Previzualizare foto – fotografie originală aici

REX Mamaia Residence
în Mamaia-Sat

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. D8, zona Mamaia Sat, Constanța

Mai detaliat despre blocuri

str. D8, zona Mamaia Sat, Constanța (T1)
9 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 4
Indisponibil
str. D8, zona Mamaia Sat, Constanța (T2)
9 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 4
Indisponibil

REX Mamaia Residence pe hartă Mamaia-Sat

str. D8, zona Mamaia Sat, Constanța

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţispații comerciale
🟧 Încălzirecentrașă termică
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeP+8E+Terasa circulabila
🟧 Securitatemonitorizare video
🟧 Tip imobilblocuri apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe62–97 m²

Despre ansamblu rezidențial

Excepțional localizat

Ansamblul locativ „REX Mamaia Residence” este amplasat pe strada D8 în zona Mamaia Nord a stațiunii Mamaia Sat din județul Constanța. În vecinătatea locuințelor noi sunt campinguri, vile, hoteluri, pensiuni, cafenele, pizzerii, terase, taverne, restaurante și cluburi de noapte. Pe o rază de circa 2–2,5 km față de blocurile rezidențiale funcționează magazine mixte, sunt diverse minimarketuri și sunt supermarketurile LIDL, Penny și Carrefour, func'ioneaz[ farmacii și la 2,8 km se află Piața Centrală din Năvodari, iar până la Sectorul de Poliție din Năvodari sunt 2,8 km.

De la clădirile noi este acces către mijloace de transport în comun cu rute de autobuz și maxi taxi și de la complexul rezidențial „REX Mamaia Residence” sunt de parcurs circa 16 km până în centrul orașului Mamaia, este o distanță de 19 km până la Portul Turistic Tomis și sunt aproximativ 17 km până la Gara din Constanța, iar Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” se află la o distanță de 20,2 km.

Descrierea proiectului cu informații tehnice și detalii de amenajare

Complexul locativ „REX Mamaia Residence” este compus din 2 blocuri locative, concepute să aducă relaxare și confort la maxim locatarilor. Regimul de înălțime al ambelor imobile este egal și clădirile rezidențiale sunt realizate fiecare cu câte un Parter plus 8 Etaje și plus terase circulabile. Blocurile de apartamente sunt construite cu respectarea tuturor normelor și cerințelor în vigoare și sunt realizate cu o mare răspundere la cele mai înalte standarde de confort și siguranță. Structura de rezistență a imobilelor constă din cadre din beton armat și clădirile au pereți exteriori perimetrali zidiți din cărămidă eficientă termic, iar compartimentările interioare sunt realizate din blocuri din beton celular autoclavizat BCA de un grad înalt fonic. Sistemul de izolare termică exterioară folosit este format din vată minerală și polistiren expandat și asigură imobile un grad înalt de eficiență termică, iar tâmplăria exterioară instalată la blocurile locative are profil PVC și geam termopan tripan. Toate spațiile comune interioare și exterioare din complex sunt complet finisate și clădirile au instalate la casa scării ascensoare moderne și calitative, acestea funcționează foarte silențios, sunt rapide și sigure. La parterul blocurilor din complex sunt prevăzute diverse spații comerciale, funcționează un minimarket, este restaurant, cafenea și în incintă se află un Sky Bar. La dispoziția rezidenților sunt oferite diverse zone de relaxare, este zonă SPA, funcționează o piscină exterioară cu Aqua Park și pentru copii există modern amenajate locuri de joacă. În curtea interioară sunt plantate spații verzi și locurile de parcare din complex sunt organizate subterane și supraterane, toate sunt video monitorizate.

În incinta ansamblului locativ accesul este securizat și este pază 24 din 24, plus sunt oferite servicii de administrare imobil.

Facilitățile locuințelor

În blocurile locative „REX Mamaia Residence” sunt proiectate garsoniere, apartamente de tip – Studio și locuințe cu 2 și 3 camere, toate fiind perfect proiectate și au suprafețele de la 62 mp până la 97 mp. Locuințele sunt luminoase și primitoare și facilită de balcoane deschise. Unitățile locative se vând complet finisate cu gresie, faianță, parchet și uși interioare instalate plus este instalată ușă din metal la intrare în apartamente. Locuințele se predau în folosință cu acces la internet, au fir de telefon și CATV. Sunt racordate la gaz, curent, apă și canal cu apometre și contoare individuale.

De la apartamentele noi este acces direct la plaja privată și până la Marea Neagră se ajunge pe jos doar în 2 minute.

Pentru achiziționări sunt acceptate creditele imobiliare, creditele ipotecare, plata prin programul Prima Casă și sunt oferite rate direct de la Dezvoltator.

Pentru alte detalii constructive, pentru mai multe amănunte despre finisarea apartamentelor, pentru contactele managerilor Dezvoltatorului, vă rugăm să treceți din site-ul nostru direct pe pagina web a complexului locativ „REX Mamaia Residence”.

Acest proiect mai este numit și REX Mamaia.

Unde se află REX Mamaia Residence?

str. D8, zona Mamaia Sat, Constanța.

Termen de finalizare REX Mamaia Residence?

T1, T2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în REX Mamaia Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul REX Mamaia Residence din Mamaia-Sat?

Dezvoltătorul REX Mamaia Residence este – Rex.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC