Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex REX Mamaia Residence
în Mamaia

Prețul / m2
de la ‍849 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
str. D8, zona Mamaia Sat, Constanța

Schițe și prețuri în REX Mamaia Residence

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 18 aprilie
2 camere76.05–91.65 m2de la ‍849 € +TVA / m2de la ‍64 600 € +TVA
3 camere95.25–97.3 m2de la ‍849 € +TVA / m2de la ‍80 900 € +TVA

REX Mamaia Residence pe hartă Mamaia

str. D8, zona Mamaia Sat, Constanța

Etape dezvoltare

Rex Mamaia Residence
T1, T2
dat în exploatare
sunt locuințe la vânzare
finalizat4 trimestrul 2021

Modalități de achiziție a unui apartament în REX Mamaia Residence

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţispații comerciale
Încălzirecentrașă termică
Liftda
Mijloace de transportautobuz
Număr clădiri2
Parcaresubterană și supraterană
Regim inalțimeP+8E+Terasa circulabila
Structură rezistențăbeton armat
Tip imobilblocuri apartamente
Ziduricompartimentări interioare din BCA
Сurte închisămonitorizare video

Despre apartamente

Număr camere2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente62–97 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Excepțional localizat

Ansamblul locativ „REX Mamaia Residence” este amplasat pe strada D8 în zona Mamaia Nord a stațiunii Mamaia Sat din județul Constanța. În vecinătatea locuințelor noi sunt campinguri, vile, hoteluri, pensiuni, cafenele, pizzerii, terase, taverne, restaurante și cluburi de noapte. Pe o rază de circa 2–2,5 km față de blocurile rezidențiale funcționează magazine mixte, sunt diverse minimarketuri și sunt supermarketurile LIDL, Penny și Carrefour, func'ioneaz[ farmacii și la 2,8 km se află Piața Centrală din Năvodari, iar până la Sectorul de Poliție din Năvodari sunt 2,8 km.

De la clădirile noi este acces către mijloace de transport în comun cu rute de autobuz și maxi taxi și de la complexul rezidențial „REX Mamaia Residence” sunt de parcurs circa 16 km până în centrul orașului Mamaia, este o distanță de 19 km până la Portul Turistic Tomis și sunt aproximativ 17 km până la Gara din Constanța, iar Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” se află la o distanță de 20,2 km.

Descrierea proiectului cu informații tehnice și detalii de amenajare

Complexul locativ „REX Mamaia Residence” este compus din 2 blocuri locative, concepute să aducă relaxare și confort la maxim locatarilor. Regimul de înălțime al ambelor imobile este egal și clădirile rezidențiale sunt realizate fiecare cu câte un Parter plus 8 Etaje și plus terase circulabile. Blocurile de apartamente sunt construite cu respectarea tuturor normelor și cerințelor în vigoare și sunt realizate cu o mare răspundere la cele mai înalte standarde de confort și siguranță. Structura de rezistență a imobilelor constă din cadre din beton armat și clădirile au pereți exteriori perimetrali zidiți din cărămidă eficientă termic, iar compartimentările interioare sunt realizate din blocuri din beton celular autoclavizat BCA de un grad înalt fonic. Sistemul de izolare termică exterioară folosit este format din vată minerală și polistiren expandat și asigură imobile un grad înalt de eficiență termică, iar tâmplăria exterioară instalată la blocurile locative are profil PVC și geam termopan tripan. Toate spațiile comune interioare și exterioare din complex sunt complet finisate și clădirile au instalate la casa scării ascensoare moderne și calitative, acestea funcționează foarte silențios, sunt rapide și sigure. La parterul blocurilor din complex sunt prevăzute diverse spații comerciale, funcționează un minimarket, este restaurant, cafenea și în incintă se află un Sky Bar. La dispoziția rezidenților sunt oferite diverse zone de relaxare, este zonă SPA, funcționează o piscină exterioară cu Aqua Park și pentru copii există modern amenajate locuri de joacă. În curtea interioară sunt plantate spații verzi și locurile de parcare din complex sunt organizate subterane și supraterane, toate sunt video monitorizate.

În incinta ansamblului locativ accesul este securizat și este pază 24 din 24, plus sunt oferite servicii de administrare imobil.

Facilitățile locuințelor

În blocurile locative „REX Mamaia Residence” sunt proiectate garsoniere, apartamente de tip – Studio și locuințe cu 2 și 3 camere, toate fiind perfect proiectate și au suprafețele de la 62 mp până la 97 mp. Locuințele sunt luminoase și primitoare și facilită de balcoane deschise. Unitățile locative se vând complet finisate cu gresie, faianță, parchet și uși interioare instalate plus este instalată ușă din metal la intrare în apartamente. Locuințele se predau în folosință cu acces la internet, au fir de telefon și CATV. Sunt racordate la gaz, curent, apă și canal cu apometre și contoare individuale.

De la apartamentele noi este acces direct la plaja privată și până la Marea Neagră se ajunge pe jos doar în 2 minute.

Pentru achiziționări sunt acceptate creditele imobiliare, creditele ipotecare, plata prin programul Prima Casă și sunt oferite rate direct de la Dezvoltator.

Pentru alte detalii constructive, pentru mai multe amănunte despre finisarea apartamentelor, pentru contactele managerilor Dezvoltatorului, vă rugăm să treceți din site-ul nostru direct pe pagina web a complexului locativ „REX Mamaia Residence”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial REX Mamaia Residence?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în REX Mamaia Residence în Mamaia?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în REX Mamaia Residence?

Metru pătrat în acest complex costă de la 849 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în REX Mamaia Residence în Mamaia?

Modalități de plata în REX Mamaia Residence: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare REX Mamaia Residence?

Rex Mamaia Residence – dat în exploatare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC