Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Good Residence
în Balotești

Dezvoltatorul a vândut toate apartamentele din acest proiect
Dezvoltător
Adresă
str. Lahovary, 87, Balotești, Ilfov

Good Residence pe hartă Balotești

str. Lahovary, 87, Balotești, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiparcuri si locuri de joacă, sala de fitness, supermarket, supraveghere video
🟧 Încălzirecentrala termică
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamentepeste 600 de unități
🟧 Parcareexterioară
🟧 Regim inalțimeP/ P+1E/ 2E+M
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobil4 ansambluri Good Residence (Eda, Myra, Venus si Terra) formate din vile
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate
🟧 Număr camereduplex, casa individuala
🟧 Suprafața locuințe92–231 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

În partea de Nord a Bucureștiului, în zona Corbeanca-Balotești, se află construite casele ansamblului rezidențial „Good Residence”, județul Ilfov. O parte din casele locative sunt așezate pe strada Lahovari, nr. 87, iar altele se află situate pe Șoseaua Pipera – Tunari, între Balotești și Tunari.

Facilitățile amplasării

Căsuțele Ansamblurilor Rezidențiale „Good Residence” sunt amplasate în una din cele mai verzi zone ale Bucureștiului cu aer proaspăt și multă liniște. Totodată, nu atât de departe de vile se află grădiniță, sunt școli, magazine și supermarketuri, funcționează Centre comerciale, localuri de odihnă și restaurante. Chiar din Complex circulă o linie publică de maxi-taxi. Distanța de la vile până la Piața Unirii este de 26,9 km. Gara de Nord este situată la 26,1 km de la locuințe. Aeroportul Internațional Henri Coandă se află situat la 18,3 km, iar până la Aeroportul Internațional Băneasa sunt de parcurs 19,3 km.

Caracteristici generale a Complexelor Rezidențiale

Ansamblul rezidențial „Good Residence se formează din case particulare construite pe pământ și împărțite în 5 Complexe locative: „Eda”, „Myra”, „Venur”, „Tera” și „Luna”. Structura de rezistență a tuturor caselor se bazează pe cadre din beton armat. Zidăria exterioară și pereții interiori sunt clădiți din cărămidă eficientă. Termo-izolația pereților exteriori este efectuată din polistiren, iar pereții interiori dispun de un sistem de izolare termică cu celuloză. Toate imobilele sunt antiseismice, iar regimul de înălțime este diferit, de exemplu: parter plus mansardă sau parter plus pod sau parter plus un parter înalt și plus un etaj locativ. Toate casele dispun de teren propriu și de locuri personale de parcare. Casele sunt îngrădite cu gard cu înălțimea de 1,8 m din profile din fier și panouri de plasă bordurată. În incinta ansamblului rezidențial funcționează un supermarket, este o cafenea și o grădiniță „Kids Club”. Pentru relaxare și joaca copiilor sunt amenajate două parcuri. Funcționează un salon de înfrumusețare și este o sală da sport „Good Residence Gym”. Există acces securizat la intrare pe teritoriul Complexului locativ, străzile și căile de acces sunt asfaltate și iluminate.

Descrierea generală a caselor

Un număr de peste 600 de unități locative cu tip de imobil – case/vile sunt construite în incinta Ansamblurilor locative „Good Residence”. Toate casele se predau cumpărătorilor în versiune de finisare completă „la cheie”. Pereții din interior sunt prelucrați, tencuiți, acoperiți cu glet și vopsea lavabilă. Finisajele sunt de tip ceramică (gresie, faianță și parchet de marcă Egger), ușa de la intrare este din metal sau PVC, ușile interioare la fel sunt instalate și sunt celulare, ferestrele sunt cu profil PVC cu 5 camere și geam termopan low-e (4 seasons). Camerele de baie la fel sunt finisate și dotate cu obiecte sanitare. Instalațiile termice din case sunt realizate din PPR. Iar instalațiile electrice sunt realizate din cupru. Fiecare casă se încălzește autonom prin centrală termică proprie pe gaz și prin calorifere. Toate vilele sunt racordate la toate utilitățile necesare: la apă, gaze naturale, curent electric trifazic și canalizare. Sunt dotări și cablaj pentru CATV și telefon, internet prin fibră optică.

Metode de achitare

Credit imobiliar, credit ipotecar, credit „Prima casă”.

Mai multe informații utile, amănunte, informații despre sistemul constructiv și finisaje, pozele și descrierile tuturor tipurilor de case cu prețuri și scheme și despre toate metodele de achitare și cum se poate de cumpărat locuințe noi direct de la Dezvoltator, găsiți pe web site-ul ansamblului rezidențial „Good Residence”.

Acest proiect mai este numit și Good Residence Balotesti.

Unde se află Good Residence?

str. Lahovary, 87, Balotești, Ilfov.

Termen de finalizare Good Residence?

Ansamblul Eda, Ansamblul Myra, Ansamblul Venus, Ansamblul Terra, vile Maia, vile North, vile Dalia, vile Vlăsiei, vile Lemmon, vile Adara – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Good Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Good Residence din Balotești?

Dezvoltătorul Good Residence este – Good Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC