Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex IBO Vila 1
în Mamaia

Stoc epuizat de la dezvoltator
Adresa
str. M20, Mamaia-Sat, Constanța

Schițe și prețuri în IBO Vila 1

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
Vile
de la 124 m2totul e vândut

IBO Vila 1 pe hartă Mamaia

str. M20, Mamaia-Sat, Constanța

Etape dezvoltare

construit
finalizat 2020

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Încălzirecentrală termică
Liftnu
Număr apartamente4 vile
Parcareterestră
Regim inalțimeP+1E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilvile
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă
Сurte închisăda

Despre apartamente

Finisare apartamentela cheie
Număr camere4‑camere
Suprafața apartamente124mp utili

Informații despre Ansamblul rezidențial

Adresa

Ansamblul de imobile „IBO Vila 1” se găsește localizat într-o zonă bine dezvoltată în plină expansiune, pe strada M20, localitatea Mamaia-Sat din județul Constanța. Vilele sunt poziționate pe malul Lacului Siutghiol și la o mică distanță până la Marea Neagră de doar 1500 de metri pietonal, unde ajunge în maxim 15-20 de minute.

De la complexul rezidențial „IBO Vila 1” până în centrul orașului Constanța este de parcurs o distanță de 14,2 km, până la Gara din Constanța sunt 14,9 km, Parcul Acvatic „Aqua Magic Mamaia” se află la o distanță de 8,8 km față de vilele complexului locativ, iar până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu sunt de parcurs 23,9 mp.

Complex

Proiectul imobiliar „IBO Vila 1” este compus din patru vile rezidențiale de o arhitectură deosebită, fiecare dintre care dispune de o înălțime de un Parter și un Etaj.

Structura constructivă a imobilelor este din beton armat cu pereți din cărămidă și compartimentări la fel din cărămidă Porotherm. Fiecare casă pe exterior este perfect izolată termic cu un sistem format din plăci din polistiren cu grosimea de 100 mm și cu densitatea de EPS 80. Fațadele vilelor sunt finisate cu tencuială decorativă de exterior într-o combinație perfectă a culorii albe cu gri. Casele au instalată tâmplărie exterioară din profil PVC cu 5 camere termice și geam tripan.

Locurile de parcare din incinta ansamblului locativ se află organizate supraterane în curtea complexului rezidențial. La rândul său curtea complexului de locuințe este complet închisă și este cu un bun gust amenajată și facilită de elemente de peisagistică.

Vile

Fiecare vilă din complexul rezidențial „IBO Vila 1” se află construită pe un teren cu suprafața totală de 240 mp (proprietate a locatarilor) și cu suprafața care începe de la 124 mp utili sunt proiectate vilele, acestea dispun de 4 camere astfel structurate: la parterul casei se află proiectat un living spațios, este prevăzută o cameră de baie și de tip închis este bucătăria din care este acces direct către terasă, plus la intrare în casă este un hol. Iar la etajul vilei sunt poziționate două dormitoare, un bloc sanitar plus este un dormitor matrimonial cu cameră de baie proprie și cu spațiu pentru dressing.

Casele sunt foarte luminoase, au ferestre mari și beneficiază de finisaje din gama Premium. Pardoselile sunt turnate până la nivel de șapă de ciment și pereții sunt prelucrați mecanizat cu tencuială și au un strat de glet aplicat. La intrare în fiecare casă este montată ușă din metal.

Încălzirea în fiecare casă este autonomă și se efectuează prin centrală termică individuală instalată cu absolut toate instalațiile termice montate. De asemenea în case toate instalațiile sanitare și electrice la fel sunt montate și sunt puse la poziții. Țeava de gaze este condusă și conectarea este complet finalizată.

Dezvoltatorul complexului de locuințe „IBO Vila 1” este compania „IBO rezidențiale Constanța”, pe site-ul căruia sunt afișate toate contactele managerilor de vânzare și de unde vă puteți informa cu alte detalii despre imobile. Nu ezitați să vaceți o vizită pe site-ul Dezvoltatorului.

Alte surse despre acest Complex

Unde se afla IBO Vila 1?

str. M20, Mamaia-Sat, Constanța.

Termen de finalizare IBO Vila 1?

IBO Vila 1 – construit.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul IBO Vila 1.

Cine este dezvoltatorul IBO Vila 1 în Mamaia?

Dezvoltator IBO Vila 1 – IBO Rezidentiale Constanța.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC