Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex ADM Rezidential
în București

Prețul / m2
se clarifică
Dezvoltator
Adresa
str. Năzuinței, zona Independenței, Bragadiru

Schițe și prețuri în ADM Rezidential

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 16 februarie
Garsoniere34.8–44.4 m2prețul se clarifică
2 camere39.4–63.9 m2prețul se clarifică
3 camere66–90.6 m2prețul se clarifică

ADM Rezidential pe hartă București

str. Năzuinței, zona Independenței, Bragadiru

Etape dezvoltare

Faza II
bloc 3, bloc 4
dat în exploatare
sunt locuințe la vânzare
finalizat4 trimestrul 2020
Faza I
bloc 1, bloc 2
dat în exploatare
totul e vândut

Modalități de achiziție a unui apartament în ADM Rezidential

Rate la dezvoltator

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament în rate la dezvoltator.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea ratelor la dezvoltator - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit imobiliar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit imobiliar. Pentru a primi informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar - lăsați un mesaj.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţipiscina, centru spa, zonă de relaxare, sală de sport
Încălzirecentrală termică proprie
Liftda
Mijloace de transportautobuz, microbuz
Număr apartamente800
Număr clădiri8
Parcareterestră
Regim inalțimeP+7E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilblocuri locuințe
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă
Сurte închisănu

Despre apartamente

Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente36–89 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasarea complexului

Complexul locativ „ADM Rezidențial” are o locație în apropiere de București, pe șoseaua Alexandriei până în centura Bucureștiului. Rezidența se află amplasată pe strada Năzuinței, nr. 10, în spatele magazinului Leroy Merlin și în imediata apropiere de RATB cu linii de transport în comun și maxi taxi. De asemenea în vecinătat mp. ea apropiată funcționează market-ul Mega Image și la o rază de nu mai mult de 1,5 km sunt market-urile: Lidl, Penny și Cora Alexandriei. Precum și în apropiere găsiți școli și grădinițe, iar la câteva stații se află licee și alte instituții de învățământ. Nu departe de complex se află un parc frumos - Parcul Bragadiru cu zone pentru picnic, terenuri sportive și cu piste pentru biciclete.

Amenajarea complexului și structură

Complexul locativ „ADM Rezidențial” este format din opt blocuri locative cu o structură variată. Construcția imobilelor este realizată pe cadre din beton armat cu zidărie (25 cm) din cărămidă Porotherm și termo-izolatie de 10 cm din polistiren. Blocurile sunt dotate cu lifturi. Tâmplăria este din profil PVC și cu geam termopan. Ansamblul locativ „ADM Rezidențial” dispune de un parc personal de dimensiuni generoase, are amenajată o piscină și un centru Wellness. Este un loc de joacă pentru copilași. Și sunt parcări amenajate. Accesul către complex este securizat și controlat.

Locuințe și finisaje

Ansamblul imobiliar „ADM Rezidențial” deține garsoniere drăguțe și apartamente confortabile cu 2 și 3 camere, acestea se predau beneficiarilor în diverse variante de finisare și au suprafețele cuprinse între 34 mp și 92 mp.

Versiune de finisare - la cheie include uși montate, centrală termică dotată, băi echipate cu obiecte sanitare și placaj cu gresie, parchet și faianță. Instalațiile electrice sunt cu circuite separate din cupru. Casele sunt gazificate, racordate la sistemul de amenajare cu apă curentă, au canalizare și conexiune la electricitate. Condițiile de plată sunt flexibile, este oferită și metota de plata în rate de la dezvoltator pe un termen de până la 10 ani. Mai multe materiale despre imobile și detalii le găsiți pe pagina web a complexului locativ „ADM Rezidențial”.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial ADM Rezidential?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în ADM Rezidential în București?

Se oferă spre vânzare garsoniere, 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în ADM Rezidential?

Prețul se clarifică la dezvoltator.

Cum as putea achizitiona un apartament în ADM Rezidential în București?

Modalități de plata în ADM Rezidential: Rate la dezvoltator, Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Credit imobiliar, Plata integrală.

Termen de finalizare ADM Rezidential?

Faza II, Faza I – dat în exploatare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC