Previzualizare foto – fotografie originală aici

Grand Park Sud Residence
în Cluj-Napoca

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Bună Ziua, 37, Cartier Bună Ziua, Cluj-Napoca

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
str. Bună Ziua, 37, Cartier Bună Ziua, Cluj-Napoca (Corp A)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 2
Indisponibil
Faza construcție
Încă 3 blocuri în această etapă
Încă 3 blocuri
str. Bună Ziua, 37, Cartier Bună Ziua, Cluj-Napoca (Corp B)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 3
Indisponibil
Faza construcție
Încă 1 bloc în această etapă
Încă 1 bloc
str. Bună Ziua, 37, Cartier Bună Ziua, Cluj-Napoca (Corp F)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 4
Indisponibil

Grand Park Sud Residence pe hartă Cluj-Napoca

str. Bună Ziua, 37, Cartier Bună Ziua, Cluj-Napoca

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiparc, locuri de joacă, supermarket, boxe depozitare
🟧 Încălzireincalzire prin pardoseală, centrala termică de apartament pentru Corpurile B, C, D, E si H, centrala termică de bloc pentru Corpul A
🟧 Liftlift marca Kone
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente100
🟧 Număr clădiri8
🟧 Parcaresupraterană și subterană
🟧 Regim inalțimeS+P+2E/ S+ P+5E
🟧 Securitatevideointerfon
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajesemifinisat
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe53–134 m²

Despre ansamblu rezidențial

Locație

Ansamblul rezidențial „Grand Park Sud Residence” este localizat în cartierul Bună Ziua din orașul Cluj – Napoca, pe strada Bună Ziua, la numărul 37. Zona de amplasare este în plină dezvoltare și este considerată ca una modernă și confortabilă pentru o viață împlinită. În proximitatea blocurilor noi funcționează centre medicale, este un club sportiv, sunt cafenele, pizzerii și magazine.

Distanța de la complexul rezidențial până în centrul Clujului este de 3,9 km, până la Gara Centrală sunt 5,8 km și până la Aeroportul Internațional din Cluj sunt de parcurs 11,4 km.

Prezentarea proiectului imobiliar

Complexul de locuințe „Grand Park Sud Residence” este dezvoltat pe un teren cu suprafața totală de 10 000 mp, unde se află opt blocuri rezidențiale dezvoltate la cele mai înalte standarde de calitate și confort. Cartierul rezidențial dispune de șase blocuri locative de un regim de înălțime cu Parter și 2 etaje și are un bloc construit cu Parter și 3 Etaje, iar a opta clădire are un Parter plus 5 Etaje, unde ultimele două etaje sunt retrase și în acest bloc funcționează supermarket-ul Mega Image.

Imobilele sunt realizate cu o mare răspundere cu respectarea tuturor cerințelor, normelor și legilor în vigoare și dispun de clasa energetică „A”. Toate blocurile au fundații de tip radier general și structuri de rezistență pe stâlpi, diafragme și planșee din beton armat. Toți pereții exteriori sunt construiți din cărămidă ceramică cu goluri - de tip Porotherm și au grosimea de 25 cm, iar grosimea sistemului termic exterior este de 15 cm și acesta este format din polistiren expandat. Fațadele imobilelor sunt finisate cu tencuială decorativă, iar tâmplăria instalată este cu profil PVC, are 6 termo camere și trei foi de sticlă termoizolantă.

În curtea complexului rezidențial sunt multe spații verzi peisagistic amenajate cu arbuști și vegetație plantate, alei pietonale, artere circulabile, este o piațetă pe un teren de circa 500 mp și pentru copii există amenajate locuri de joacă.

Ansamblul de locuințe este proiectat cu un număr suficient de locuri de parcări, ce sunt poziționate atât subterane cât și exterioare. Ansamblul de locuințe este securizat și complet video monitorizat și fiecare apartament este prevăzut cu video interfon.

Apartamente

Proiectul rezidențial „Grand Park Sud Residence” prezintă pe piața imobiliarelor noi din Cluj un total de 100 de apartamente confortabile cu diverse tipuri de compartimentări. Unitățile locative au scheme ergonomice cu 1, 2, 3 și 4 camere spațioase și sunt poziționate doar câte 6 locuințe în fiecare bloc și plus apartamentele beneficiază de terase generoase.

În funcție de preferințele beneficiarilor locuințele se predau în folosință în mai multe tipuri de pachete de finisare. Sistemul termic pentru fiecare apartament este individual și toate instalațiile termice sunt montate prin pardoseală și au dotată centrală termice Viessman. Locuințele au infrastructură pentru sistemul de aer condiționat și ușile interioare sunt instalate, la fel ca și toate utilitățile inginerești.

Opțional există posibilitatea de a instalata jaluzele exterioare la ferestrele oricărui apartamente, acestea pot fi acționate de la orice dispozitiv prin intermediul aplicației Smart Home.

Dezvoltatorul complexului de locuințe „Grand Park Sud Residence” funcționează cu succes pe piața construcțiilor de imobiliare de peste 20 de ani și se mândrește cu peste 3000 de unități locative calitativ livrate și se poziționează pe locul 2 din lista de top național Forbs din anul 2019.

Dragi cumpărători și viitori locatari, sunteți invitați la biroul de vânzări al complexului locativ „Grand Park Sud Residence”, unde veți fi cu profesionism consultați și veți afla restul informațiilor despre finisarea apartamentelor, despre cum ușor locuințele pot fi achiziționate și despre toate metodele de plată acceptate de către Dezvoltator. Nu ezitați să treceți pe site-ul web al complexului rezidențial, unde sunt afișate toate detaliile și unde găsiți contactele directe către biroul de vânzări.

Acest proiect mai este numit și Grand Park Residence, GrandPark Sud Residence.

Unde se află Grand Park Sud Residence?

str. Bună Ziua, 37, Cartier Bună Ziua, Cluj-Napoca.

Termen de finalizare Grand Park Sud Residence?

Corp A, Corp B, Corp C, Corp D, Corp E, Corp F, Corp G, Corp H – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Grand Park Sud Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Grand Park Sud Residence din Cluj-Napoca?

Dezvoltătorul Grand Park Sud Residence este – Tellus Invest.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC