Previzualizare foto – fotografie originală aici

Happy Residence 3
în Craiova

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Teodorini, 92, zona Nisipuri Dorobănția

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 3 blocuri în această etapă
Încă 3 blocuri
str. Teodorini, 92, zona Nisipuri Dorobănția (Tronson 1)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 4
Indisponibil

Happy Residence 3 pe hartă Craiova

str. Teodorini, 92, zona Nisipuri Dorobănția

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţispații comerciale
🟧 Încălzirecentrala termica proprie
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Parcaresupraterana
🟧 Regim inalțimeP+3E
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camerestudio-uri, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe42–77 m²

Despre ansamblu rezidențial

Centralizat localizat cu o mulțime de puncte importante învecinat

Ansamblul de imobile „Happy Residence 3” se află poziționat pe strada Elena Theodorini, la numărul 92 în zona Nisipuri Dorobănția din orașul Craiova. Locuințele noi sunt localizate la intersecția străzii Elena Theodorini cu strada Bucovăț și se amplasează chiar în spatele Stadionului Ion Oblemenco. La 300 de metri față de complexul rezidențial se află Școala Gimnazială „Anton Pann”, sunt doar 800 de metri până la Școala „Obedeanu”, la 1 km se află Liceul „Charles Laugier” și nu departe este Colegiul Național „Frații Buzești” și Facultatea de Agronomie. Sunt de parcurs numai 500 de metri până la Spitalul de Recuperare Bunavestire și în zona de amplasare sunt farmacii, este un cabinet stomatologic, sector de poliție, se află sala sportivă „Star Gym”, clubul sportiv „Voința” și este Stadionul Tineretului. Centrul comercial „Mercur Center” se află la o distanță de doar 1,5 km și este de parcurs o distanță egală de 4,9 km – 5 km până la centrele comerciale: „Electroputere Park” și „Bănie”.

În apropiere de apartamentele noi se află stații ale mijloacelor de transport în comun cu rute de autobuz. De la complexul de locuințe „Happy Residence 3” până în centrul orașului Craiova se parcurge o distanță de doar 1,8 km, unde se ajunge pe jos în cel mult 21 de minute, iar până la Gara din Craiova sunt 3,5 km. Aeroportul Internațional din Craiova se află la o distanță de 8,5 km față de apartamentele noi.

Detalii tehnice și prezentarea proiectului imobiliar

Proiectul rezidențial „Happy Residence 3” este dezvoltat pe un teren cu suprafața de 12 000 mp și este compus din patru blocuri de locuințe, toate fiind proiectate cu aspecte egale, atractive și ultra moderne și sunt prevăzute cu egale regimuri de înălțime mici, fiecare având un Parter plus 3 Etaje. Toate imobilele sunt rezistente din punct de vedere termic și sunt construite cu responsabilitate și atenție la fiecare detaliu, cu folosirea materialelor durabile, eficiente termic și cu utilizarea tehnologiilor performante. Structura constructivă a tuturor tronsoanelor proiectului imobiliar este bazată pe cadre din beton armat și toți pereții sunt construiți din materiale eficiente din punct de vedre termic și fonic și sunt fiabil placați cu termosistem pe exterior, iar toate fațadele sunt finisate cu tencuială decorativă de culoarea albă și gri deschis. La parterul clădirilor locative sunt proiectate spații comerciale cu suprafețele, ce variază între 100 mp – 120 mp.

În curtea imobilelor este organizat un spațiu de joacă pentru copii și sunt diverse zone verzi plantate, iar locurile de parcare din complexul locativ „Happy Residence 3” sunt prevăzute supraterane. Accesul în incinta ansamblului rezidențial este securizat și este instalat sistem de supraveghere video 24 de ore 7 zile.

Informații utile despre unitățile locative

Unitățile rezidențiale din incinta blocurilor locative „Happy Residence 3” sunt împărțite în câteva tipuri, sunt apartamente cu o cameră de tip – Studio și există proiectate apartamente cu două și trei camere, toate sunt decomandat proiectate, au scheme primitoare cu spații funcționale. Suprafețele proprietăților locative variază între 42 mp și 77 mp plus suprafața balcoanelor, acestea sunt de tip – deschis și dispun de balustrade combinate cu sticlă securizată și parțial din zidărie. În vânzare toate imobilele sunt oferite absolut finisate și se predau cumpărătorilor în variantă de finisare completă – „la cheie” și au pardoselile placate cu gresie și parchet, pereții finisați cu faianță, tencuiți și vopsiți cu vopsea lavabilă. În apartamente ușile interioare sunt instalate și la intrare sunt uși din metal blindate. Locuințele se încălzesc prin centrală termică proprie cu funcționare pe gaze și au sistem cu toate instalațiile electrice montat. Blocurile locative se predau cu racordare la conducta de gaze naturale și sunt instalați detectori de gaz, este branșament la sistemul de canalizare, este alimentare cu apă curentă, electricitate și este internet prin fibră optică.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați pagina web a complexului locativ „Happy Residence 3”.

Acest proiect mai este numit și Happy Residence.

Unde se află Happy Residence 3?

str. Teodorini, 92, zona Nisipuri Dorobănția.

Termen de finalizare Happy Residence 3?

Tronson 1, Tronson 2, Tronson 3, Tronson 4 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Happy Residence 3 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Happy Residence 3 din Craiova?

Dezvoltătorul Happy Residence 3 este – Happy Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC