Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Libertatii Terraces
în Otopeni

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Libertăţii, Otopeni, Ilfov

Libertatii Terraces pe hartă Otopeni

str. Libertăţii, Otopeni, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţipiscină
🟧 Încălzireîn pardoseala
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente85
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcareterestră
🟧 Regim inalțimeP+4E
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camerestudio, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe46–97 m²

Despre ansamblu rezidențial

Locație avantajoasă, potrivită pentru fericire

În partea de Nord a Bucureștiului, în județul Ilfov, în imediata apropiere de centrul orașului Otopeni, pe strada Libertății se găsește localizat ansamblul rezidențial „Libertății Terraces”. Zona de amplasare este curată și liniștită, cu multe spații verzi și care beneficiază de acces rapid către capitală, către Mall Băneasa și Pipera prin DN1. Iar DN1 este la 5 minute de la complex, sunt doar 400 de metri. Vis-a-vis de complexul rezidențial se află market-ul Mega Image, sunt numai 2 minute de mers pe jos până la stația de Expres. Până la Primăria Otopeni sunt 1900 de metri de la locuințe (pe jos) și Parcul Acvatic „Water Park Otopeni” este la 1100 de metri de la casele locative. Nu departe de complexul locativ se află Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă” - la 6,4 km prin strada Mihai Eminescu. Centrul Bucureștiului este la o distanță de 17,5 km și până la Piața Unirii se ajunge în maxim o jumătate de oră.

Complex locativ demn de atenție

Ansamblul rezidențial „Libertății Terraces” este compus din două blocuri locative moderne cu o înfățișare foarte interesantă. Proiectul imobiliar este unic și dispune de o arhitectură irepetabilă și mega atractivă. Regimul de înălțime al blocurilor rezidențiale este cu Parter plus Patru Etaje Locative.

Structura de rezistență a blocurilor locative constă din beton armat și zidăria pereților exteriori este realizată din cărămidă Porotherm cu grosimea de 30 cm. Iar compartimentarea interioară are grosimea de 11,5 cm și este realizată la fel din cărămidă Porotherm. Sistemul de termoizolare exterioară are grosimea de 10 cm și este realizat din polistiren expandat. Finisarea exterioară a fațadei blocurilor rezidențiale este cu tencuială decorativă. Ferestrele clădirilor locative sunt termopane cu profil din PVC cu un grad ridicat de eficiență termică. Blocurile rezidențiale sunt echipate cu lifturi de ultimă generație, iar casa scării este finisată cu balustradă din sticlă și inox. În curtea complexului sunt organizate spații verzi, sunt diverse zone de relaxare pentru copii și părinți, este amenajată o zonă cu grătar și сel mai atractiv loc din curte este - o piscină mare. Locurile de parcare din complex sunt private și securizate, iar accesul în incinta complexului este controlat. Pentru securitatea locatarilor și bunurilor, teritoriul ansamblului locativ este păzit 24 ore din 24. Locuințele complexului rezidențial „Libertății Terraces” sunt echipate cu interfoane. Accesul către complex se efectuează prin drumuri asfaltate și iluminate.

Apartamente cu terase și grădini private

Complexul imobiliar „Libertății Terraces” se prezintă cu un număr total de 140 de apartamente decomandate cu finisări de calitate superioară.

Schemele locuințelor sunt perfect proiectate cu 1, 2 și 3 camere și cu balcoane și terase:

  • Garsonierele sunt prevăzute cu suprafața de 42 mp;
  • Apartamente cu două camere cu suprafața de 60 mp și 63 mp;
  • Locuințe cu trei odăi cu suprafața de 97 mp.

Fiecare unitate locativă beneficiază de câte o terasă formidabilă cu mini grădină. În apartamente sunt dotate uși de interior și este instalată ușa exterioară din metal. Toate locuințele se predau beneficiarilor cu placaje de gresie, faianță și parchet de la cei mai buni producători. Camerele de baie beneficiază de jacuzzi, cabină de duș din sticlă și au restul obiectelor sanitare instalate. În fiecare apartamente sunt montate caloriferele și centralele termice proprii pentru sistemul autonom de încălzire. Proprietățile locative sunt racordate la utilități, au conexiuni la rețeaua de curent electric, amenajare cu apă, gaze și racordare la canalizare. Fiecare apartament este contorizat separat și individual pentru fiecare utilitate. Balcoanele apartamentelor sunt finisate și au instalate balustrade din inox și cu sticlă.

Dezvoltatorul complexului rezidențial „Libertății Terraces” are o vastă experiență de 35 de ani în domeniul construcțiilor pe piață internațională și 15 ani de antreprenoriat în București, acesta este Compania „Yapan Developments”. Modalități de plată: plata cash, plata prin credit ipotecar, plata prin programul Prima Casă.

Pentru a vizualiza și a cumpăra un apartament nou în ansamblul rezidențial „Libertății Terraces”, vă invităm să vizitați web site-ul Dezvoltatorului, unde găsiți afișate contactele directe și restul materialelor și informațiilor detaliate despre construcție, finisare, scheme și disponibilitatea locuințelor.

Acest proiect mai este numit și Libertatii Terraces Residence.

Unde se află Libertatii Terraces?

str. Libertăţii, Otopeni, Ilfov.

Termen de finalizare Libertatii Terraces?

Bloc 1, Bloc 2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Libertatii Terraces în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Libertatii Terraces din Otopeni?

Dezvoltătorul Libertatii Terraces este – Yapan Developments.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC