Previzualizare foto – fotografie originală aici
Complex Unique Luxury Apartments
în Constanța
Stoc epuizat de la dezvoltator
Adresa
str T1, Mamaia Nord, Constanța

Schițe și prețuri în Unique Luxury Apartments

2 camere
de la 55 m2totul e vândut
3 camere
de la 70 m2totul e vândut

Unique Luxury Apartments pe hartă Constanța

str T1, Mamaia Nord, Constanța

Etape dezvoltare

Bloc 2
construit
finalizat0 2019
Unique Luxury Apartments
construit
totul e vândut

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

🟧 Facilităţiloc de parcare gratuit, piscina
🟧 Încălzirecentrală pe gaz
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr apartamente90
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcareexterioară
🟧 Regim inalțimeP + 5E
🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Сurte închisăinterfon cu camera, , camere de supraveghere

Despre apartamente

🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața apartamente55 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasare de lux

Ansamblul rezidențial „Unique Luxury Apartments” se află construit pe strada T1, la numărul 84 în Mamaia Nord, Constanța, zona Kazeboo, unde este una din cele mai apreciate și întrebate zone de pe litoral, și se află în apropiere de cele mai întrebate cluburi și puncte de interes. Aici este o zonă rezidențială de lux de pe malul Mării Negre, locuințele se află la doar 3 minte de la plajă. Anume aici este oferit un nivel de viață și odihnă la cele mai înalte standarde. Printre vecinii ansamblului locativ sunt de remarcat: Hotelul „Portobella”, Hanul Piraților și cluburile: „Le GaGa”, „Ego” „Loft” și „Fratelli”.

Informații generale despre complex

Ansamblul rezidențial „Unique Luxury Apartments” se află construit pe un teren cu suprafața de 3000 mp și este compus din două imobile identice, care dispun de un regim de înălțime cu parter și 5 etaje locative fiecare. Carcasa clădirilor este efectuată din stâlpi din beton armat. Blocurile rezidențiale au o construcție durabilă cu o arhitectură modernă și dispun de un aspect atractiv. Acoperișul imobilelor este de tip – terasă. Geamurile instalate sunt termopane cu profil PVC. Blocurile rezidențiale sunt construite unul în fața altuia (ca în oglindă). Complexul locativ oferă la dispoziția locatarilor o piscină exterioară semi – olimpică la mijloc, între imobile (cu dimensiunile de 8 pe 20 m). Sunt dotate lifturi ultramoderne pentru fiecare din imobile și este serviciu de administrare. La parterul blocului doi se află amplasat un restaurant plus în complex funcționează un bar-lounge. În curte sunt organizate spații de promenadă și zone verzi plantate cu copaci decorativi și gazon. Pentru transportul rezidenților este prevăzut gratuit câte un loc de parcare. În complex sunt montate camere de supraveghere video.

Descrierea și predarea apartamentelor

Numărul total a apartamentelor construite în ansamblul rezidențial „Unique Luxury Apartments” este de 90 de unități locative cu 2 camere sau cu 3 camere cu suprafața de la 53 mp până la 85 mp. Schițele apartamentelor propun compartimentare comună cu open-space pentru bucătărie și living, Însă apartamentele oferă posibilitatea de a personaliza spațiile conform cererii și gustului personal al locatarilor. Împreună cu cheile locatarii primesc apartamente complet finisate integral: cu pardoseli placate cu gresie și parchet, cu faianță pe pereți și finisaj cu lavabil de culoare albă. De asemenea locuințele sunt dotate cu uși interioare din lemn și ușa exterioară, cu toate caloriferele montate și conectate la centralele proprie de apartament care funcționează pe gaz. Sunt dotate obiectele sanitare în camerele de baie. Absolut toate locuințele sunt conectate la sistemul de interfon – cu cameră. Pentru cumpărătorii care doresc să profite de apartamente complet mobilate și utilitate (frigider, aragaz, hota TV), există o astfel de ofertă din partea dezvoltatorului cu modele deja realizate propuse la alegere. Pentru apartamentele amplasate la parter sunt prevăzute grădini individualizate. Beneficiarii primesc apartamente definitiv branșate la apă, curent, gaz și canalizare care sunt individual contorizate. Apartamentele de pe malul Mării Negre din Complexul locativ „Unique Luxury Apartments” sunt realizate de un Dezvoltator cu o experiență de mai mult de 10 ani în domeniul construcțiilor din regiunile: Constanța, Mamaia, Mamaia Nord și Năvodari.

Dezvoltatorul oferă posibilitatea de achiziționare a apartamentelor de lux în orice fel de credit și oferă lista completă a documentelor necesare pentru creditarea cumpărătorilor.

Pentru a programa o vizită la complex și pentru a obține mai multe informații și detalii suplimentare accesați pagina oficilă de pe Faceboor, Instagram sau site-ul ansamblului rezidențial „Unique Luxury Apartments.

Alte surse despre acest Complex

Unde se afla Unique Luxury Apartments?

str T1, Mamaia Nord, Constanța.

Termen de finalizare Unique Luxury Apartments?

Bloc 2, Bloc 1 – construit.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Unique Luxury Apartments.

Cine este dezvoltatorul Unique Luxury Apartments în Constanța?

Dezvoltator Unique Luxury Apartments – Unique Luxury Apartament.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC