Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

LSD - Living Spaces Design
în Moara Vlăsiei

Preț
la cerere
Adresă
str. Paris, Moara Vlăsiei, Ilfov

Schițe și prețuri în LSD - Living Spaces Design

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 22 februarie 2024
Case
167.5–191.7 m2
preț la cerere

LSD - Living Spaces Design pe hartă Moara Vlăsiei

str. Paris, Moara Vlăsiei, Ilfov

Plata în rate la LSD - Living Spaces Design

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Ipoteca în LSD - Living Spaces Design

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare strazi asfaltate, betonate
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţispații verzi
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri5
🟧 Parcaresupraterană proprie
🟧 Regim inalțimeP/P+1E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilvile individuale
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe167 – 191 m²

Despre ansamblu rezidențial

Excepțional localizat de natură înconjurat

În partea de Nord a capitalei se află dezvoltate casele ansamblului rezidențial „LSD – Living Spaces Design” și acestea sunt poziționate pe strada Paris, în zona comunei Balotești din județul Ilfov. Complexul de locuințe se învecinează cu lac, pădure și imediat lângă case se află restaurantul Laguna Verde, la o mică distanță funcționează supermarketul Mega Image și la circa 3 km funcționează Școala Gimnazială Nr. 2 din Balotești la 3 km. Sunt distanțe accesibile până la Pădurea Vlăsiei, până la Edenland Park, până la Therme București, unde se ajunge în 10 minute parcurgând doar 7 km și centrul comercial Băneasa Shopping City este la 18 km, unde se ajunge în 15 minute cu mașina.

În apropiere de casele noi circulă autobuze și sunt de parcurs 29 km până la Piața Unirii din București, Gara de Nord se află la circa 26 km, Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din Otopeni se află la 20 km și sunt aproximativ 19 km de parcurs până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” din Băneasa.

Mică prezentare a complexului rezidențial

Proiectul imobiliar „LSD – Living Spaces Design” este compus din case individuale, proiectate cu regimuri mici de înălțime. Imobilele sunt construite de două tipuri cu Parter și sunt case cu Parter plus un Etaj. Toate casele sunt realizate într-un stil arhitectural ultra modern, au aspecte foarte atractive și la construcție au fost utilizate cele mai performante tehnologii și idei de design inovative. Structura constructivă a imobilelor este realizată pe cadre din beton armat cu umplutura pereților cu materiale eficiente din punct de vedere termic și fonic plus pe partea exterioară casele sunt fiabil izolate termic și fațadele sunt finisate cu tencuială decorativă. Acoperișul caselor este proiectat de două tipuri și unele case au acoperiș realizat de tip terasă și este acoperiș de tip șarpantă pentru casele de tip 1A și 1B. Toate casele sunt proiectate cu spații mari vitrate și ferestrele dispun de profil de calitate superioară și au instalat geam termopan.

Pentru parcarea transportului personal al rezidenților sunt prevăzute locuri de parcare individuale, organizate în curtea personală. Și fiecare proprietate locativă facilită de o curte proprie, ce este complet îngrădită.

Case luxoase cu finisaje Premium

Toate casele complexului rezidențial „LSD – Living Spaces Design” sunt confortabile și au planimetrii excelent proiectate cu scheme unice și spații generoase cu 3, 4 sau cu 7 camere și dispun de suprafețele utile de la 131,1 mp și până la 350 mp. Pentru fiecare casă disponibilă este câte o curte generoasă cu suprafața totală de 861 mp.

La alegerea cumpărătorilor disponibilă este casă cu Parter și un Etaj, ce are 7 camere și dispune de 5 băi, suprafața utilă a căreia este prezentată de 350 mp și suprafața total construită de 403 mp.

De asemenea este un model de casă cu Parter și un Etaj de două tipuri de planimetrii 2A și 2B, ce au câte 4 camere și 4 blocuri sanitare, cu suprafața totală de 191,7 mp și 146,2 mp utili.

Pentru familii mai mici există oferită case cu un Parter de două tipuri - 1A și 1B, ce au 5 camere și 3 camere de baie, suprafețele totale a cărora sunt de 167,5 mp și dispun de câte 131,1 mp utili.

Toate proprietățile locative sunt oferite în vânzare complet finisate, echipate și cu toate instalațiile inginerești realizate. Finisajele interioare folosite sunt alese de calitate superioară și au modele moderne oferite de la furnizori cu renume. Sistemul de încălzire este individual pentru fiecare proprietate locativă și casele noi au montate toate instalațiile termice și sunt dotate cu centrale termice proprii. Utilitățile generale sunt racordate la imobile și în case este apă, curent electric, sunt gaze naturale și este branșament la sistemul de canalizare.

Pentru mai multe detalii despre construcția și finisarea caselor, despre toate metodele de plată acceptate și pentru contactele directe ale managerilor de vânzări ai Dezvoltatorului, vă invităm să treceți pe web pagina complexului rezidențial „LSD – Living Spaces Design”.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut LSD - Living Spaces Design?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea

S-ar putea să vă intereseze și alte proiecte rezidențiale

Proiecte în apropiere de LSD - Living Spaces Design
Acest proiect mai este numit și Living Spaces Design, Living Spaces Residence.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în LSD - Living Spaces Design din Moara Vlăsiei?

Se oferă spre vânzare case.

Cât costă m² în LSD - Living Spaces Design?

Prețul se clarifică la dezvoltator.

Cum să cumpăr un apartament în LSD - Living Spaces Design în Moara Vlăsiei?

Modalități de plata în LSD - Living Spaces Design: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare LSD - Living Spaces Design?

Casa model pilot, Casa 1A, Casa 1B, Casa 2A, Casa 2B – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC