Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex River Park Residence
în Târgu Mureș

Prețul / m2
de la ‍933 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
str. Râului, 16, Reghin

Schițe și prețuri în River Park Residence

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 7 aprilie
2 camere49.3–60.6 m2de la ‍933 € +TVA / m2de la ‍46 000 € +TVA
3 camere74.5–80 m2prețul se clarifică
Penthouse-uri85–105.72 m2prețul se clarifică

River Park Residence pe hartă Târgu Mureș

str. Râului, 16, Reghin

Etape dezvoltare

Faza 1
bloc 2
construit
sunt locuințe la vânzare
finalizat1 trimestrul 2022
Faza 2
bloc 4, bloc 6, bloc 7, bloc 8, bloc 9, bloc 10, bloc 11, bloc 12, bloc 13, bloc 14
în stadiu de construcţie
sunt locuințe la vânzare
finalizare4 trimestrul 2022
Faza 1
bloc 1, bloc 3
construit
totul e vândut
finalizat1 trimestrul 2022
Faza 2
bloc 5
în stadiu de construcţie
totul e vândut
finalizare4 trimestrul 2022

Modalități de achiziție a unui apartament în River Park Residence

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit bancar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiparc, locuri de joacă
Liftda
Mijloace de transportautobuz
Număr clădiri14
Parcaresubetarnă și supraterană
Regim inalțimeP+4E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilblocuri apartamente
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă
Сurte închisăacces limitat si supraveghere.

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisate complet
Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
Suprafața apartamente52–105 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasare perfectă

Complexul locativ „River Park Residence” este localizat pe strada Râului, la numărul 16, în municipiul Reghin din județul Mureș. Ansamblul rezidențial se află dezvoltat lângă malul Mureșului și este învecinat cu un parc de 10 000 mp. În apropiere de locuințele noi sunt supermarketurile Supeco, Kaufland, Profi, este piața agroalimentară Piața Mică, la 1,2 km se află LIDL și sunt 900 de metri până la centrul comercial Merkúr. În această zonă funcționează bănci, sunt cafenele, restaurante și multiple locuri de relaxare, la 850 de metri este Ștrandul Municipal Reghin și sunt 500 de metri până la sala de fitness „Lex Aly Gym”. La mici distanțe de la blocurile rezidențiale sunt farmacii și stomatologii, sunt 1,4 km până la Primăria municipiului Reghin, 1,2 km până la Autogara Reghin și doar 550 de metri până la Liceul tehnologic „Petru Maior”. În apropiere de ansamblul locativ „River Park Residence” circulă autobuze și sunt de parcurs aproximativ 30 km până în centrul orașului Târgu Mureș.

Prezentarea proiectului rezidențial

Ansamblul locativ „River Park Residence” este desfășurat pe un teren cu suprafața de 30 000 mp, unde sunt dezvoltate 14 blocuri de apartamente și este o clădire de servicii. Regimul de înălțime al imobilelor este mic și fiecare casă de apartamente dispune de câte un Parter plus 3 Etaje și plus al 4-lea Etaj este construit Retras. Imobilele sunt rezistente la cutremure și sunt realizate cu o mare responsabilitate doar din materiale de construcții calitative și contemporane cu utilizarea tehnologiilor de ultimă generație. Structura constructivă a clădirilor locative constă din cadre din beton armat, unde toți pereții exteriori și compartimentările interioare sunt realizate din cărămidă ceramică cu goluri, ce se deosebește prin calitățile sale înalte de eficientă termică și fonică. Plus peste pereții exteriori este aplicat un strat de 10 cm din polistiren expandat cu densitatea de EPS 80 pentru a asigura imobilelor un grad înalt termic și între etaje casele la fel sunt izolate cu polistiren. Locuințele au instalată tâmplărie exterioară cu trei rânduri de geam termo eficient instalate în profil PVC cu 6 camere. La casa scării a fiecărui imobil este instalat câte un ascensor modern și blocurile rezidențiale se predau în exploatare cu toate spațiile comune complet finisate.

În incinta complexului locativ „River Park Residence” sunt prevăzute diverse spații comerciale și sunt spații generoase verzi plantate, suprafața cărora însumează circa 19 000 mp, de asemenea în curtea cartierului rezidențial sunt organizate zone de promenadă și există modern echipate locuri de joacă pentru copii. Accesul în incinta compleului locativ este limitat și există supraveghere video a zonelor și spațiilor de uz comun. Disponibile sunt locuri de parcare atât subterane cât și supraterane și toate străzile interioare sunt asfaltate și iluminate.

Despre locuințe

Ansamblul locativ „River Park Residence” dispune de locuințe inteligente și modern compartimentate. Spre achiziționare sunt oferite apartamente cu 2 sau 3 camere și locuințe deosebite de tip Penthouse poziționate la ultimele două etaje. Suprafața apartamentelor începe de la 52 mp și ajunge până la 105 mp plus suprafața balcoanelor, ce variază între 2 mp și 14 mp și suprafața teraselor generoase ale Penthouse-lor. Toate apartamentele sunt luminoase și dispun de zone generos vitrate, acestea se vând finisate și au realizate toate instalațiile inginerești, sunt montate instalațiile sanitare, instalațiile termice și fiecare apartament are câte o centrală termică proprie cu funcționare în condensații (pe gaz). Se livrează locuințele cu racordare totală la toate utilitățile generale.

Sunteți invitați să treceți pe pagina web a compleului locativ „River Park Residence” pentru a vă programa cu o vizită la locuințele noi, pentru a afla mai multe informații despre apartamente și pentru a contacta direct cu managerii de vânzări ai Dezvoltatorului.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial River Park Residence?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în River Park Residence în Târgu Mureș?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere, penthouse-uri.

Cât costă metru pătrat în River Park Residence?

Metru pătrat în acest complex costă de la 933 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în River Park Residence în Târgu Mureș?

Modalități de plata în River Park Residence: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală, Credit bancar.

Termen de finalizare River Park Residence?

  • Faza 2 – finalizare în trimestrul 4, 2022
  • Faza 1 – construit
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC