Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Grand Park Pipera
în Voluntari

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Erou Iancu Nicolae, 80, Voluntari, Ilfov

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
str. Erou Iancu Nicolae, 80, Voluntari, Ilfov (B1)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 4
Indisponibil

Grand Park Pipera pe hartă Voluntari

str. Erou Iancu Nicolae, 80, Voluntari, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţivideointerfon, piscina, sala fitness
🟧 Încălzirecentrala termica de bloc, incalzire prin pardoseala
🟧 Lift lift cu capacitatea de 7 persoane/lift, marca KONE
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente96
🟧 Număr clădiri3
🟧 Parcare176 locuri de parcare subterane ți supraterane
🟧 Regim inalțime4
🟧 Securitatesupraveghere video
🟧 Tip imobilblocuri apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din rigips

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe62–216 m²

Despre ansamblu rezidențial

Facilitățile localizării

În partea de Nord a capitalei se află dezvoltat ansamblul rezidențial „Grand Park Pipera” și locuințele noi sunt poziționate pe strada Erou Iancu Nicolaie, la numărul 80, în orașul Voluntari din județul Ilfov. Imediat lângă complexul de locuințe se află Little London International Academy, sunt 650 de metri până la Mark Twain International School și 750 de metri până la British School of Bucharest, Grădinița Universul Copiilor se află la 900 de metri și este 1 km până la Olga Gudynn International School. La 300 de metri față de casele noi funcționează supermarketurile LIDL și Profi, în proximitate este centrul medical „Hope Medical Center”, sunt magazine, sucursale bancare, cluburi sportive, iar până la centrul comercial „Băneasa Shoppin City” sunt de parcurs 4,4 km. Distanța de la complexul rezidențial „Grand Park Pipera” până în Piața Unirii din capitală este de 12,7 km, Gara de Nord din București este la circa 13 km și sunt de parcurs 6,1 km până la Aeroportul „Aurel Vlaicu”, iar până la Aeroportul „Henri Coandă” sunt 9,7 km.

Descrierea complexului locativ

Proiectul locativ „Grand Park Pipera” este dezvoltat pe un teren cu suprafața de peste 5000 mp și include trei corpuri de imobil de tip – Vilă, ce sunt dezvoltate la cele mai înalte standarde de confort și siguranță și sunt prevăzute cu un regim de înălțime cu 2 nivele la Subsol plus 3 Etaje și plus un Etaj Retras. Blocurile locative sunt construite cu o mare răspundere doar din materiale calitative și clădirile sunt clasificate de Clasă energetică „A”. Structura de rezistență a clădirilor locative constă dintr-o carcasă din cadre din beton armat și toate închiderile exterioare ale blocurilor și pereții perimetrali ai apartamentelor sunt formați din cărămidă Porortherm cu capacități superioare de izolare, iar compartimentările interioare din apartamente sunt efectuate din plăci din rigips. Ferestrele instalate corespund celor mai înalte cerințe de confort termic și dispun de geam termopan triplustratificat. Fiecare imobil dispune de câte un ascensor de ultimă generație de marca Kone, cu funcționare sigură și silențioasă, cu capacitatea de transportare a 7 pasageri.

Exclusiv pentru locatarii ansamblului rezidențial „Grand Park Pipera” în incintă funcționează o sală de fitness, este saună și este amenajată o piscină interioară. Teritoriul adiacent blocurilor locative este îngrijit, are amenajate alei pietonale, sunt plantate spații verzi și zone de relaxare. Întreg complexul locativ este securizat și dispune de sistem de monitorizare video instalat, iar accesul în incinta locuințelor se face prin videointerfon.

Ansamblul de imobile „Grand Park Pipera” dispune de un totale de 176 locuri de parcare organizate subterane și supraterane și complexul este proiectat cu două nivele de parcări subterane, unde sunt prevăzute suficiente locuri și unde se află organizate stații speciale pentru încărcarea mașinilor electrice.

Prezentarea unităților locative

În complexul rezidențial „Grand Park Pipera” sunt prezentate într-o gamă largă de planimetrii un total de 96 unități locative. Apartamentele sunt ideal proiectate și dispun de scheme inteligente și cu 2 - 3 și 4 camere, suprafețele căroara sunt cuprinse între 60 mp și 216 mp. De câte o grădină personală beneficiază toate apartamentele de la parter, iar apartamentele de la etaj sunt prevăzute cu terase și balcoane mari. Locuințele se oferă în folosință complet finisate și cu toate instalațiile inginerești puse la poziții, precum și cu racordare totală la utilitățile generale. Sistemul de încălzire este realizat prin pardoseală și apartamentele se livrează cu sistem de aer condiționat instalat. Accesul în apartamente se face prin uși din metal antiefracție instalate.

Ansamblul de locuințe „Grand Park Pipera” este dezvoltat de către compania „Tellus Invest”, ce are o experiență vastă în domeniul construcțiilor de imobile și funcționează mai mult de 20 de ani și se mândrește cu locul 2 în domeniul imobiliar Top Național Forbs 2019.

Pentru vânzări și informații sunteți așteptați pe pagina web a complexului de locuințe „Grand Park Pipera”, unde aveți acces imediat din site-ul nostru.

Acest proiect mai este numit și Grand Park, Grand Park Iancu Nicolae.

Unde se află Grand Park Pipera?

str. Erou Iancu Nicolae, 80, Voluntari, Ilfov.

Termen de finalizare Grand Park Pipera?

B1, B2, B3 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Grand Park Pipera în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Grand Park Pipera din Voluntari?

Dezvoltătorul Grand Park Pipera este – Tellus Invest.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC