Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Airport Villas
în Otopeni

Prețul / m2
de la ‍1 308 € +TVA
Dezvoltător
Adresă
dr. Gării Odăi, Otopeni, Ilfov

Schițe și prețuri în Airport Villas

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 20 martie 2023
Vile
110.88 m2
de la ‍1 308 € +TVA / m2de la ‍145 000 € +TVA

Airport Villas pe hartă Otopeni

dr. Gării Odăi, Otopeni, Ilfov

Ipoteca în Airport Villas

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit imobiliar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit imobiliar. Pentru a primi informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar - lăsați un mesaj.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrala termica
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnu
🟧 Parcareterestră
🟧 Regim inalțime3
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilvile
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere4‑camere
🟧 Suprafața locuințe110 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare confortabilă și apropiată de punctele de interes

Ansamblul locativ „Airport Villas” se află dezvoltat pe strada Drumul Gării Odăi, în orașul Otopeni din județul Ilfov. În apropiere de complexul locativ sunt supermarketurile Carrefour Expres și Mega Image și la numai 500 de metri de la case funcționează un restaurant și un supermarket cu program nocturn. Pe o rază de 2,4 km - 2,6 km față de vilele complexului se află Oficiul Poștal, este Sectorul de Poliție și Primăria din Otopeni, sunt sucursale bancare, saloane de înfrumusețare, piețe, farmacii, magazine, funcționează grădinițe, sunt școli și licee. Și sunt de parcurs 2,8 km până la sala de fitness „World Class”, iar la doar 270 de metri față de complexul rezidențial se află Patinoarul Țiriac Telekom Arena. În doar câteva minute cu mașina se ajunge până la Therme București și se parcurg circa 5 km și este doar un kilometru până la Water Park Otopeni. Până la Grădina Zoologică sunt 8,5 km și se parcurge o distanță de 8 km până la centrul comercial „Băneasa Shopping City”.

Stația de autobuze se află la doar 500 de metri față de complexul de vile și în doar câteva minute se ajunge la DN1. De la imobilele ansamblului rezidențial „Airport Villas” sunt 17,7 km până la Piața Unirii din capitală, 15,1 km până la Gara de Nord din București și sunt de parcurs 7,7 km cu mașina de la casele noi până la Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă”, iar Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu” se află localizat la 16,1 km.

Detalii de amenajare ale proiectului rezidențial

Ansamblul de locuințe „Airport Villas” este compus din vile-module de câte 3 sau 5 case. Toate casele sunt luminoase și sunt construite într-un stil arhitectural modern, sunt excepționale și foarte atractive. Regimul de înălțime al imobilelor este egal și fiecare casă este construită cu Parter plus un Etaj și plus o Mansardă. Structura constructivă a imobilelor este formată din cadre din beton armat cu umplutura pereților din cărămidă eficientă din punct de vedere termic și fonic și la fel din astfel de cărămidă sunt realizate toate compartimentările interioare. Casele sunt asemănătoare curcubeului și sunt luminos colorate cu tencuieli decorative de culorile: galben, roșu, verde, albastru ș.a. Imobilele sunt nu numai frumoase dar și dispun de un confort termic sporit și au instalate ferestre cu profil PVC și geam termopan. Toți rezidenții facilită de acces la piscina exterioară organizată în curtea comună a complexului rezidențial și pentru copii sunt organizate locuri de joacă și sunt plantate spații verzi și în complex este instalat un sistem modern de iluminat stradal. Pentru siguranța familiilor ansamblul rezidențial este păzit 24 din 24 de ore și dispune de sistem de supraveghere video. Locurile de parcare sunt terestre, amplasate câte două în fața casei.

Amenajarea și finisarea vilelor

În incinta ansamblului locativ „Airport Villas” sunt prevăzute 16 case inteligent proiectate, fiecare cu câte 4 camere și cu suprafața de 110,88 mp. Vilele dispun de câte un balcon și au o terasă (neacoperită), facilită de grădină cu zonă pentru grătar. La parterul caselor se află proiectat livingul, este bucătăria și o cameră de baie, la etaj se află două dormitoare, este un bloc sanitar și sunt spații de depozitare sau pentru dressing, iar mansarda găzduiește un dormitor pentru oaspeți cu o cameră de baie. În vânzare casele se oferă finisate la cheie și au placări cu gresie, faianță și parchet și bucătăriile sunt mobilate. Sistemele inginerești sunt realizate, centralele termice sunt dotate și conectate. La intrare în fiecare casă este instalată ușă blindată. Complexul are racordare la conducta de gaze naturale, branșament la sistemul de canalizare, complexul este asigurat cu curent electric și alimentat cu apă. Fiecare vilă se contorizează separat și are instalate contoare de gaz, curent și apometre.

Alte detalii despre locuințele noi și toate contactele agenților de vânzări sunt afișate pe pagina web a complexului rezidențial „Airport Villas”.

Mai multe detalii despre acest complex

Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Airport Villas?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Airport Villas Otopeni.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Airport Villas din Otopeni?

Se oferă spre vânzare vile.

Cât costă m² în Airport Villas?

M² în acest complex costă de la ‍1 308 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Airport Villas în Otopeni?

Modalități de plata în Airport Villas: Noua Casă (Prima casă), Credit imobiliar, Plata integrală.

Termen de finalizare Airport Villas?

Vila 1, Vila 2, Vila 3, Vila 4, Vila 5, Vila 6, Vila 7, Vila 8, Vila 9, Vila 10, Vila 11, Vila 12, Vila 13, Vila 14, Vila 15, Vila 16, Vila 17, Vila 18, Vila 19, Vila 20, Vila 21, Vila 22, Vila 23, Vila 24, Vila 25 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC