp utili. Se vând apartamentele semifinisate și dispun de pereți finisați cu vopsea lavabilă de culoarea albă. La intrare în fiecare apartament este instalată ușă din metal și toate instalațiile sanitare și termice sunt trase până la poziții și sunt realizate din materiale calitative (fără obiecte sanitare și corpuri electrice). Este instalată în fiecare apartament câte o centrală termică și sistemul de încălzire este realizat prin pardoseală. Blocurile locative sunt complet racordate la toate utilitățile generale.

Sunteți așteptați cu o vizionare la apartamentele noi și pentru achiziționări, nu ratați șansa să contactați Dezvoltatorul și să aflați mai mult despre toate facilitățile proiectului locativ „Crinului Residence”, vă oferim posibilitatea să treceți de pe pagina noastră direct pe site-ul web al complexului locativ „Crinului Residence” doar cu un singur click, unde sunt prezentate toate contactele managerilor de vânzări.

Unde se afla Crinului Residence?

str. Crinului 12, zona Budai Nagy Antal, Târgu Mureș.

Termen de finalizare Crinului Residence?

Crinului Residence – construit.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Crinului Residence.

Cine este dezvoltatorul Crinului Residence în Târgu Mureș?

Dezvoltator Crinului Residence – APC Invest Center.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC