Previzualizare foto – fotografie originală aici

Green Life Residence Ford
în Craiova

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Pinului, zona Malu Mare, Craiova

Green Life Residence Ford pe hartă Craiova

str. Pinului, zona Malu Mare, Craiova

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare strazi asfaltate, betonate
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţipanou solar
🟧 Încălzireincalzire prin pardoseala
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Parcaresupraterană proprie
🟧 Regim inalțimeP/P+1
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilcase individuale
🟧 Utilitati generaleGaz, CATV, Telefon, Curent, Apa
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe100–120 m²

Despre ansamblu rezidențial

Informații despre zona de amplasare

Complexul de locuințe „Green Life Residence Ford” se află dezvoltat pe strada Pinului, în zona Malu Mare din orașul Craiova. Accesul în cartierul locativ se face din partea magazinului Damila – depozit și imediat în apropierea caselor noi se află magazinele Selgros și Dedeman. Pe o rază de până la 2 km se află terenul sportiv Play Sports Club Popeci, sunt cafenele și restaurante, funcționează farmacii și sunt de parcurs circa 3 km până la centrul comercial „Bănie” și supermarketul LIDL. Până la Grădinița particulară „Ray Kids” este de parcurs o distanță de circa 1000 de metri și la 1,6 km se află Școala Kautex Textron.

În apropiere de complexul rezidențial se află stația de tramvai de lângă Ford și în proximitatea imobilelor circulă autobuze. De la cartierul locativ „Green Life Residence Ford” până în Piața Mihail Viteazul este de parcurs o distanță de aproximativ 7 - 8 km, Gara din orașul Craiova se află la 6,8 km și sunt doar 8 km până la Aeroportul din Craiova.

Informații generale despre complexul rezidențial

Proiectul locativ „Green Life Residence Ford” formează o comunitate de case individuale inedite și foarte atractive. Imobilele sunt construite cu regimuri de înălțime cu un Parter plus un Etaj sau Parter plus Mansardă. Vilele sunt atent construite din materiale de calitate înaltă și au o structură de rezistență formată din cadre din beton armat cu toate închiderile exterioare și compartimentările interioare realizate din cărămidă. Iar pe partea exterioară casele sunt izolate termic cu un sistem cu grosimea de 10 cm format din polistiren peste care este aplicat stratul de finiș cu tencuială decorativă de exterior. Împrejurul caselor sunt turnate cu beton alei pietonale și curtea caselor este de tip închis, unde fiecare proprietate locativă este împrejmuită cu gard sigur și are porți moderne. Cartierul locativ „Green Life Residence Ford” are toate locurile de parcare organizate supraterane individuale în curtea personală. Căile de acces către complex și drumurile interioare sunt asfaltate și au instalat sistem de iluminat nocturn.

Ansamblul locativ „Green Life Residence Ford” dispune de case moderne, construite în conformitate cu toate cerințele și normele în vigoare și este echipat cu panouri solare.

Detalii utile despre finisarea caselor

Fiecare casă din incinta complexului locativ „Green Life Residence Ford” beneficiază de câte o curte proprie cu suprafața de la 270 mp până la 300 mp. Toate unitățile locative sunt perfect proiectate și dispun de scheme ergonomice și funcționale cu 3–4 sau 5 camere. Suprafața caselor începe de la 100 mp și poate fi până la 120 mp și toate vilele sunt primitoare, luminoase și sunt proiectate cu livinguri generoase.

În vânzare imobilele se oferă complet finisate și de predau beneficiarilor în versiune de finisare - „la cheie”, iar toate materialele folosite sunt alese de calitate superioară. Tavanele și pereții sunt tencuiți și vopsiți, pardoselile sunt placate cu parchet laminat de înaltă calitate, iar plăcile de gresie și faianță sunt de import din Spația. Toate camerele de baie din case sunt complet utilate și au realizate toate instalațiile sanitare. Sistemul de încălzire este proiectat și instalat prin pardoseală și fiecare imobil dispune de câte o centrală termică (peleti cu buncar). Toate instalațiile electrice sunt conduse și casele sunt racordate la sistemul de alimentare cu curent electric și apă de la rețea.

Ansamblul locativ „Green Life Residence Ford” este dezvoltat de către compania „STARTCON CG” SRL, care a fost înființată în anul 2012, aceasta este specializată în instalarea sistemelor de energie alternativă și construiește cu succes obiecte imobiliare civile (și industriale) confortabile, calitative și atractive.

Pentru alte informații despre casele noi și pentru mai multe detalii despre construcție, finisare și utilare sunteți invitați să treceți pe pagina web a complexului rezidențial „Green Life Residence Ford”, unde sunt afișate contactele directe către managerii de vânzări. Acces către site-ul Dezvoltatorului aveți imediat din pagina noastră, nu ezitați să-l accesați.

Acest proiect mai este numit și Green Life Residence.

Unde se află Green Life Residence Ford?

str. Pinului, zona Malu Mare, Craiova.

Termen de finalizare Green Life Residence Ford?

Green Life Residence Ford – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Green Life Residence Ford în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Green Life Residence Ford din Craiova?

Dezvoltătorul Green Life Residence Ford este – StartCon CG.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC