Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Grande Residence
în Constanța

Prețul / m2
de la ‍854 € +TVA
pe ‍63 €
Dezvoltator
Adresa
str. M19, zona Hanul Piraților, Mamaia Nord, Constanța

Schițe și prețuri în Grande Residence

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 8 februarie
Garsoniere34.53–41 m2de la ‍853 € +TVA / m2de la ‍35 000 € +TVA
1 camere
de la 42 m2de la ‍904 € +TVA / m2de la ‍38 000 € +TVA
2 camere
de la 55 m2de la ‍927 € +TVA / m2de la ‍51 000 € +TVA
3 camere
de la 60 m2de la ‍916 € +TVA / m2de la ‍55 000 € +TVA

Grande Residence pe hartă Constanța

str. M19, zona Hanul Piraților, Mamaia Nord, Constanța

Etape dezvoltare

Grande Residence
dat în exploatare
sunt locuințe la vânzare
finalizat1 trimestrul 2021

Modalități de achiziție a unui apartament în Grande Residence

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit imobiliar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit imobiliar. Pentru a primi informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar - lăsați un mesaj.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit bancar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţipiscină exterioară
Încălzirecentrală termică proprie
Liftda
Mijloace de transportmicrobuz
Număr clădiri1
Parcaresupraterană
Regim inalțimeP+6E
Structură rezistențăbeton armat cu închideri din BCA
Tip imobilbloc locuințe
Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisate complet
Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente41–60 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Liniștit localizat

Ansamblul de locuințe „Grande Residence” se găsește amplasat pe strada M19, în zona Hanul Piraților din Nordul stațiunii Mamaia, județul Constanța. În proximitatea locuințelor noi funcționează supermarketul Mega Image, este o piață agroalimentară, sunt diverse magazine mici și se află cafenele, taverne, baruri și restaurante.

Nu departe de blocul locativ sunt stații de transport public și circulă autobuze și microbuze. De la complexul locativ „Grande Residence” până în centrul orașului Constanța se parcurge o distanță de 14 km, sunt circa 15 km până la Gara din Constanța și 26,5 km până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu”.

Despre complexul imobiliar

Ansamblul locativ „Grande Residence” dispune de un bloc de locuințe moderne, construit responsabil cu un regim de înălțime cu Parter și 6 Etaje. Structura constructivă a imobilului constă din cadre din beton armat cu toții pereții formați din blocuri din beton celular autoclavizat BCA. Peste pereții perimetrali exteriori ai clădirii este aplicat sistemul termic, acesta este format din polistiren de 10 cm și fațadele casei de apartamente sunt finisate cu tencuială decorativă de culoarea albă într-o combinație de contrast cu culoarea grafitului a balustradelor balcoanelor și elementelor decorative aplicate pe fațadă. Imobilul este proiectat într-un stil arhitectural modern și are un aspect forate atractiv. La blocul rezidențial este instalată tâmplărie calitativă cu profil PVC Salamander cu 6 camere termice, geamul instalat este de tip termopan are trei foi de sticlă. Blocul locativ se predă în folosință cu toate spațiile interioare comune finisate și la casa scării pardoselile sunt finisate cu quartz, sistemul de iluminat este complet realizat, și balustradele sunt instalate și este un ascensor modern instalat, liftul funcționează liniștit este foarte sigur și dispune de capacitatea de transportare a 6 persoane.

În curtea complexului rezidențial este prevăzută o piscină exterioară și sunt spații verzi. Pentru parcarea transportului rezidenților, toate locurile de parcare sunt organizate supraterane (acoperite).

Apartamente

Cu un total de 36 unități locative este prezentat blocul rezidențial „Grande Residence”. În vânzare sunt oferite garsoniere cu suprafața utilă de 41 mp - 42 mp, apartamente cu 2 camere cu suprafața de 55,3 mp și cu mărimea de 60 mp sunt prezentate proprietățile locative cu 3 camere. Locuințele facilită de balcoane, de unde se deschid vederi excepționale către Marea Neagră, Lacul Siutghiol și către canalul Dunărea – Marea Neagră. Apartamentele se livrează absolut finisate și complet echipate, cu finisaje de calitate înaltă și modele moderne de import. Tavanele și pereții sunt nivelați și prelucrați cu amestec uscat, dispun de un strat de finiș cu glet și sunt zugrăviți cu vopsea lavabilă de culoare albă. Plăcile de gresie, faianță și parchetul folosite sunt de producere italiană. Ușa de acces instalată la intrare în fiecare apartament este din metal cu sistem de antiefracție, iar ușile interioare instalate la camere sunt din lemn. Sistemul de electricitate din bloc și din fiecare apartament este complet realizat cu instalații din cupru și cu doze electrice (prize și întrerupătoare) de import de producere italiană. Și instalații, elemente și țevi din PPR sunt realizate sistemul sanitar și sistemul termic. Pentru fiecare apartament este prevăzută proprie câte o centrală termică în condensații cu funcționare pe gaz. În exploatație imobilul se predă cu racordare completă la utilitățile generale (la apă, gaz, curent) și cu branșament la sistemul de canalizare și în fiecare unitate locativă sunt instalate contoare de gaz, electricitate și apometre. Toate apartamentele beneficiază și de toate utilitățile publice și au telefonie fixă, TV și internet.

Informații despre metodele de plată acceptate, despre disponibilitate, contactele directe către managerii dezvoltatorului și alte detalii suplimentare despre finisarea locuințelor sunt afișate pe pagina web a complexului locativ „Grande Residence”, unde vă invităm să treceți imediat din site-ul nostru.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Grande Residence?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Grande Residence în Constanța?

Se oferă spre vânzare garsoniere.

Cât costă metru pătrat în Grande Residence?

Metru pătrat în acest complex costă de la 854 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Grande Residence în Constanța?

Modalități de plata în Grande Residence: Noua Casă (Prima casă), Credit imobiliar, Credit ipotecar, Credit bancar, Plata integrală.

Termen de finalizare Grande Residence?

Grande Residence – dat în exploatare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC