Previzualizare foto – fotografie originală aici

URBNX X2 Mamaia Nord
în Mamaia-Sat

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. T1, zona Mamaia-Sat, Constanța

Mai detaliat despre blocul

str. T1, zona Mamaia-Sat, Constanța (URBNX X2 Mamaia Nord)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 4
Indisponibil

Schițe și prețuri în URBNX X2 Mamaia Nord

2 camere
48 m2
indisponibil

URBNX X2 Mamaia Nord pe hartă Mamaia-Sat

str. T1, zona Mamaia-Sat, Constanța

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrala termică
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente36
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresupraterana
🟧 Regim inalțimeP+5E
🟧 Tip imobilbloc locuinte
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere
🟧 Suprafața locuințe38–55 m²

Despre ansamblu rezidențial

Despre locație și distanțe până la punctele de interes

Complexul imobiliar „URBNX X2 Mamaia Nord” se găsește localizat pe strada T2, în localitatea Mamaia Sat, județul Constanța și are acces direct din Bulevardul Mamaia Nord, nr. 28. Locuințele se învecinează cu multe vile, campinguri și hoteluri, au în apropiere cafenele, taverne și la numai 300 de metri se află supermarketul Mega Image, iar până la supermarketul LIDL sunt de parcurs nu mai mult de 550 de metri. De la apartamentele noi se ajunge în 3 minute până la plajă (cu mașina) sau 11 minute pe jos, iar până în zona cluburilor de pe litoral se ajunge în circa 10 minute (cu mașina). Parcul Acvatic „Aqua Magic Mamaia” se află la o distanță de 10,3 km și sunt 11,3 km până la Luna Park.

De la locuințele „URBNX X2 Mamaia Nord” până în centrul orașului Constanța este de parcurs o distanță de circa 15 – 16 km, Gara se află la 16,4 km și până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” sunt de parcurs 20,9 km.

Caracteristica constructivă și detalii de amenajare a complexului locativ

Proiectul imobiliar „URBNX X2 Mamaia Nord” este prezentat cu o clădire de apartamente modernă, de un aspect atractiv cu aplicarea ideilor arhitecturale și culorilor conform stilului zonei de amplasare.

Blocul de locuințe este construit cu o structură din cadre din beton armat cu închideri exterioare formate din cărămidă Porotherm Profi N+F și pereții interiori realizați din blocuri din beton celular autoclavizat. Tâmplăria instalată la blocul locativ este din profil PVC de marca Salamader și cu geam tripan termopan. În interiorul blocului spațiile comune sunt finisate, casa scării este placată cu marmură și travertin și imobilul este dotat cu un ascensor de ultimă generație, acesta este sigur și funcționează fără zgomot.

La dispoziția locatarilor toate locurile de parcare sunt organizate supraterane și sunt oferite în vânzare (contra cost).

Apartamente cu vederi la Marea Neagră

În blocul rezidențial „URBNX X2 Mamaia Nord” sunt prevăzute în total 36 de apartamente, ce sunt prefect compartimente și dispun de scheme confortabile cu 1 și 2 camere. Locuințele noi au spații funcționale și dispun de suprafețele la 38 mp până la 65 mp. Nu ratați șansa de a reuși să achiziționați unul dintre cele trei apartamente din complex, ce beneficiază de curte proprie, iar apartamentele de la etaje beneficiază de balcoane primitoare și au instalate balustrade din sticle securizată.

Fiecare cumpărător primește cheile de la apartamentul său complet finisat, utilat și la maxim echipat. În apartamente tavanele sunt extensibile „Barissol”, toți pereții sunt nivelați, tencuiți și cu vopsea lavabilă albă vopsiți. Pereții băilor și peretele de lucru din bucătării sunt finisați cu faianță. Pardoselile sunt turnate cu sape și sunt placate cu gresie și parchet. Toate ușile interioare din apartamente sunt instalate. Obiectele sanitare instalate în camerele de baie sunt de calitate înaltă. În apartamente sunt conduse toate instalațiile electrice și sunt montate și racordate prizele și întrerupătoarele. Există preinstalații pentru aparatele de aer condiționat. Și sunt executate toate instalațiile termice. La intrare în fiecare apartament este instalată ușă din metal. Blocul rezidențial este racordat la toate utilitățile: la sistemul de amenajare cu apă curentă, la sistemul de asigurare cu curent electric, la țeava de gaze naturale și este branșament la sistemul de canalizare.

Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „URBNX X2 Mamaia Nord” este compania SC XTC SHARING SRL, care are o experiență de 10 ani pe piața construcțiilor de obiecte imobiliare și folosește la construcțiile sale doar materiale durabile, de un grad înalt de calitate și prezintă obiecte imobiliare cu aspecte moderne și atrăgătoare.

Pentru a afla mai multe detalii despre construcția apartamentelor, despre finisajele folosite, despre metodele de plată acceptate și pentru contactele directe către managerii dezvoltatorului, sunteți invitați să treceți pe site-ul web al complexului rezidențial „URBNX X2 Mamaia Nord”.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și X2 Project.

Unde se află URBNX X2 Mamaia Nord?

str. T1, zona Mamaia-Sat, Constanța.

Termen de finalizare URBNX X2 Mamaia Nord?

URBNX X2 Mamaia Nord – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în URBNX X2 Mamaia Nord în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul URBNX X2 Mamaia Nord din Mamaia-Sat?

Dezvoltătorul URBNX X2 Mamaia Nord este – XTC Sharing.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC