În prezent, acest complex nu poate fi vizualizat

Previzualizare foto – fotografie originală aici

Kudo Apartments
în Brașov

Prețul / m2
de la ‍1 436 € +TVA
Dezvoltător
Adresă
str. Pictor Ion Andreescu, 4, Brașov

Mai detaliat despre blocuri

str. Pictor Ion Andreescu, Nr. 4, Brașov (Bloc 1)
5 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2023 tr. 2
În desfășurare
str. Pictor Ion Andreescu, Nr. 4, Brașov (Bloc 2)
5 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2023 tr. 2
În desfășurare

Schițe și prețuri în Kudo Apartments

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 26 ianuarie 2024
1 camere
60.86 m2
de la ‍1 954 € +TVA / m2de la ‍118 900 € +TVA
2 camere
67.31 m2
de la ‍1 879 € +TVA / m2de la ‍126 500 € +TVA
3 camere
92.77 m2
de la ‍1 924 € +TVA / m2de la ‍178 500 € +TVA
Penthouse-uri
241.6 m2
de la ‍1 436 € +TVA / m2de la ‍346 900 € +TVA

Kudo Apartments pe hartă Brașov

str. Pictor Ion Andreescu, 4, Brașov

Plata în rate la Kudo Apartments

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit imobiliar. Pentru a primi informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar - lăsați un mesaj.

Ipoteca în Kudo Apartments

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăcaramida, beton
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţizone verzi, aliniamente, parcuri, scuaruri și grădini publice
🟧 Încălzireincalzire pardoseala
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportacces facil la mijloacele de transport in comun
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri2
🟧 ParcareParcare subterană / supraterană
🟧 Regim inalțimeP+5
🟧 SecuritateAcces securizat
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduri caramida

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisaje moderne
🟧 Număr camere1‑camere,2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe60.86 – 241.6 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasat liniștit și centralizat

Ansamblul rezidențial „Kudo Apartments” se află localizat într-o zonă liniștită și totodată apropiată de centrul orașului și locuințele noi se amplasează pe strada Pictor Ion Andreescu, la numărul 4 în orașul Brașov. În apropierea complexului rezidențial se află supermarketul Kaufland și funcționează diverse restaurante și cafenele. La mici distanțe sunt spitale și centre medicale (spitalul privat „Clinicco”, centrul diagnostic, centrul „Medical Croma”) și Spitalul Regional se va afla la o distanță ce poate fi parcursă în nu mai mult de 8 minute de mers cu transport personal față de complexul locativ. Pentru copiii locatarilor la 450 de metri se află Grădinița „Pinochio” și sunt de parcurs 550 de metri până la Școala Gimnazială Nr. 14 și 800 – 850 de metri până la Școala Gimnazială Nr. 12 și până la Grădinița „Iolanda”, iar la aproape un kilometru se află Grădinița „Maya Montessori” și Colegiul Național Economic „Andrei Bârseanu”. Complexul sportiv „CSS Brașovia” este amplasat la o distanță de 800 de metri si este 1,2 km până la Stadionul Silviu Ploeșteanu.

De la complexul rezidențial „Kudo Apartments” este acces facil către stațiile cu mijloacele de transport în comun și în 5 minute cu transport se ajunge până la Piața Sfatului Central sau până la care se poate de ajuns pe jos în maxim 30 de minute parcurgând nu mai mult de 2,4 km. Iar în doar 10 minute se ajunge cu mașina până la poalele muntelui Tâmpa și în 20 de minute până la pârtiile de schi din Poiana Brașov. Gara din Brașov se află la 5 km față de complex și sunt 10 km până la Aeroportul Internațional din Brașov.

Prezentare proiect

Proiectul rezidențial „Kudo Apartments” este compus din două clădiri de apartamente, excepțional proiectate într-un stil arhitectural modern cu un regim mic de înălțime și cu un grad înalt de rezistență seismică, fiecare având câte un Parter și plus 5 Etaje locative. Pentru o stabilitate înaltă fundațiile clădirilor sunt realizate pe piloni forați și suprastructura clădirilor constă din cadre din beton armat cu pereți din cărămidă eficientă termic și fonic. Astfel apartamentele dispun de un grad înalt de intimitate și au pereți izolați termic cu un sistem de protecție a zgomotelor de până la 71 de decibeli. Toate coridoarele, spațiile comune și holurile blocurilor locative sunt ultramodern finisate, cu bun gust și cu o mare atenție la fiecare detaliu, iar la casa scării sunt instalate lifturi de ultimă generație. În curtea complexului sunt zone verzi plantate, spații amenajate pentru pietoni și diverse locuri pentru joaca copiilor. Locurile de parcare din incinta ansamblului rezidențial „Kudo Apartments” sunt amenajate suprateran în curtea ansamblului și există și parcări subterane sub fiecare bloc locativ, unde este acces independent, iar în parcarea subterană este amenajată o stație de încărcare pentru autovehiculele electrice.

Locuințe și finisaje

Complexul rezidențial „Kudo Apartments” oferă pe piață locuințe cochete cu o cameră de tip Studio, apartamente spațioase cu 2 și 3 camere, ce au câte două camere de baie și unități locative de lux de tip Penthouse. Suprafețele locuințelor variază între 60,86 mp și 241,6 mp și apartamentele sunt proiectate într-o mare varietate de modele de scheme, cu spații de depozitare, cu bucătării deschise de tip open și separate, cu balcoane și terase, unele dintre care depășesc mărimea de 200 mp. Se livrează unitățile locative modern finisate cu materiale de ultimă generație din game de top, alese de la furnizori de elită. Și au toate instalațiile realizate și cu sistem de încălzire realizat autonom cu instalații montate prin pardoseală.

Complexul rezidențial „Kudo Apartments” este dezvoltat de compania „Kasper Developments”, ce are o experiență în domeniul dezvoltării de imobiliare de peste 15 ani. Contactele biroului de vânzări și restul detaliilor tehnice despre locuințele noi sunt afișate pe pagina web a complexului rezidențial „Kudo Apartments”, unde aveți acces direct din site-ul nostru, nu ezitați să-l vizitați.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Kudo Apartments?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Kudo Bartolomeu.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Kudo Apartments din Brașov?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere, penthouse-uri.

Cât costă m² în Kudo Apartments?

M² în acest complex costă de la ‍1 436 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Kudo Apartments în Brașov?

Modalități de plata în Kudo Apartments: Credit ipotecar, Credit imobiliar.

Termen de finalizare Kudo Apartments?

Bloc 1, Bloc 2 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC