Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

GRL Quality Residence Lahovari
în Balotești

Vile
de la ‍192 000 €
Prețul / m2
de la ‍1 071 € +TVA
Adresă
str. Ion Lahovari, Dumbrăveni, Balotești, Ilfov

Schițe și prețuri în GRL Quality Residence Lahovari

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 28 februarie 2024
Vile
168 m2
de la ‍1 143 € +TVA / m2de la ‍192 000 € +TVA

GRL Quality Residence Lahovari pe hartă Balotești

str. Ion Lahovari, Dumbrăveni, Balotești, Ilfov

Plata în rate la GRL Quality Residence Lahovari

Noua Casă (Prima casă)

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit bancar

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Ipoteca în GRL Quality Residence Lahovari

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiloc de joacă
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnu
🟧 Număr clădiri27
🟧 Parcaresupraterană proprie
🟧 Regim inalțimeP+M
🟧 Tip imobilvile individuale
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Suprafața locuințe168 m²

Despre ansamblu rezidențial

Perfect localizat de păduri înconjurat și cu capitala învecinat

Ansamblul rezidențial „GRL Quality Residence – Lahovari” se află amplasat pe strada Ion Lahovari în satul Dumbrăveni, comuna Balotești din județul Ilfov. Cartierul locativ este foarte reușit localizat într-o zonă aerisită și liniștită, literalmente înconjurată de zone verzi și păduri. Nu departe se află Edenland Park, este Pădurea Snagov și Pădurea Brânzească. De la casele locative sunt de parcurs doar 350 de metri până la supermarketul Mega Image și pe o rază de până la 500 de metri sunt magazine cu mărfuri mixte. Nu departe de locuințe se află farmacie și la o distanță de 2,5 km funcționează supermarketul Profi. Pentru copii la o distanță de 2 km se află Școala Gimnazială nr. 2 din Balotești și sunt de parcurs 2,7 km până la Grădinița nr. 1 din Balotești.

De la complexul rezidențial „GRL Quality Residence – Lahovari” este acces facil către stația de autobuz STB și de la casele noi sunt de parcurs nu mai mult de 29 km până în Piața Unirii din București, iar până la Gara de Nord din capitală se parcurg nu mai mult de 27 km. Până la Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă” se ajunge parcurgând aproximativ 18 km și sunt circa 21 km până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” din Băneasa.

Detalii constructive generale și prezentarea complexului

Complexul locativ „GRL Quality Residence – Lahovari” reprezintă un cartier rezidențial format din case individuale. Casele noi sunt proiectate într-un stil arhitectural de clasică modernă și toate sunt foarte atractive și au aspecte elegante. Imobilele sunt construite cu un regim egal de înălțime și fiecare casă are câte un Parter și plus un Etaj. La construcția acestora au fost folosite doar materiale calitative și tehnologii inovative cu respectarea tuturor normelor și cerințelor în vigoare. Structura de rezistență a vilelor este compusă din cadre din beton armat și imobilele au toți pereții exteriori, inclusiv și toate compartimentările interioare realizate din cărămidă eficientă termic și fonic.

Teritoriul ansamblului rezidențial „GRL Quality Residence – Lahovari” este amenajat, pentru copii sunt organizate locuri de joacă și accesul în incintă este controlat. Iar pentru parcarea transportului sunt organizate locuri de parcare supraterane, proprii pentru fiecare unitate locative.

Descrierea caselor

În incinta complexului locativ „GRL Quality Residence – Lahovari” sunt concepute 26 de vile confortabile și primitoare. Fiecare casă este inteligent proiectată cu suprafața de 168 mp și rezidenții facilită de câte o curte proprie cu suprafața de teren de 470 mp. În interior imobilele sunt foarte confortabil compartimentate și au spații funcțional gândite. Casele au ferestre mari, sunt luminoase și dispun de scheme cu câte trei dormitoare cu suprafața de aproximativ 15 mp și cu câte un living room de 38 mp, suprafața bucătăriei are 13 mp și casele dispun și de câte o cameră tehnică plus au câte două camere de baie. De asemenea fiecare unitate locativă este proiectată cu câte un garaj propriu cu suprafața de 16,50 mp. Se vând imobilele complet finisate și la maxim utilate. Este instalată câte o centrală termică proprie pentru fiecare casă și sistemul de încălzire este individual (cu posibilitatea de control și modificare a temperaturii pentru fiecare cameră) instalat prin pardoseală și este inclus în prețul imobilului achiziționat. Locuințele se predau în folosință cu racordare totală la toate utilitățile generale și sunt asigurate cu apă, gaz, curent și canal.

Dragi cumpărători, sunteți invitați în ospeție să veniți cu o vizionare la fața locului și să vă convingeți de calitatea lucrărilor, de frumusețea construcțiilor și de confortul zonei rezidențiale. Doar cu un singur click, treceți din site-ul nostru direct pe pagina web a complexului locativ „GRL Quality Residence – Lahovari”, unde sunt prezentate mai multe detalii constructive și de pe care puteți lua legătură directă cu managerii de vânzare ai Dezvoltatorului proiectului locativ.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut GRL Quality Residence Lahovari?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Quality Residence.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în GRL Quality Residence Lahovari din Balotești?

Se oferă spre vânzare vile.

Cât costă m² în GRL Quality Residence Lahovari?

M² în acest complex costă de la ‍1 071 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în GRL Quality Residence Lahovari în Balotești?

Modalități de plata în GRL Quality Residence Lahovari: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală, Credit bancar.

Termen de finalizare GRL Quality Residence Lahovari?

Casa 1, Casa 2, Casa 3, Casa 4, Casa 5, Casa 6, Casa 7, Casa 8, Casa 9, Casa 10, Casa 11, Casa 12, Casa 13, Casa 14, Casa 15, Casa 16, Casa 17, Casa 18, Casa 19, Casa 20, Casa 21, Casa 22, Casa 23, Casa 24, Casa 25, Casa 26, Casa 27 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC