Previzualizare foto – fotografie originală aici

KarpatenHaus
în Brașov

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Carpaților, 14, zona Astra, Brașov

Mai detaliat despre blocul

str. Carpaților, 14, zona Astra, Brașov (KarpatenHaus)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 1
Indisponibil

KarpatenHaus pe hartă Brașov

str. Carpaților, 14, zona Astra, Brașov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiboxe depozitare
🟧 Încălzireîncălzire în pardoseală marca Rehau, cu termostat inteligent în fiecare cameră, centrală termică individuală marca Viessmann
🟧 Mijloace de transportstația de autobuz cu linie directă către Livada Poștei se află in fața clădirii
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente21
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresupraterană și subterană
🟧 Regim inalțime5
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela alb
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe67–97 m²

Despre ansamblu rezidențial

Despre locația ideală

Ansamblul de locuințe „KarpatenHaus” se află construit în una din cele mai frumoase zone ale orașului Brașov - zona Astra/Răcădău, pe strada Carpaților, la numărul 14, nu departe de Dealul Melcilor și în apropiere de Pădurea Tâmpei.

Locuințele noi se învecinează cu Parcul Trandafirilor, unde se ajunge în câteva minute pe jos. Centrul comercial „Magnolia Shopping Center” cu Carrefour market se află la o distanță de doar 400 de metri de la casa de apartamente. Și la mici distanțe față de blocul rezidențial se află: sala sportivă „Korona Fight Sports”, este frizerie, farmacie, librărie și se află centrul medical „Kamiva Med”, clinica „Neurodent”, sunt cafenele, restaurante, minimarket-uri (Profi, Mega Image, LIDL), funcționează bănci și este oficiu poștal. Sunt de parcurs doar 1100 de metri până la Școala Gimnazială Nr. 4 de pe strada Jepilor și 1400 de metri până la Grădinița „Boboceii Kindergrden”.

Imediat lângă casa cu apartamente „KarpatenHaus” se află stația de mijloace de transport în comun cu rute de autobuz. Sunt 1,8 km până în Centrul Nou și 2,3 km până la Centrul Vechi. Distanța de la locuințe până la Gara din Brașov este de doar 2,4 km și sunt de parcurs circa 15-16 km până la Aeroportul International din Brașov.

Caracteristica și amenajarea blocului locativ

Ansamblul imobiliar „KarpatenHaus” prezintă un bloc rezidențial solid cu un regim de înălțime de 5 Etaje. Imobilul este construit pe fundații de tip radier din beton armat cu o structură de rezistență trainică formată din beton armat și închideri exterioare cu zidărie din cărămidă termică Porotherm inclusiv și toate compartimentările interioare și pereții dintre apartamente sunt din cărămidă eficientă fonic cu nut și feder. Grosimea închiderilor exterioare este de 30 cm, pereții interiori despărțitori dintre apartamente sunt zidiți cu grosimea de 25 cm, iar grosimea compartimentărilor este de 12 cm. La intrare în bloc este proiectat un hol generos, casa scării este spațioasă și are instalat și un ascensor de ultimă generație.

În incinta blocului sunt organizate locuri (interioare) special dedicate pentru parcarea bicicletelor și există boxe de depozitare construite la subsolul clădirii rezidențiale. La fel la subsol se află organizate și locuri de parcare pentru automobile, dar și există și locuri de parcare poziționate supraterane, în total în complex sunt prevăzute 25 de locuri de parcare.

Detaliile apartamentelor

Proiectul imobiliar „KarpatenHaus” dispune de un total de 21 de unități locative modern compartimentate cu scheme confortabile și funcționale. Apartamentele sunt proiectate cu spații decomandate și au 2 sau 3 camere generoase. Suprafețele utile ale locuințelor variază între 49 și 79 mp. Iar cu suprafața de 138 mp este prezentat unicul apartament de tip – Penthouse. Toate locuințele dispun de balcoane și terase drăguțe, care au instalate uși glisante.

În folosință toate apartamentele se predau în versiune de finisare – „La alb”. Și dispun de toate instalațiile inginerești montate. Este prevăzută câte o centrală termică proprie de marca Viessmann pentru fiecare apartament și toate instalațiile sistemului de încălzire sunt de la Rehau și sunt conduse prin pardoseală și în fiecare cameră sunt instalate termostate inteligente. Datorită faptului că în apartamente nu sunt instalate calorifere, aveți posibilitatea de a implementa mai multe idei de design fără a fi limitați de spațiu și elemente nedorite. Fiecare proprietate locativă dispune de branșament la sistemele de alimentare cu apă, gaze naturale, curent electric și este racordare la canalizare.

La intrare în apartamente sunt instalate uși de acces de un grad foarte înalt de siguranță.

Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „KarpatenHaus Brașov” este compania germană „German Living”, care a lăsat amprenta sa de calitate superioară la fiecare detaliu. Dezvoltatorul oferă discount-uri plăcute pentru plata în avans și acceptă plata apartamentelor noi cu soluții de finanțare prin creditare.

Sunteți așteptați cu o vizită în ospeție la blocul locativ, pentru a vă convinge despre calitatea construcției și pentru a fi ademeniți de aspectul clădirii locative. Pentru a vă programa cu o vizionare la imobil și pentru a vedea toate scheme apartamentelor, disponibilitatea locuințelor, informații despre metodele de plată acceptate, detalii de finisare și contactele directe ale Dezvoltatorului, vă rugăm să treceți direct pe pagina web a complexului rezidențial „KarpatenHaus Brașov”.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Karpaten Haus Residence Brașov, Karpaten Haus Brașov.

Unde se află KarpatenHaus?

str. Carpaților, 14, zona Astra, Brașov.

Termen de finalizare KarpatenHaus?

KarpatenHaus – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în KarpatenHaus în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul KarpatenHaus din Brașov?

Dezvoltătorul KarpatenHaus este – German Living.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC