Previzualizare foto – fotografie originală aici

Grande Residence
în Mamaia-Sat

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresă
str. M19, zona Hanul Piraților, Mamaia Nord, Constanța

Mai detaliat despre bloc

Grande Residence
7 etaj
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în trimestrul 1 a anului 2021

Grande Residence pe hartă Mamaia-Sat

str. M19, zona Hanul Piraților, Mamaia Nord, Constanța

Caracteristici ale complexului rezidențial

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din BCA
🟧 Facilităţipiscină exterioară
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportmicrobuz
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+6E
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe41–60 mp

Despre ansamblu rezidențial

Liniștit localizat

Ansamblul de locuințe „Grande Residence” se găsește amplasat pe strada M19, în zona Hanul Piraților din Nordul stațiunii Mamaia, județul Constanța. În proximitatea locuințelor noi funcționează supermarketul Mega Image, este o piață agroalimentară, sunt diverse magazine mici și se află cafenele, taverne, baruri și restaurante.

Nu departe de blocul locativ sunt stații de transport public și circulă autobuze și microbuze. De la complexul locativ „Grande Residence” până în centrul orașului Constanța se parcurge o distanță de 14 km, sunt circa 15 km până la Gara din Constanța și 26,5 km până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu”.

Despre complexul imobiliar

Ansamblul locativ „Grande Residence” dispune de un bloc de locuințe moderne, construit responsabil cu un regim de înălțime cu Parter și 6 Etaje. Structura constructivă a imobilului constă din cadre din beton armat cu toții pereții formați din blocuri din beton celular autoclavizat BCA. Peste pereții perimetrali exteriori ai clădirii este aplicat sistemul termic, acesta este format din polistiren de 10 cm și fațadele casei de apartamente sunt finisate cu tencuială decorativă de culoarea albă într-o combinație de contrast cu culoarea grafitului a balustradelor balcoanelor și elementelor decorative aplicate pe fațadă. Imobilul este proiectat într-un stil arhitectural modern și are un aspect forate atractiv. La blocul rezidențial este instalată tâmplărie calitativă cu profil PVC Salamander cu 6 camere termice, geamul instalat este de tip termopan are trei foi de sticlă. Blocul locativ se predă în folosință cu toate spațiile interioare comune finisate și la casa scării pardoselile sunt finisate cu quartz, sistemul de iluminat este complet realizat, și balustradele sunt instalate și este un ascensor modern instalat, liftul funcționează liniștit este foarte sigur și dispune de capacitatea de transportare a 6 persoane.

În curtea complexului rezidențial este prevăzută o piscină exterioară și sunt spații verzi. Pentru parcarea transportului rezidenților, toate locurile de parcare sunt organizate supraterane (acoperite).

Apartamente

Cu un total de 36 unități locative este prezentat blocul rezidențial „Grande Residence”. În vânzare sunt oferite garsoniere cu suprafața utilă de 41 mp - 42 mp, apartamente cu 2 camere cu suprafața de 55,3 mp și cu mărimea de 60 mp sunt prezentate proprietățile locative cu 3 camere. Locuințele facilită de balcoane, de unde se deschid vederi excepționale către Marea Neagră, Lacul Siutghiol și către canalul Dunărea – Marea Neagră. Apartamentele se livrează absolut finisate și complet echipate, cu finisaje de calitate înaltă și modele moderne de import. Tavanele și pereții sunt nivelați și prelucrați cu amestec uscat, dispun de un strat de finiș cu glet și sunt zugrăviți cu vopsea lavabilă de culoare albă. Plăcile de gresie, faianță și parchetul folosite sunt de producere italiană. Ușa de acces instalată la intrare în fiecare apartament este din metal cu sistem de antiefracție, iar ușile interioare instalate la camere sunt din lemn. Sistemul de electricitate din bloc și din fiecare apartament este complet realizat cu instalații din cupru și cu doze electrice (prize și întrerupătoare) de import de producere italiană. Și instalații, elemente și țevi din PPR sunt realizate sistemul sanitar și sistemul termic. Pentru fiecare apartament este prevăzută proprie câte o centrală termică în condensații cu funcționare pe gaz. În exploatație imobilul se predă cu racordare completă la utilitățile generale (la apă, gaz, curent) și cu branșament la sistemul de canalizare și în fiecare unitate locativă sunt instalate contoare de gaz, electricitate și apometre. Toate apartamentele beneficiază și de toate utilitățile publice și au telefonie fixă, TV și internet.

Informații despre metodele de plată acceptate, despre disponibilitate, contactele directe către managerii dezvoltatorului și alte detalii suplimentare despre finisarea locuințelor sunt afișate pe pagina web a complexului locativ „Grande Residence”, unde vă invităm să treceți imediat din site-ul nostru.

Unde se află Grande Residence?

str. M19, zona Hanul Piraților, Mamaia Nord, Constanța.

Termen de finalizare Grande Residence?

Grande Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Grande Residence.

Cine este dezvoltatorul Grande Residence din Mamaia-Sat?

Dezvoltator Grande Residence – Grande Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC