Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Libertatii Gardens
în Otopeni

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Marin Preda, Otopeni, Ilfov

Libertatii Gardens pe hartă Otopeni

str. Marin Preda, Otopeni, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţipiscina, loc de joaca, teren de sport
🟧 Încălzirecentrala termica proprie
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente26 vile
🟧 Parcareterestră
🟧 Regim inalțimeP+1E+M
🟧 Securitatepaza 24/24
🟧 Tip imobilvile
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere3‑camere
🟧 Suprafața locuințe148–285 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasare, vecinătăți și distanțe

Ansamblul imobiliar „Libertății Gardens Residence” se găsește localizat în partea de Nord a municipiului București și se amplasează pe strada Marin Preda în orașul Otopeni. De la casele rezidențiale sunt de parcurs doar 800 de metri până la DN1. Casele noi se învecinează cu parcul acvatic „Water Park Otopeni”, până la care este o distanță de doar 650 de metri. Și de la imobile se ajunge la centrul comercial „Băneasa Shopping City” parcurgând doar 7 km. În apropiere de casele noi se află stație de autobuze și până la Piața Universității din București este de parcurs o distanță de 15,7 mp, Gara de Nord din capitală se află la 14,6 km, până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” Otopeni sunt 7,4 km, iar Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” din Băneasa se află la 15,9 km.

Despre facilitățile ansamblului rezidențial

Proiectul rezidențial se află dezvoltat pe un teren cu suprafața totală de 20 000 mp și prezintă o comunitate de case cu denumirea „Libertății Gardens Residence”. Imobilele sunt proiectate foarte inedit, au aspecte moderne, oferă senzația de fericire și sunt foarte atractive. Vilele dispun de un regim egal de înălțime și au câte un Parter plus un Etaj și plus o Mansardă. Casele sunt construite la cele mai înalte standarde de calitate cu mare responsabilitate cu atenție la toate detaliile și cu folosirea materialelor de construcții calitative și durabile și construcțiile sunt realizate în conformitate cu toate normele și standardele în vigoare. Structura de rezistență a imobilelor este formată din cadre beton armat și pereții sunt zidiți din cărămidă termic eficientă plus pereții dispun de un sistem termic exterior peste care este aplicat stratul de finisare cu tencuială decorativă, iar pentru învelitoarea acoperișurilor este folosită țigla. Tâmplăria exterioară instalată la locuințe este cu profil din PVC și geam termopan de calitate înaltă, ce garantează locuințelor izolare termică și fonică eficientă.

În curtea interioară a complexului de locuințe sunt plantate diverse spații verzi, este o piscină exterioară, sunt diverse spații de relaxare, multe locuri de joacă amenajat cu echipamente sigure, este organizat un teren de sport și este o masă de ping-pong.

Locurile de parcare din incinta complexului locativ „Libertății Gardens Residence” sunt organizate terestre și drumul de acces către imobile este asfaltat. Pentru securitatea și liniștea locatarilor complexul de imobile dispune de pază 24 din 24 de ore.

Vile inedite cu finisaje excepționale

Proiectul locativ „Libertății Gardens Residence” este compus din 26 de vile simpatice cu aspecte luminoase și cu scheme ergonomice cu 3 și 4 camere generoase. Imobilele sunt proiectate cu suprafețele de la 148 mp și până la 285 mp și toate beneficiază de balcoane și terase primitoare plus au spații verzi oferite împrejurul casei.

Toate vilele sunt absolut finisate și la maxim echipate cu toate instalațiile și utilitățile conectate. Versiunea de finisare - „La cheie” include cele mai bune finisaje, ce sunt alese cu modele ultra moderne combinate ideal pentru a forma design-uri contemporane și desăvârșite. Culorile și modelele de gresie și faianță sunt alese cu un bun gust și sunt perfect combinate. Parchetul placat pe pardoseli este de calitate superioară și ideal se potrivește ușilor interioare instalate. Obiectele sanitare instalate în camerele de baie sunt calitative și moderne. Locuințele sunt încălzite autonom și au centrale termice proprii instalate. În vânare casele sunt prezentate complet echipate cu toate instalațiile termice, sanitare și electrice și imobilele sunt racordate la sistemele de alimentare cu apă, gaz, curent și cu branșament la canalizare. Separat sunt contorizate toate locuințele și au instalate la fiecare utilitate contoare și apometre.

Dragi cumpărători și viitori locatari fericiți, sunteți invitați cu mult drag, să vizitați pagina web a complexului de locuințe „Libertății Gardens Residence”, unde sunt afișate mai multe detalii și informații depline despre casele excepționale, despre metodele de plată și unde sunt prezentate toate contactele Dezvoltatorului.

Acest proiect mai este numit și Libertatii Gardens Otopeni.

Unde se află Libertatii Gardens?

str. Marin Preda, Otopeni, Ilfov.

Termen de finalizare Libertatii Gardens?

Vila 1, Vila 2, Vila 3, Vila 4, Vila 5, Vila 6, Vila 7, Vila 8, Vila 9, Vila 10, Vila 11, Vila 12, Vila 13, Vila 14, Vila 15, Vila 16, Vila 17, Vila 18, Vila 19, Vila 20, Vila 21, Vila 22, Vila 23, Vila 24, Vila 25, Vila 26 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Libertatii Gardens în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Libertatii Gardens din Otopeni?

Dezvoltătorul Libertatii Gardens este – Yapan Developments.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC