Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Hill Gardens
în București

Prețul / m2
de la ‍1 095 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
str. Orizontului, 112, zona Leordeni, Popeşti Leordeni

Schițe și prețuri în Hill Gardens

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 15 august 2022
Vile
de la 132 m2de la ‍1 097 € +TVA / m2de la ‍144 900 € +TVA

Hill Gardens pe hartă București

str. Orizontului, 112, zona Leordeni, Popeşti Leordeni

Etape dezvoltare

faza 2
vila 12, vila 13, vila 14, vila 15
în proiect
sunt locuințe la vânzare
faza 1
vila 1, vila 2, vila 3, vila 4, vila 5, vila 6
construit
totul e vândut
finalizat0 2020
faza 2
vila 7, vila 8, vila 9, vila 10, vila 11
în proiect
totul e vândut

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

🟧 Facilităţivideointerfon
🟧 Încălzirecentrală termică, încalzire in pardoseală
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr clădiri15
🟧 Parcaresupraterană proprie
🟧 Regim inalțimeP+1E
🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Tip imobilvile duplex
🟧 Сurte închisăda

Despre apartamente

🟧 Finisare apartamentefinisate complet
🟧 Număr camere4‑camere
🟧 Suprafața apartamente71–146 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasarea caselor

Ansamblul de imobile „Hill Gardens” se află poziționat pe strada Orizontului, la numărul 112, într-o zonă liniștită din orașul Popești Leordeni în județul Ilfov. În vecinătatea locuințelor noi se află un supermarket, este farmacie, funcționează o cafenea și o pizzerie, iar pentru copii nu departe este Grădinița Nr. 3 și Șoala Gimnazială Nr. 3 din Popești Leordeni.

În apropiere de vile se află stație de autobuz și până la Piața Unirii din orașul București este de parcurs o distanță de 12,2 km de la casele locative din complexul „Hill Gardens”, distanță până la Gara de Nord din capitală este de 16,1 km, Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din Otopeni se află la 29,4 km și sunt 23,6 km până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” din Băneasa.

Caracteristici tehnice și informații de amenajare a complexului

Proiectul rezidențial „Hill Gardens” este o societate compusă din vile de tip Duplex, toate cu aspecte atractive și egale, cu regimuri de înălțime mic cu Parter plus un Etaj. Casele sunt prezentate într-un stil de design contemporan minimalist, unde au fost utilizate tehnologii performante și idei de design modern și la construcția cărora au fost folosite doar materiale calitative și durabile. Imobilele sunt realizate în conformitate cu toate normele și standardele de confort în vigoare și structura constructivă a vilelor este bazată pe cadre din beton armat cu închideri exterioare, pereți și compartimentări interioare realizate din cărămidă termo eficientă. Casele sunt calitativ izolate pe exterior cu un sistem termic format din polistiren cu grosimea de 10 cm. Ferestrele instalate la case sunt alese cu profil PVC și au geam termopan tripan. Fațadele caselor sunt finisate într-o combinație deosebită a culorilor alb și gri cu linii drepte și cu aplicarea elementelor exterioare din lemn natural.

Curtea ansamblului de locuințe „Hill Gardens” este de tip închis, cu acces controlat și cu sistem de supraveghere video instalat. Locurile de parcare pentru fiecare unitate locativă sunt organizate individuale supraterane în curtea fiecărei case. Toate drumurile interioare din complexul locativ „Hill Gardens” și căile de acces către aceste sunt asfaltate.

Modelele vilelor și detalii de finisare a locuințelor

În incinta complexului rezidențial „Hill Gardens” sunt dezvoltate în total 15 vile (Duplex) cu 3 modele de planimetrii și toate cu grădini spațioase cu mărimea de la 52 mp până la 202,4 mp. Casele sunt perfect proiectate și au scheme funcționale cu câte 4 camere și 3 blocuri sanitare, unde dormitorul matrimonial este prevăzut cu spațiu de dressing și la parter se află proiectat livingul, dinning-ul, bucătăria, holul și o baie. Suprafețele totale ale vilelor variază între 132,9 mp și 146 mp și toate locuințele sunt ergonomice și au montată scară suspendată. Toate vilele sunt primitoare și luminoase dispun de ferestre panoramice generos vitrate și sunt la maxim cu lumină naturală asigurate.

În vânzare casele sunt oferite complet finisate și se predau în folosință locatarilor în versiune de finisare „la cheie”. În dependență de încăpere pardoselile sunt placate cu gresie și parchet, iar tavanele vilelor și pereții sunt prelucrați, tencuiți și vopsiți. În camerele de baie și parțial în bucătării pereții sunt placați cu faianță. În fiecare casă sistemul de încălzire este autonom cu centrală termică proprie și instalațiile termice sunt conduse prin pardoseli. Sistemele sanitare, electrice și pentru gaze sunt instalate și până la poziții conduse. Toate vilele au racordare la utilități (au apă, gaz și curent electric) și sunt branșate la sistemul de canalizare. Toate locuințele beneficiază de sistem de acces cu video interfon.

Pentru cumpărătorii interesați de o locuință amplasată într-o zonă liniștită și aprovizionată cu mult aer proaspăt din ansamblul rezidențial „Hill Gardens” sunt oferite mai multe informații utile și toate contactele directe către Dezvoltator pe pagina web a complexului locativ, unde sunteți invitați să treceți direct de pe site-ul nostru doar cu un singur click.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Hill Gardens?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Unde se afla Hill Gardens?

str. Orizontului, 112, zona Leordeni, Popeşti Leordeni.

Cât costă metru pătrat în Hill Gardens?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1095 € +TVA.

Termen de finalizare Hill Gardens?

  • faza 2 – în proiect
  • faza 1 – construit

Cine este dezvoltatorul Hill Gardens în București?

Dezvoltator Hill Gardens – Qed Holding.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC