Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Exclusiv Residence
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Adresa
str. Alunului, 26, Chitila

Exclusiv Residence pe hartă București

Etape dezvoltare

construit

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

🟧 Structură rezistențăCadre din beton armat
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrală proprie
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+3
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 ZiduriCărămidă

Despre apartamente

🟧 Număr cameregarsonieră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața apartamente28–65 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul rezidențial „Exclusive Residence, Alunului, 26” este amplasat în vecinătatea sud-vestică a municipiului București, în orașul Bragadiru, pe strada Alunului la nr. 26, la doar 2,8 km de la Drumul Taberei.

Structuraconstructivă a complexului rezidențial de pe str. Alunului, nr. 26 este bazată pe cadre din beton armat și are închiderile exterioare și interioare din zidărie de cărămidă porotherm de 300 de mm și din exterior pereții sunt termoizolați cu polistiren expandat. Blocurile de apartamente sunt construite cu un mic regim de înălțime, cu parter și trei etaje locative. Imobilele dispun de câte 4 apartamente fiecare, cele două locuințe de la parter dispun de grădini personale, iar apartamentele de la etaj au terase drăguțe.

Pentru liniștea și siguranța locatarilor, sunt instalate video-interfoane la intrările principale din bloc.

Despre apartamente

Unitățile locative a ansamblului rezidențial „Exclusive Residence, Alunului, 26” se predau beneficiarilor complet finisate și dispun de schițe cu 2 și 3 camere sau garsoniere simpatice cu suprafața care începe de la 28 mp, suprafața apartamentelor cu 2 camere începe de la 45 mp, iar locuințele cu 3 odăi dispun de suprafața de la 65 mp. Toate locuințele dispun de băi proiectate cu ferestre, pentru a asigura o ventilare naturală a încăperii. Toate locuințele au montate centrale proprii pentru încălzire, sunt echipate cu obiecte sanitare și au pereții și pardoselile finisate cu gresie, faianță și parchet. Tâmplăria este cu geam termopan, ușile interioare și exterioare sunt instalate.

Găsiți mai multe detalii despre apartamente și informații actuale despre disponibilitate, finisaje, metode de achiziționare, pe site-ul web al ansamblului rezidențial „Exclusive Residence, Alunului, 26”.

Alte surse despre acest Complex

Unde se afla Exclusiv Residence?

str. Alunului, 26, Chitila.

Termen de finalizare Exclusiv Residence?

Exclusiv Residence – construit.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Exclusiv Residence.

Cine este dezvoltatorul Exclusiv Residence în București?

Dezvoltator Exclusiv Residence – Exclusiv Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC