Previzualizare foto – fotografie originală aici

Lumina Park
în Pitești

Dezvoltatorul a vândut toate apartamentele din acest proiect
Dezvoltător
Adresă
bd. Nicolae Balcescu, 157B, zona Gavana, Pitești

Mai detaliat despre blocuri

bd. Nicolae Balcescu, 157B, zona Gavana, Pitești (Bloc 1)
10 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2019 tr. 4
Indisponibil
bd. Nicolae Balcescu, 157B, zona Gavana, Pitești (Bloc 2)
10 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 2
Indisponibil

Lumina Park pe hartă Pitești

bd. Nicolae Balcescu, 157B, zona Gavana, Pitești

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Facilităţiinterfon, loc de joacă, boxe pentru depozitare
🟧 Încălzirecentrala termica pe gaze naturale marca VIESSMANN
🟧 Lift2 lifturi marca Schindler
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente160
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcare182 locuri de parcare acoperite și exterioare
🟧 Regim inalțimeD+P+8/9E
🟧 Securitateacces restricționat cu barieră, camere de supraveghere
🟧 Tip imobilblocuri apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe51–109 m²

Despre ansamblu rezidențial

Poziționare ideală a complexului

Ansamblul imobiliar „Lumina Park” are o poziționare ideală pe bulevardul Nicolae Bălcescu, la numărul 157 B, în cartierul Gavana din orașul Pitești. Blocurile rezidențiale se amplasează imediat lângă supermarket-ul Lidl – Gavana și se află localizate în apropiere de mute zone de interes din orașul Pitești.

Nu departe de complex se află Parcul Tineretului și Parcul Cinema Lumina, sunt cafenele, restaurante și cazino-uri. De asemenea în această zonă este Spitalul Județean, Clinica Synevo, sunt și multe farmacii.

Pentru educație și studii aici se găsește grădinița cu program prelungit Nr. 10, Creșa/Grădinița/Școala Pitocot Barbă – Cot, Școala Gimnazială „Nicolae Bălcescu”, Școala Gimnazială „Adrian Păunescu” și Liceul Teoretic „Ion Cantacuzino”. Din punct de vedere al ogranizațiilor de interes comercial, nu departe de complexul locativ se află hipermarket-ele Auchan, Jumbo, Penny, Kaufland, magazinul Dedeman și Piața Găvana. Distanța de la complexul rezidențial „Lumina Park” până în centrul orașului Pitești este de 3,1 km, unde se ajunge pietonal în maxim 39 de minute.

Proiect unic și foarte atractiv

Pe un teren cu suprafața totală de 8 000 mp este dezvoltat ansamblul rezidențial „Lumina Park”. Compoziția complexului rezidențial constă din trei blocuri locative, ce sunt proiectate cu un regim de înălțime cu Subsol plus Demisol plus Parter plus 8 și 9 etaje. Complexul este prezentat cu un nivel de siguranță sporită și imobilele sunt construite cu o structură de rezistență seismică la cutremure de până la 8 grade pe scara Richter.

Caracteristici tehnice: toate imobilele sunt construite din blocuri de tip YTONG și elemente din beton armat, acest material este folosit atât pentru zidăria pereților exteriori cât și a celor interiori. O mare atenție a fost acordată sistemelor de izolare termică și fonică a pereților și pardoselilor din blocuri. Pentru exteriorul clădirilor este folosit termosistemul Multipor, peste care este aplicată tencuiala decorativă. O combinație perfectă a tencuielii de culoare albă cu tencuiala de culoarea grafitului formează aspectul perfect al fațadei îndrăznețe ale clădirilor rezidențiale.

Toate terasele sunt termo și hidroizolate cu materiale de la Arcon, grosimea membranelor est de 4 cm plus polistiren de mare densitate de 200 mm. Tâmplăria exterioară a blocurilor este cu profil PVC cu minim 5 camere de rupere termică și cu geam termopan float cu acoperire low-e, acestea au deschidere de tip – oscilobatantă. Fiecare clădire rezidențială este deservită de câte două ascensoare de ultimă generație de producere de la bine cunoscuta firma Schindler.Casa scării este finisată și are instalate balustrade de mână curentă din INOX. Designul interior al spațiilor comune și stilul de design exterior a fațadei și a curții interioare este unic și deosebit și are organizate diverse spații de recreere și locuri de joacă pentru copiii rezidenților.

Complexul oferă confort pentru mămici cu cărucioare, micuți cu biciclete și persoanelor cu dizabilități datorită rampelor de acces proiectate la intrare în blocurile locative. În caz de situații de urgență în subsolul unui dintre blocurile rezidențiale este organizat un adăpost de stare civilă (ALA). Teritoriul complexului este complet împrejmuit cu acces în interior strict restricționat prin barieră de acces la toate intrările în complex și este dotat cu camere de supraveghere video.Ansamblul rezidențial beneficiază de un parc propriu și are locuri de parcare organizate, în vecinătatea blocurilor este organizată o parcare închisă multietajată de tip – garaj cu 107 locuri de parcare acoperite și în complex există amenajate și locuri de parcare deschise (în total la dispoziția locatarilor sunt oferite 182 de parcări acoperite și neacoperite), precum și locuri de parcare pentru biciclete.

Iar la subsoluri și parțial la demisolul blocurilor sunt prevăzute spații de depozitare. Din ansamblul rezidențial „Lumina Park” este acces imediat (direct) către supermarket-ul Lidl.

Apartamente excelent compartimentate și ideal finisate

Arhitecții proiectului imobiliar „Lumina Park” au proiectat locuințe la cele mai înalte standarde de calitate și cu utilizarea tuturor materiale de construcție și finisare – de top.

În total sunt proiectate 160 de unități rezidențiale cu garsoniere și apartamente de 2 și de 3 camere.

  • Garsonierele complexului sunt proiectate de două tipuri și au suprafața construită de 51,85 mp și 37,86 mp utili și pentru tipul 2 suprafața totală de 62,77 mp și 43,38 mp utili.
  • Apartamentele cu 2 camere sunt prezentate în trei tipuri: cu suprafața construită de 87,45 mp și 64,07 mp utili sunt proiectate locuințele de tipul 1, tipul 2 de apartamente are spațiul total de 85,51 mp și 62,43 mp utili, iar mărimea generală a tipului 3 de apartamente cu 2 camere este de 86,71 mp și 61,93 mp utili.
  • Unitățile locative cu trei camere au două variante de scheme cu suprafața totală de 108,29 mp și 79,82 mp, pentru tipul doi suprafața construită este de 108,58 mp și suprafața utilă de 79,91 mp.

Designerii de interior au muncit asupra apartamentelor, pentru a vă oferi locuințe perfect proiectate și excelent finisate cu utilizarea a celor mai calitative și excepționale finisaje alese de la cele mai renumite branduri. Plăcile gresiei și a faianței sunt comandate din Italia și Spania, iar parchetul laminat este de calitate superioară. Tavanele și pereții sunt ideal nivelați, prelucrați cu amestec uscat peste care este aplicat un strat de vopsea lavabilă de culoare albă, care are o putere excelentă de acoperire. Toate instalațiile din apartamente sunt conduse până la poziții și sunt complet conectate - la cheie. Tâmplăria interioară este oferită în diverse nuanțe, ușile sunt melaminate de la PINUM și Porta Doors. Iar ușa de acces în locuințe este metalică și la fel este de proveniență de la firma PINUM/Porta Doors. Tot aparatajul electric din locuințe este dotat și montat, sunt instalate toate prizele și întrerupătoarele, acestea sunt de producere de la Gewiss și Schneider.

Centralele termice dotate în apartamente funcționează pe gaze naturale și sunt alese de la compania Viessmann. Plus toate locuințele sunt echipate cu senzorii de gaze cu electrovalvă. Camerele de baie sunt echipate cu obiecte sanitare de la firma Ideal Standard și cu baterii de la Grohe, iar rezervorul wc este de tip Geberit și este încorporat în zidărie. La intrare în fiecare apartament este instalat și conectat câte un interfon pentru confortul locatarilor și controlul vizitatorilor. Pa spațiile comune, la fiecare etaj în coridoarele clădirilor sunt prevăzute nișe speciale, unde sunt plasate toate contoarele și apometrele apartamentelor separat pentru fiecare utilitate, toate utilitățile sunt racordate la blocurile locative.

Rezidenții beneficiază de conexiune telefonică în apartamente, internet și TV. Compania „Energomontaj Grup” este Investitorul, Dezvoltatorul și Constructorul ansamblului rezidențial „Lumina Park” Apartamentele sunt accesibile prin orice tip de credit bancar. Dragi cumpărători, la parterul blocului 1 se află biroul de vânzări, unde vă puteți adresa sau, vă rugăm să accesați direct site-ul web al Dezvoltatorului pentru a afla mai multe informații despre complexul rezidențial „Lumina Park”.

Unde se află Lumina Park?

bd. Nicolae Balcescu, 157B, zona Gavana, Pitești.

Termen de finalizare Lumina Park?

Bloc 1, Bloc 2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Lumina Park în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Lumina Park din Pitești?

Dezvoltătorul Lumina Park este – Energomontaj Grup.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC