Previzualizare foto – fotografie originală aici

Crinului Residence
în Târgu Mureș

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Crinului 12, zona Budai Nagy Antal, Târgu Mureș

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
str. Crinului 12, zona Budai Nagy Antal, Târgu Mureș (Corp C1)
2 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 4
Indisponibil

Crinului Residence pe hartă Târgu Mureș

str. Crinului 12, zona Budai Nagy Antal, Târgu Mureș

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzireîncălzire în pardoseală, centrală termică
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente53
🟧 Număr clădiri3
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+1/2E
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajesemifinisate
🟧 Număr camere1‑camera, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe52–63 m²

Despre ansamblu rezidențial

Centralizat localizat

Ansamblul locativ „Crinului Residence” se află amplasat pe strada Crinului, la numerele 12 – 12A, în zona Budai Nagy Antal din orașul Târgu Mureș. Datorită amplasării excelente a locuințelor, rezidenții acestui complex beneficiază de toate facilitățile zonei centrale și au în apropiere de casă supermarketuri, magazine, sucursale bancare, pizzerii, cafenele și restaurante, sunt farmacii și centrele medicale: „TopMed”, „Galenus”, „Nova Vita”, și „Empathy” și nu departe de clădirile locative funcționează sala de fitness „Body Factory”, iar până la piscina Ing. Mircea Birău se parcurg doar 650 de metri. Imediat lângă blocurile locative funcționează Grupul Școlar „Avram Iancu” și Școala Generală Nr. 2, iar până la Școala Gimnazială Nr. 10 „Dacia” sunt 500 de metri. Pentru shopping și retail în 5 minute pe jos se ajunge la centrul comercial „Mureș Mall”. În proximitatea locuințelor noi circulă autobuze și este o distanță de doar 1,5 km până în centrul orașului Târgu Mureș, 1,1 km până la Gară și până la Aeroportul Internațional „Transilvania” sunt 13,5 km.

Descrierea proiectului locativ cu detalii tehnice

Din trei blocuri rezidențiale este compus complexul locativ „Crinului Residence”. Două corpuri de imobil au un regim egal de înălțime și sunt realizate cu Subsol plus Parter și plus 2 Etaje locative și un bloc rezidențial este construit cu un Subsol plus Parter și plus un Etaj. Imobilele sunt construite cu o mare atenție la toate detaliile, cu respectarea tuturor normelor și standardelor și cu folosirea materialelor calitative și durabile. Structura construcțiilor este realizată pe cadre din beton armat cu închiderile exterioare și compartimentările zidite din cărămidă. Peste pereții exteriori perimetrali ai blocurilor este fiabil placat un sistem de izolare termică exterioară format din polistiren Dalmatina de la firma Caparol, ce are grosimea de 10 cm, iar cu vată bazaltică sunt izolate termic spațiile între etaje. La blocurile locative sunt instalate geamuri termopane cu trei rânduri de sticlă instalate în profil PVC de 70 mm, ce dispun de capacități înalte de eficiență termică și fonică. Aspectul imobilelor este atractiv și acestea sunt finisate într-un stil arhitectural modern cu accente nordice.

La intrare în incinta complexului de locuințe este instalată barieră de acces și accesul în incintă este controlată. În preajma imobilelor este amenajat modern un loc de joacă pentru copii și sunt alei și trotuare pavate plus arbuști decorativi plantați. Fiecare apartament din complexul locativ se vinde cu câte un loc de parcare subteran inclus în preț, dar și există și locuri de parcare supraterane localizate în curtea complexului locativ.

Amenajarea și utilarea apartamentelor de clasă Premium

În total în blocurile rezidențial „Crinului Residence” se însumează un număr de 53 de locuințe moderne, confortabile, luminoase și primitoare. Prezentate spre vânzare sunt locuințe cu una, două și trei camere eficient compartimentate, ce au suprafețele de la 52 mp până la 63 mp utili. Se vând apartamentele semifinisate și dispun de pereți finisați cu vopsea lavabilă de culoarea albă. La intrare în fiecare apartament este instalată ușă din metal și toate instalațiile sanitare și termice sunt trase până la poziții și sunt realizate din materiale calitative (fără obiecte sanitare și corpuri electrice). Este instalată în fiecare apartament câte o centrală termică și sistemul de încălzire este realizat prin pardoseală. Blocurile locative sunt complet racordate la toate utilitățile generale.

Sunteți așteptați cu o vizionare la apartamentele noi și pentru achiziționări, nu ratați șansa să contactați Dezvoltatorul și să aflați mai mult despre toate facilitățile proiectului locativ „Crinului Residence”, vă oferim posibilitatea să treceți de pe pagina noastră direct pe site-ul web al complexului locativ „Crinului Residence” doar cu un singur click, unde sunt prezentate toate contactele managerilor de vânzări.

Acest proiect mai este numit și Crinului Residence Mureș.

Unde se află Crinului Residence?

str. Crinului 12, zona Budai Nagy Antal, Târgu Mureș.

Termen de finalizare Crinului Residence?

Corp C1, Corp C2, Corp C3 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Crinului Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Crinului Residence din Târgu Mureș?

Dezvoltătorul Crinului Residence este – APC Invest Center.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC