Previzualizare foto – fotografie originală aici

IBO Vila 2
în Mamaia-Sat

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. M17, Mamaia-Sat, Constanța

IBO Vila 2 pe hartă Mamaia-Sat

str. M17, Mamaia-Sat, Constanța

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftnu
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente2 vile
🟧 Număr clădiri2 vile
🟧 Parcareterestră
🟧 Regim inalțimeP+1E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilvile
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere4‑camere
🟧 Suprafața locuințe124 m²

Despre ansamblu rezidențial

Ademenitor localizată cu acces la lac și mare

Ansamblul imobiliar „IBO VILA 2” se găsește localizat într-o zonă foarte liniștită și ferită de trafic - între Lacul Siutghiol și Marea Neagră, pe strada M17, în stațiunea Mamaia - Sat din județul Constanța. Zona de amplasare a imobilelor este nepoluată și oferă doar aer curat, liniște, calmare, сer senin și fericire. Aici este o zonă în continuă dezvoltare și „Vila IBO 2” se învecinează cu campingul „Hanul Piraților”, are în apropiere pensiuni, hoteluri, sunt cafenele, terase și restaurante.

De la „IBO Vila 2” este acces facil către Bulevardul Mamaia – Nord, unde se ajunge parcurgând o distanță de doar 1,1 km, de la casă până la Plaja Hanul Piraților sunt de parcurs doar 1600 de metri și sunt doar 350 de metri până la malul Lacului Siutghiol. Până la Parcul Acvatic „Aqua Magic Mamaia” este o distanță de 9,3 km. Piața Unirii din Constanța se află la o distanță de 14,6 km față de IBO Vila 2, până la Gara din Constanța sunt de parcurs 15,5 km, iar Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” este pozițional la 24,4 km.

Detalii tehnice și momente de amenajare

Complexul de vile „IBO Vila 2” este prezentat cu 4 corpuri identice, vilele prevăzute cu un regim mic de înălțime și au câte un Parter și un Etaj.

Imobilele sunt construite din materiale durabile și calitative, cu folosirea tehnologiilor inovative și au aspecte moderne și atractive. Structura constructivă a vilelor constă din cadre din beton armat și cu pereți exteriori zidiți din cărămidă eficientă termic, precum și compartimentările interioare la fel sunt realizate din cărămidă termo și fono eficientă. În plus pentru sporirea sistemului termic a caselor, acestea sunt izolate termic pe partea exterioară cu polistiren și tâmplăria instalată la vile dispune de profil PVC (5 termo camere) și are geam termopan instalat în trei rânduri de sticlă.

Locurile de parcare sunt organizate supraterane, iar curtea ansamblului de locuințe IBO Vila 2 este îngrădită și are frumos amenajate spații verzi. Accesul în incinta curții este securizat și controlat.

Descrierea vilelor

Ansamblul imobiliar „IBO Vila 2” prezintă vile simpatice, cu spații luminoase și cu scheme funcționale cu 4 camere. Vilele sunt construite pe un teren cu suprafața de 240 de metri (fiecare) și suprafața construită a fiecărei vile este de 160 mp, iar suprafața utilă a unei locuințe este de 124 mp. Toate casele sunt excepțional proiectate cu scheme logic gândite, unde Parterul găzduiește o bucătărie, o cameră de zi spațioasă, are un bloc sanitar, un hol și ieșire la terasă, iar la Etaj se află proiectate trei dormitoare și două camere de baie, unul dintre dormitoare este mai mare și dispune de un spațiu dedicat pentru dressing.

„IBO Vila 2” se predă în folosință beneficiarilor finisată în versiune – „La alb” și dispune de pereții tencuiți și are pardoselile turnate cu sapă, are ferestre instalate și ușa de la intrare este montată. Are toate instalațiile conduse și beneficiază de sistem de încălzire autonom cu centrală termică proprie. Plus la momentul predării imobilelor în folosință utilitățile sunt racordate.

Compania de construcții „IBO Rezidențiale Constanța” este Dezvoltatorului complexului „IBO Vila 2” și realizează proiectele sale calitative cu o atenție deosebită la fiecare detaliu, precum și acceptă diverse metode de plată și oferă posibilitatea de plată – în rate direct de la Dezvoltator.

Dacă sunteți interesați de vila IBO 2,neapărat trebuie să vă programați la o vizionare, pentru a vedea personal toate facilitățile acestei locuințe încântătoare și atât de ademenitoare. Pentru contacte și alte informații, vă rugăm să treceți chiar din site-ul nostru direct pe pagina web a Dezvoltatorului - „IBO Rezidențiale Constanța”.

Acest proiect mai este numit și IBO Vila Mamaia.

Unde se află IBO Vila 2?

str. M17, Mamaia-Sat, Constanța.

Termen de finalizare IBO Vila 2?

Vila 1, Vila 2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în IBO Vila 2 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul IBO Vila 2 din Mamaia-Sat?

Dezvoltătorul IBO Vila 2 este – IBO Rezidentiale Constanța.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC