Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

ADM Rezidential
în Bragadiru

Preț
la cerere
Dezvoltător
Adresă
str. Năzuinței, zona Independenței, Bragadiru, Ilfov

Mai detaliat despre blocuri

Faza 2
Încă 1 bloc în această etapă
Încă 1 bloc
str. Neamului, Bragadiru (Bloc 3)
8 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Necunoscut
În desfășurare
Faza 1
Încă 1 bloc în această etapă
Încă 1 bloc
str. Neamului, Bragadiru (Bloc 1)
8 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Schițe și prețuri în ADM Rezidential

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 28 februarie 2024
1 camere
34.8–44.4 m2
preț la cerere
2 camere
39.4–63.9 m2
preț la cerere
3 camere
66–90.6 m2
preț la cerere

ADM Rezidential pe hartă Bragadiru

str. Năzuinței, zona Independenței, Bragadiru, Ilfov

Plata în rate la ADM Rezidential

Rate la dezvoltator

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament în rate la dezvoltator.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea ratelor la dezvoltator - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Noua Casă (Prima casă)

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit imobiliar

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit imobiliar. Pentru a primi informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar - lăsați un mesaj.

Ipoteca în ADM Rezidential

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Facilităţipiscina, centru spa, zonă de relaxare, sală de sport
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, microbuz
🟧 Număr apartamente800
🟧 Număr clădiri8
🟧 Parcareterestră
🟧 Regim inalțimeP+7E
🟧 Securitatenu
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe36–89 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasarea complexului

Complexul locativ „ADM Rezidențial” are o locație în apropiere de București, pe șoseaua Alexandriei până în centura Bucureștiului. Rezidența se află amplasată pe strada Năzuinței, nr. 10, în spatele magazinului Leroy Merlin și în imediata apropiere de RATB cu linii de transport în comun și maxi taxi. De asemenea în vecinătat mp. ea apropiată funcționează market-ul Mega Image și la o rază de nu mai mult de 1,5 km sunt market-urile: Lidl, Penny și Cora Alexandriei. Precum și în apropiere găsiți școli și grădinițe, iar la câteva stații se află licee și alte instituții de învățământ. Nu departe de complex se află un parc frumos - Parcul Bragadiru cu zone pentru picnic, terenuri sportive și cu piste pentru biciclete.

Amenajarea complexului și structură

Complexul locativ „ADM Rezidențial” este format din opt blocuri locative cu o structură variată. Construcția imobilelor este realizată pe cadre din beton armat cu zidărie (25 cm) din cărămidă Porotherm și termo-izolatie de 10 cm din polistiren. Blocurile sunt dotate cu lifturi. Tâmplăria este din profil PVC și cu geam termopan. Ansamblul locativ „ADM Rezidențial” dispune de un parc personal de dimensiuni generoase, are amenajată o piscină și un centru Wellness. Este un loc de joacă pentru copilași. Și sunt parcări amenajate. Accesul către complex este securizat și controlat.

Locuințe și finisaje

Ansamblul imobiliar „ADM Rezidențial” deține garsoniere drăguțe și apartamente confortabile cu 2 și 3 camere, acestea se predau beneficiarilor în diverse variante de finisare și au suprafețele cuprinse între 34 mp și 92 mp.

Versiune de finisare - la cheie include uși montate, centrală termică dotată, băi echipate cu obiecte sanitare și placaj cu gresie, parchet și faianță. Instalațiile electrice sunt cu circuite separate din cupru. Casele sunt gazificate, racordate la sistemul de amenajare cu apă curentă, au canalizare și conexiune la electricitate. Condițiile de plată sunt flexibile, este oferită și metota de plata în rate de la dezvoltator pe un termen de până la 10 ani. Mai multe materiale despre imobile și detalii le găsiți pe pagina web a complexului locativ „ADM Rezidențial”.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut ADM Rezidential?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și ADM Rezidence.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în ADM Rezidential din Bragadiru?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere.

Cât costă m² în ADM Rezidential?

Prețul se clarifică la dezvoltator.

Cum să cumpăr un apartament în ADM Rezidential în Bragadiru?

Modalități de plata în ADM Rezidential: Rate la dezvoltator, Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Credit imobiliar, Plata integrală.

Termen de finalizare ADM Rezidential?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC