Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Lakeview Residences Snagov
în București

Prețul / m2
de la ‍900 € +TVA
Adresa
str. Pescarilor, Tâncăbești, com. Snagov, Ilfov

Lakeview Residences Snagov pe hartă București

str. Pescarilor, Tâncăbești, com. Snagov, Ilfov

Etape dezvoltare

Lakeview Residences Snagov
construit
sunt locuințe la vânzare
finalizat3 trimestrul 2021

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

🟧 Facilităţilac
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr clădiri1
🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Tip imobilbloc locuințe

Despre apartamente

🟧 Finisare apartamentela cheie

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasare excepțională într-o zonă de o frumusețe rară

Ansamblul rezidențial „LakeView Residences Snagov” este dezvoltat în partea de Nord a capitalei, într-o zonă liniștită și ecologic curată. Locuințele noi sunt amplasate pe strada Pescarilor, în satul Tâncăbești din comuna Snagov, județul Ilfov. Blocul de locuințe este localizat pe malul Lacului Tâncăbești 2 și nu departe de Pădurea din Snagov. În această zonă domnește o atmosferă relaxantă și foarte liniștită, ce este la maxim asigurată cu mult aer curat. Totodată complexul de locuințe nu este izolat de facilitățile urbane și în apropierea imobilelor, la doar 650 de metri pietonal se află supermarketul Mega Image, în apropiere este o farmacie și funcționează un cabinet medical și nu departe este Școala din Tâncăbești. La o mică distanță față de apartamentele noi este un loc feeric pentru evenimentele private „Grădinile Jolie”. Pentru divertisment și cumpărături la o distanță de doar 1,1 km de la locuințe se află complexul comercial Snagov Plaza Entertainment & Shopping Square, unde sunt diverse magazine, buticuri, magazine pentru copii, pizzerii, cafenele și restaurante. În proximitatea locuințelor sunt stații de mijloace de transport în comun pe unde circulă autobuze și de la complexul rezidențial „LakeView Residences Snagov” sunt de parcurs circa 30 km până în Piața Unirii din București și o distanță de aproximativ 27 km până la Gara de Nord din capitală. Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă” se găsește localizat la 20 km față de locuințele noi și sunt de parcurs nu mai mult de 21 km până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu”.

Scurtă prezentarea a complexului locativ

Complexul rezidențial „LakeView Residences Snagov” dispune de un bloc de apartamente, proiectat cu un mic regim de înălțime și cu un grad sporit de rezistență seismică. Blocul de locuințe este ultramodern proiectat și sofisticat realizat cu un Parter și plus două etaje. Structura de rezistență a imobilului este formată din cadre din beton armat cu umplutura pereților din materiale eficiente din punct de vedere termic și fonic și plus pe partea exterioară blocul este izolat termic fiabil și toate fațadele sunt finisate cu tencuială decorativă de culoarea albă pe fonul căreia excepțional sunt evidențiate balcoanele cu culoarea roșie, albastră și galbenă, astfel complexul are un aspect viu și este foarte atractiv. Tâmplăria exterioară instalată la locuințele noi se deosebește prin capacitățile sale înalte de eficiență fonică și termică.

Toți rezidenții acestui complex locativ dispun de posibilitatea de a frecventa liber piscina semi olimpică din complexul „Snagov Plaza”.

Despre locuințe

Ansamblul rezidențial „LakeView Residences Snagov” este proiectat cu un număr de peste 30 de apartamente primitoare și locuințe de tip – Studio din ferestrele cărora se deschid peisaje minunate către lac și împrejurimi. Complexul locativ este proiectat în așa mod ca locatarii tuturor apartamentelor să poată savura plăcerea de a admira frumusețea lacului. Apartamentele, ce sunt poziționate la parterul imobilului beneficiază de câte o grădină proprie și facilită de intrare privată, iar absolut toate unitățile locative de la etaj dispun de balcoane, ce sunt complet finisate și au instalate balustrade din inox și plăci din sticlă securizată. Sunt predate toate locuințele în versiune – „la cheie” și sunt complet finisate cu toate instalațiile inginerești realizate și la toate utilitățile generale racordate.

Ansamblul locativ „LakeView Residences Snagov” este dezvoltat de către compania „Yapan Developments”, care are o experiență de mai mult de 50 de ani pe piața construcțiilor de imobiliare. Pentru mai multe informații detaliate despre cum pot fi achiziționate aceste minunate locuințe, vă rugăm să contactați direct cu managerii Dezvoltatorului, contactele cărora și alte detalii constructive le găsiți afișate pe pagina web a complexului „LakeView Residences Snagov”, acces direct către care este oferit chiar din site-ul nostru.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Lakeview Residences Snagov?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Unde se afla Lakeview Residences Snagov?

str. Pescarilor, Tâncăbești, com. Snagov, Ilfov.

Cât costă metru pătrat în Lakeview Residences Snagov?

Metru pătrat în acest complex costă de la 900 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Lakeview Residences Snagov în București?

Modalități de plata în Lakeview Residences Snagov: Noua Casă (Prima casă), Credit imobiliar, Plata integrală.

Termen de finalizare Lakeview Residences Snagov?

Lakeview Residences Snagov – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC