Previzualizare foto – fotografie originală aici

SDK-Delta
în Oradea

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Grigore Moisil, 16, zona Nufărul, Oradea

Mai detaliat despre blocul

str. Grigore Moisil, 16, zona Nufărul, Oradea (SDK-Delta)
9 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

SDK-Delta pe hartă Oradea

str. Grigore Moisil, 16, zona Nufărul, Oradea

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrală termică de bloc
🟧 Lift2 ascensoare cu capacitatea de 8 persoane
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente146
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcare146 locuri de parcare subterană și supraterană, loc de parcare gratuit
🟧 Regim inalțimeD+P-7E+8R+9R
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe69–286 m²

Despre ansamblu rezidențial

Perfect localizat

Complexul rezidențial „SDK - Delta” are o amplasare ideală și se învecinează cu toate punctele de interes pentru o viață ușoară și se află construit pe strada Grigore Moisil, la numărul 16, în cartierul Nufărul din orașul Oradea.

Sunt doar 250 de metri până la Penny Market și 650 de metru până la Brico Depot și hipermarketurile Selgros și Auchan și la o distanță de 1,1 km este de până la Kaufland. Universitatea „Emanuel” se află la o distanță de 750 de metri față de complexul locativ rezidențial „SDK Delta” și în proximitatea locuințelor noi sunt bănci, cafenele, farmacii și cabinete medicale.

Nu departe se află stații de autobuze și tramvai și până în centrul orașului Oradea se parcurge o distanță de 4,9 km, Gara se află la 5,5 km și până la Aeroport sunt 6,9 km.

Caracteristica generală a complexului imobiliar

Blocul locativ al ansamblului rezidențial „SDK Delta” este construit la cele mai înalte standarde de calitate și norme de siguranță și imobilul are un regim de înălțime cu un Demisol plus Parter plus 7 Etaje și plus etajele 8 și 9 sunt construite retrase.

La construcția blocului locativ au fost folosite cele mai calitative materiale și inovative tehnologii. Clădirea de apartamente are o structură de rezistență realizată cu cadre din beton armat cu toate închiderile exterioare și compartimentările interioare din zidărie din cărămidă. Pe partea exterioară toți pereții clădirii sunt fiabil izolați termic și fonic cu folosirea materialelor calitative și imobilul se încadrează în clasa energetică – „A”. Iar tâmplăria instalată este cu profil pentacameral PVC și geam termopan cu inserție de gaz inert. Blocul imobiliar este proiectat cu două tronsoane și dispune de două ascensoare de ultimă generație instalate, elegante la interior și ambele cu funcționare rapidă și silențioasă cu capacitatea de transportare a câte 8 persoane și circulă inclusiv de la nivelul parcării până la ultimul etaj locativ al blocului. Toate holurile tronsoanelor și spațiile comune sunt modern finisate, iar în curtea complexului locativ sunt amenajate spații verzi.

Câte un loc de parcare este gratuit oferit fiecărei locuințe achiziționate și în total în incinta complexului rezidențial sunt organizate 146 locuri de parcare poziționate la subteran și suprateran.

Câte un interfon este instalat la intrare în fiecare tronson.

Tipuri de apartamente și detalii de finisare

Proiectul rezidențial „SDK Delta” are concepute 146 de unități locative cu scheme ergonomic proiectate cu 2 și 3 camere decomandate și spațioase și locuințe de tip Penthouse. Toate apartamentele dispun dispun de spații mari vitrate și facilită de balcoane primitoare finisate cu plăci ceramice și zugrăveli. Apartamentele cu 2 camere au suprafața cuprinsă între 69,4 mp și 90,38 mp și sunt prezentate cu un număr total de 106 unități. Suprafața locuințelor cu 3 camere variază între 86,71 mp și 104,69 mp și astfel de apartamente sunt oferite în vânzare cu un total de 36 de unități și toate facilită de câte două camere de baie. Iar locuințele de tip Penthouse sunt prezentate cu suprafața de la 212,41 mp și până la 286,09 mp și sunt disponibile doar 4 locuințe, toate cu terase generoase și panorame impresionante.

Toate unitățile locative sunt finisate cu materiale moderne și au aplicate soluții inovative de design interior și utilare a încăperilor. Toate pardoselile sunt turnate cu șape, iar pereții sunt tencuiți și au un strat de glet. La intrare în fiecare apartament este instalată câte o ușă din metal cu izolare termică exterioară. Sistemul electric este instalat (cu prize și întrerupătoare dotate) și în toate camerele sunt doze pentru TV și telefon. În apartamente sunt pregătite spații cu preinstalații pentru mașina de spălat și toate instalațiile sanitare inclusiv cu circuite pentru apă caldă, rece și canalizare sunt duse până la punctele de racordare cu obiectele sanitare. Sistemul de încălzire este centralizat instalat și se compune dintr-o centrală termică de bloc cu agent primar din sistemul orășenesc de termoficare, dar fiecare apartament dispune de individualitate totală și se contorizează separat.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să treceți direct pe site-ul complexului rezidențial „SDK Delta”.

Unde se află SDK-Delta?

str. Grigore Moisil, 16, zona Nufărul, Oradea.

Termen de finalizare SDK-Delta?

SDK-Delta – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în SDK-Delta în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul SDK-Delta din Oradea?

Dezvoltătorul SDK-Delta este – SDK Management.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC