Previzualizare foto – fotografie originală aici

Unique Luxury Apartments
în Mamaia-Sat

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. T1, Mamaia Nord, Constanța

Mai detaliat despre blocul

Mamaia Nord, Mamaia (Unique Luxury Apartments)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Schițe și prețuri în Unique Luxury Apartments

2 camere
55 m2
indisponibil
3 camere
70 m2
indisponibil

Unique Luxury Apartments pe hartă Mamaia-Sat

str. T1, Mamaia Nord, Constanța

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiloc de parcare gratuit, piscina
🟧 Încălzirecentrală pe gaz
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente90
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcareexterioară
🟧 Regim inalțimeP + 5E
🟧 Securitateinterfon cu camera, , camere de supraveghere
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe55 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasare de lux

Ansamblul rezidențial „Unique Luxury Apartments” se află construit pe strada T1, la numărul 84 în Mamaia Nord, Constanța, zona Kazeboo, unde este una din cele mai apreciate și întrebate zone de pe litoral, și se află în apropiere de cele mai întrebate cluburi și puncte de interes. Aici este o zonă rezidențială de lux de pe malul Mării Negre, locuințele se află la doar 3 minte de la plajă. Anume aici este oferit un nivel de viață și odihnă la cele mai înalte standarde. Printre vecinii ansamblului locativ sunt de remarcat: Hotelul „Portobella”, Hanul Piraților și cluburile: „Le GaGa”, „Ego” „Loft” și „Fratelli”.

Informații generale despre complex

Ansamblul rezidențial „Unique Luxury Apartments” se află construit pe un teren cu suprafața de 3000 mp și este compus din două imobile identice, care dispun de un regim de înălțime cu parter și 5 etaje locative fiecare. Carcasa clădirilor este efectuată din stâlpi din beton armat. Blocurile rezidențiale au o construcție durabilă cu o arhitectură modernă și dispun de un aspect atractiv. Acoperișul imobilelor este de tip – terasă. Geamurile instalate sunt termopane cu profil PVC. Blocurile rezidențiale sunt construite unul în fața altuia (ca în oglindă). Complexul locativ oferă la dispoziția locatarilor o piscină exterioară semi – olimpică la mijloc, între imobile (cu dimensiunile de 8 pe 20 m). Sunt dotate lifturi ultramoderne pentru fiecare din imobile și este serviciu de administrare. La parterul blocului doi se află amplasat un restaurant plus în complex funcționează un bar-lounge. În curte sunt organizate spații de promenadă și zone verzi plantate cu copaci decorativi și gazon. Pentru transportul rezidenților este prevăzut gratuit câte un loc de parcare. În complex sunt montate camere de supraveghere video.

Descrierea și predarea apartamentelor

Numărul total a apartamentelor construite în ansamblul rezidențial „Unique Luxury Apartments” este de 90 de unități locative cu 2 camere sau cu 3 camere cu suprafața de la 53 mp până la 85 mp. Schițele apartamentelor propun compartimentare comună cu open-space pentru bucătărie și living, Însă apartamentele oferă posibilitatea de a personaliza spațiile conform cererii și gustului personal al locatarilor. Împreună cu cheile locatarii primesc apartamente complet finisate integral: cu pardoseli placate cu gresie și parchet, cu faianță pe pereți și finisaj cu lavabil de culoare albă. De asemenea locuințele sunt dotate cu uși interioare din lemn și ușa exterioară, cu toate caloriferele montate și conectate la centralele proprie de apartament care funcționează pe gaz. Sunt dotate obiectele sanitare în camerele de baie. Absolut toate locuințele sunt conectate la sistemul de interfon – cu cameră. Pentru cumpărătorii care doresc să profite de apartamente complet mobilate și utilitate (frigider, aragaz, hota TV), există o astfel de ofertă din partea dezvoltatorului cu modele deja realizate propuse la alegere. Pentru apartamentele amplasate la parter sunt prevăzute grădini individualizate. Beneficiarii primesc apartamente definitiv branșate la apă, curent, gaz și canalizare care sunt individual contorizate. Apartamentele de pe malul Mării Negre din Complexul locativ „Unique Luxury Apartments” sunt realizate de un Dezvoltator cu o experiență de mai mult de 10 ani în domeniul construcțiilor din regiunile: Constanța, Mamaia, Mamaia Nord și Năvodari.

Dezvoltatorul oferă posibilitatea de achiziționare a apartamentelor de lux în orice fel de credit și oferă lista completă a documentelor necesare pentru creditarea cumpărătorilor.

Pentru a programa o vizită la complex și pentru a obține mai multe informații și detalii suplimentare accesați pagina oficilă de pe Faceboor, Instagram sau site-ul ansamblului rezidențial „Unique Luxury Apartments.

Mai multe detalii despre acest complex

Unde se află Unique Luxury Apartments?

str. T1, Mamaia Nord, Constanța.

Termen de finalizare Unique Luxury Apartments?

Unique Luxury Apartments – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Unique Luxury Apartments în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Unique Luxury Apartments din Mamaia-Sat?

Dezvoltătorul Unique Luxury Apartments este – Unique Luxury Apartament.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC