Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex IBO T7
în Mamaia

Stoc epuizat de la dezvoltator
Adresa
str. T7, Năvodari, Constanța

Schițe și prețuri în IBO T7

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
Studiouri
de la 43.85 m2totul e vândut
2 camere
de la 80.7 m2totul e vândut
3 camere
de la 99.95 m2totul e vândut

IBO T7 pe hartă Mamaia

str. T7, Năvodari, Constanța

Etape dezvoltare

Ibo T7
construit
totul e vândut
finalizat4 trimestrul 2021

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţivideointerfon, loc de joaca pentru copii
Încălzirecentrală termică
Liftda
Număr clădiri1
Parcaresupraterană
Regim inalțimeP+5E
Structură rezistențăbeton armat
Tip imobilbloc locuințe
Сurte închisăsistem de supraveghere video

Despre apartamente

Număr camerestudio-uri, 2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente43–99 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Despre amplasare, vecinătăți și distanțe

Complexul rezidențial „IBO T7” se află localizat pe strada T7 în localitatea Mamaia Sat/Năvodari din județul Constanța. La o distanță de numai 500 de metri față de ansamblul locativ funcționează supermarketul Lidl și sunt de parcurs circa 600 de metri până la farmacie. În proximitatea imobilelor sunt organizate locuri de joacă pentru copii, iar în numai 10 minute pietonal se ajunge până la litoralul Mării Negre, până la care se parcurg nu mai mult de 900 de metri. Complexul locativ „IBO T7” se învecinează cu o mulțime de campinguri, vile, hotele, cafenele, restaurante, baruri și taverne. Iar în 6-7 minute cu mașina se ajunge până la cele mai întrebate cluburi de noapte.

De la casa de apartamente este acces facil către stațiile mijloacelor de transport în comun de pe bulevardul Mamaia Nord și sunt de parcurs aproximativ 15,6 km – 16,7 km până în centrul orașului Constanța. Gara din Constanța se află localizată la o distanță de 16 km față de blocul rezidențial „IBO T7” și sunt de parcurs 20,9 km până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu”.

Descrierea generală a proiectului locativ

Ansamblul rezidențial „IBO T7” este prezentat cu o clădire modernă de apartamente confortabile. Imobilul este proiectat cu un regim de înălțime cu Parter plus 5 Etaje și este responsabil construit în corespundere cu toate normele și cerințele în vigoare. Structura de rezistență a blocului locativ constă din cadre din beton armat și pereții imobilului sunt realizați din materiale termic și fonic rezistente. Fațadele casei de apartamente sunt finisate cu tencuială decorativă și imobilul are un aspect elegant și atractiv. Tâmplăria instalată la blocul de apartamente dispune de profil PVC cu 7 camere termice și are geam termopan tripan. Pentru circuitul interior pe vertical și pentru confortul rezidenților la casa scării din bloc este instalat un ascensor de ultimă generație, acesta funcționează fără gălăgie, este sigur și confortabil.

Accesul în incinta blocului locativ este controlat și este instalat sistem de control prin video interfon. Precum și sistemul de supraveghere video este instalat pe întreg teritoriul complexului de locuințe, inclusiv se distinge și asupra spațiilor comune. În curtea complexului rezidențial „IBO T7” este modern amenajat un spațiu de joacă pentru copii și sunt plantate insule verzi și spații de relaxare. Toate locurile de parcare din complex sunt organizate supraterane lângă casa de apartamente.

Apartamente, suprafețe și finisaje

În incinta blocului rezidențial „IBO T7” sunt concepute locuințe cu o cameră de tip Studio și apartamente cu 2 și 3 camere. Apartamentele sunt eficient compartimentate cu spații funcționale și au suprafețele de la 43 mp până la 99 mp. Proprietățile locative facilită de balcoane deschise, la care sunt instalate balustrade cu nuiele de metal și sunt finisate cu plăci de gresie pentru exterior. În versiune de finisare – „La alb” sunt predate locuințele și acestea dispun de toate pardoselile mecanizat turnate până la nivel sapă și în apartamente sunt toate tavanele și toți pereții tencuiți mecanizat și cu un strat de glet finisați și la intrare în fiecare apartament este instalată ușă din metal. Toate instalațiile inginerești sunt complet realizate, sunt montate țevile sanitare și toate conductele de electricitate. Sistemul termic este realizat și pentru fiecare locuință este dotată câte o centrală termică proprie. Imobilul se predă în exploatare cu utilități branșate și cu racordare la sistemul de alimentare cu gaze naturale.

Sunteți așteptați cu o vizionare la blocul de apartamente „IBO T7” pentru a simți plăcerea de a locui în vecinătate cu Marea Neagră. Pentru programări la vizionări, pentru contactele managerilor de vânzări, pentru alte detalii de finisare și pentru informații depline despre metodele de plată acceptate, vă invităm să treceți pe pagina web a Dezvoltatorului, acces imediat către care este oferit chiar din site-ul nostru.

Unde se afla IBO T7?

str. T7, Năvodari, Constanța.

Termen de finalizare IBO T7?

Ibo T7 – construit.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul IBO T7.

Cine este dezvoltatorul IBO T7 în Mamaia?

Dezvoltator IBO T7 – IBO Rezidentiale Constanța.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC