Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Springfield Residence
în Bragadiru

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Verii, 7A, Bragadiru, Ilfov

Springfield Residence pe hartă Bragadiru

str. Verii, 7A, Bragadiru, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare strazi asfaltate, betonate
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportin comun
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiripeste 48 de case
🟧 Parcareproprie
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilvile
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă Porotherm

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Suprafața locuințe140 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Ansamblul rezidențial „SPRINGFIELD RESIDENCE” se află amplasat în partea de Sud-Vest a orașului București, sectorul 6, în zona Prelungirea Ghencea, pe strada Verii, nr. 7A, Bragadiru, județul Ilfov.

Descrierea locului amplasării

În apropiere de cartierul locativ funcționează marketul Mega Imaga Shop&Go și sunt câteva alte magazine alimentare. De asemenea, nu departe este o grădiniță de copii, sunt școli primare și medii. La o distanță mică sunt amplasate stații de RATB cu autobuze și troleibuze, precum și multe rute de maxi-taxi. În această zonă funcționează câteva benzinării.

Distanța de la vile până la Piața Unirii este de 10,9 km. Gara de Nord este situată la 11,5 km de la locuințe. Aeroportul Internațional Henri Coandă se află situat la 24,3 km, iar până la Aeroportul Internațional Băneasa sunt de parcurs 16,1 km.

Caracteristica generală a complexului rezidențial

Ansamblul rezidențial „SPRINGFIELD RESIDENCE” constituie peste 48 de case/vile construite cu un parter și un etaj locativ. Imobilele au pereții exteriori și interiori construiți din cărămidă Porotherm. Din exterior casele sunt termo-izolate cu polistiren Hirsch cu grosimea de 10 cm și densitatea 80 mm. Curtea este amenajată cu gazon, sunt sădite plante decorative și funcționează sistemul electronic de irigație, parțial teritoriul curții este acoperit cu beton amprentat. Accesul spre Complex se efectuează numai prin străzi asfaltate.

Descrierea generală a caselor

Fiecare casă este așezată pe un teren cu suprafața de 187 mp. Suprafața construită a caselor este 140 mp și 115 mp este suprafața utilă. Toate casele dispun de 4 camere. La parter se află amplasată o bucătărie cu spațiul de 14 mp și este camera de living care dispune de 30 mp, precum și este o terasă de 14 mp. Trei dormitoare și o baie se află construite la etaj. Casele sunt oferite spre vânzare complet finisate și au tâmplărie de la Veka cu 6 camere și geam low-e cu argon. Casa scării este finisată cu marmură. Camerele de baie sunt placate cu marmură și travertin și sunt dotate cu obiecte sanitare de marcă Gala (Spania), bateriile sunt din Germania de la Grohe. Casele sunt încălzite de centrale termice proprii de marcă Ariston de 24 kw cu 2 regimuri de schimbare a căldurii. Prizele sunt instalate și sunt de marcă italiană Gewiss. Căsuțele de vis sunt racordate la toate utilitățile.

Metode de achitare

Credite bancare.

Mai multe informații utile, amănunte constructive, informații despre finisaje, mai multe poze, schițe și despre cum puteți programa o vizită în Complex și cumpăra o vilă superbă direct de la Dezvoltator, vedeți pe web site-ul ansamblului rezidențial „SPRINGFIELD RESIDENCE”.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Springfield Residence Bragadiru.

Unde se află Springfield Residence?

str. Verii, 7A, Bragadiru, Ilfov.

Termen de finalizare Springfield Residence?

imobil – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Springfield Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Springfield Residence din Bragadiru?

Dezvoltătorul Springfield Residence este – Springfield Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC