Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Giardino Bianco
în Tunari

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Primaverii, 7, Tunari, Ilfov

Giardino Bianco pe hartă Tunari

str. Primaverii, 7, Tunari, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Încălzirecentrală termică IMMERGAS
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr apartamente24 vile individuale
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+1E
🟧 Securitateperimetru monitorizat 24/7
🟧 Tip imobilvile individuale
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet la alegere
🟧 Număr camere3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe240–270 m²

Despre ansamblu rezidențial

Așezare

Ansamblul rezidențial „IL Giardino Bianco” este situat pe șoseaua care leagă comuna Tunari din județul Ilfov de Otopeni, anume pe strada 23 august la numărul 20. Complexul lovativ se află la o distanță care poate fi parcursă în doar 30 de minute până la zona de birouri din Pipera.

Descrierea cartierului locativ

Rezidența „IL Giardino Bianco” cuprinde 24 de case foarte frumoase, împărțite în patru variante, dar toate construite cu un parter și un etaj. Tehnologia construcțiilor este cu pereți din cărămidă portantă de la Soceram de 25 cm. Termosistemul pereților exteriori este de la Austrotherm și este realizat din polistiren expandat de 10 cm EPS80. Acoperișul la fel este izolat termic cu vată minerală cu grosimea de 20 cm. Tâmplăria exterioară instalată este de la Salamander și are profil de 7 camere și geam dublu. Din exterior casele sunt decorate cu finisaje de piatră sau din lemn, au un stil arhitectural modern și foarte atractiv și dispun de suprafața terenului între 240 mp și 270 mp. Toate locuințele sunt construite cu o suprafață totală utilă de 156 mp și au câte 3 dormitoare și câte 2 băi. Toate dispun de câte o curte privată, au gazon verde și sunt împrejmuite cu garduri rustice și copaci decorativi. Pentru fiecare casă îi revine câte două locuri de parcare terestre. Interiorul caselor este finisat „la cheie” cu materiale de cea mai bună calitate, cu gresie și faianță din Spania, cu parchet din lemn masiv sau plinte din lemn. Băile sunt complet finisate și dispun de obiecte sanitare. Ușile interioare sunt din lemn și sunt instalate, iar ușa de la intrare este din metal și este termoizolată cu vată minerală cu grosimea de 5 cm. La scările interioare sunt montate balustrade din sticlă sau din metal. Toate utilitățile sunt conectate (gaz, apă, canal și curent electric) și este iluminat public. Încălzirea este autonomă cu centrală termică individuală pentru fiecare locuință aparte de marcă Immergas. Casele sunt dotate cu alarmă și sunt conectate la sistemul de monitorizare video a unei firme de securitate.

Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „IL Giardino Bianco” este consorțiul CaseBineFăcute.ro.

Complexul locativ „IL Giardino Bianco” vă invită cu drag să veniți pe site-ul web și să vă convingeți de toate facilitățile acestui incomparabil Ansamblu rezidențial.

Acest proiect mai este numit și Giardino Bianco Tunari.

Unde se află Giardino Bianco?

str. Primaverii, 7, Tunari, Ilfov.

Termen de finalizare Giardino Bianco?

bloc 1, bloc 2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Giardino Bianco în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Giardino Bianco din Tunari?

Dezvoltătorul Giardino Bianco este – Giardino Bianco.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC