Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Green Life Residence Ford
în Craiova

Prețul / m2
de la ‍750 €
Dezvoltator
Adresa
str. Pinului, zona Malu Mare, Craiova

Schițe și prețuri în Green Life Residence Ford

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 11 februarie
Case
de la 100 m2de la ‍750 € / m2de la ‍75 000 €

Green Life Residence Ford pe hartă Craiova

str. Pinului, zona Malu Mare, Craiova

Etape dezvoltare

Green Life Residence Ford
dat în exploatare
sunt locuințe la vânzare
finalizat 2020

Modalități de achiziție a unui apartament în Green Life Residence Ford

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţipanou solar
Încălzireincalzire prin pardoseala
Liftnu
Mijloace de transportautobuz, tramvai
Parcaresupraterană proprie
Regim inalțimeP/P+1
Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilcase individuale
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă
Сurte închisăda

Despre apartamente

Finisare apartamentela cheie
Număr camere3‑camere, 4‑camere
Suprafața apartamente100–120 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Informații despre zona de amplasare

Complexul de locuințe „Green Life Residence Ford” se află dezvoltat pe strada Pinului, în zona Malu Mare din orașul Craiova. Accesul în cartierul locativ se face din partea magazinului Damila – depozit și imediat în apropierea caselor noi se află magazinele Selgros și Dedeman. Pe o rază de până la 2 km se află terenul sportiv Play Sports Club Popeci, sunt cafenele și restaurante, funcționează farmacii și sunt de parcurs circa 3 km până la centrul comercial „Bănie” și supermarketul LIDL. Până la Grădinița particulară „Ray Kids” este de parcurs o distanță de circa 1000 de metri și la 1,6 km se află Școala Kautex Textron.

În apropiere de complexul rezidențial se află stația de tramvai de lângă Ford și în proximitatea imobilelor circulă autobuze. De la cartierul locativ „Green Life Residence Ford” până în Piața Mihail Viteazul este de parcurs o distanță de aproximativ 7 - 8 km, Gara din orașul Craiova se află la 6,8 km și sunt doar 8 km până la Aeroportul din Craiova.

Informații generale despre complexul rezidențial

Proiectul locativ „Green Life Residence Ford” formează o comunitate de case individuale inedite și foarte atractive. Imobilele sunt construite cu regimuri de înălțime cu un Parter plus un Etaj sau Parter plus Mansardă. Vilele sunt atent construite din materiale de calitate înaltă și au o structură de rezistență formată din cadre din beton armat cu toate închiderile exterioare și compartimentările interioare realizate din cărămidă. Iar pe partea exterioară casele sunt izolate termic cu un sistem cu grosimea de 10 cm format din polistiren peste care este aplicat stratul de finiș cu tencuială decorativă de exterior. Împrejurul caselor sunt turnate cu beton alei pietonale și curtea caselor este de tip închis, unde fiecare proprietate locativă este împrejmuită cu gard sigur și are porți moderne. Cartierul locativ „Green Life Residence Ford” are toate locurile de parcare organizate supraterane individuale în curtea personală. Căile de acces către complex și drumurile interioare sunt asfaltate și au instalat sistem de iluminat nocturn.

Ansamblul locativ „Green Life Residence Ford” dispune de case moderne, construite în conformitate cu toate cerințele și normele în vigoare și este echipat cu panouri solare.

Detalii utile despre finisarea caselor

Fiecare casă din incinta complexului locativ „Green Life Residence Ford” beneficiază de câte o curte proprie cu suprafața de la 270 mp până la 300 mp. Toate unitățile locative sunt perfect proiectate și dispun de scheme ergonomice și funcționale cu 3–4 sau 5 camere. Suprafața caselor începe de la 100 mp și poate fi până la 120 mp și toate vilele sunt primitoare, luminoase și sunt proiectate cu livinguri generoase.

În vânzare imobilele se oferă complet finisate și de predau beneficiarilor în versiune de finisare - „la cheie”, iar toate materialele folosite sunt alese de calitate superioară. Tavanele și pereții sunt tencuiți și vopsiți, pardoselile sunt placate cu parchet laminat de înaltă calitate, iar plăcile de gresie și faianță sunt de import din Spația. Toate camerele de baie din case sunt complet utilate și au realizate toate instalațiile sanitare. Sistemul de încălzire este proiectat și instalat prin pardoseală și fiecare imobil dispune de câte o centrală termică (peleti cu buncar). Toate instalațiile electrice sunt conduse și casele sunt racordate la sistemul de alimentare cu curent electric și apă de la rețea.

Ansamblul locativ „Green Life Residence Ford” este dezvoltat de către compania „STARTCON CG” SRL, care a fost înființată în anul 2012, aceasta este specializată în instalarea sistemelor de energie alternativă și construiește cu succes obiecte imobiliare civile (și industriale) confortabile, calitative și atractive.

Pentru alte informații despre casele noi și pentru mai multe detalii despre construcție, finisare și utilare sunteți invitați să treceți pe pagina web a complexului rezidențial „Green Life Residence Ford”, unde sunt afișate contactele directe către managerii de vânzări. Acces către site-ul Dezvoltatorului aveți imediat din pagina noastră, nu ezitați să-l accesați.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Green Life Residence Ford?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Unde se afla Green Life Residence Ford?

str. Pinului, zona Malu Mare, Craiova.

Cât costă metru pătrat în Green Life Residence Ford?

Metru pătrat în acest complex costă de la 750 €.

Cum as putea achizitiona un apartament în Green Life Residence Ford în Craiova?

Modalități de plata în Green Life Residence Ford: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Green Life Residence Ford?

Green Life Residence Ford – dat în exploatare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC